Perry

Actief lid
Forum lid
De ROMAN Zielskracht.
Leef je verlangen en luister naar je hart! Zakenman Rick heeft een grote (foute) klant binnengehaald die hem meevraagt op zakenreis. Daar aangekomen nemen de zaken onverwachtse wendingen. Hij komt erachter dat zijn vrouw Sara e-mail ontvangt via een datingsite en komt hierdoor met zijn gevoel in de knoop. Gelukkig komt hij de wijze Anton tegen, ex-workaholic en ex-gedetineerde die hem leert kennismaken met de wet van aantrekkingskracht.

De inschrijving via de datingsite brengt Sara in een rollercoaster van emoties. Ze ontmoet Alexander waarmee ze op zoek gaat naar haar zieke vader. Ze krijgt tekens van haar overleden moeder die haar de weg wijst. Het vertrouwen van Rick wordt op de proef gesteld. Hoe gaan ze om met de littekens op hun ziel? Is hun liefde groot genoeg om dit avontuur tot een goed einde te brengen?

Rick, de zakenman, heeft een geheel andere kijk op situatie dan de gevoelige, emotionele Sara. Zo worden aan beide kanten nieuwe inzichten opgedaan, waardoor de moed ontstaat om verder te gaan. De inzichten die je opdoet tijdens het lezen zijn toepasbaar in jouw eigen leven. Zielskracht is de route naar vervulling.

ISBN:9789081783637

<BUTTON_LINK content="http://www.annemariesips.nl/product/op-zielskracht/]button_link]http://www.annemariesips.nl/product/op-zielskracht/[/button_link]</BUTTON_LINK>
 
V

Verwijderd lid 1165

Gast
Ik ben dan wel nieuwsgierig of dit nou echt wat is? Ik zie haar boeken dan wel langs komen, maar heb er altijd gemengde gevoelens over.
Voegt het nou echt wat toe? Is het meer voor 'beginners'?
 
Bovenaan