Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Natuurlijk Flower. Bij jou eerste kaart, de kern ligt De Keizerin. Het moeder symbool. Een liefdevol, hartelijk, zorgzaam en gevend persoon. Een vruchtbare periode breekt aan. Vertrouw op de overvloed van het leven.

Niet nodig om te vragen of deze kaart bij je past omdat je andere kaarten goed aansluiten.

2) Jou probleem is de Schildknaap van Staven. Schildknapen zijn boodschappers en Staven kaarten staan voor willen. Deze kaart laat boodschappen zien die je bereiken. De kaart staat ook voor kinderlijk vertrouwen. Dus is dat waarschijnlijk niet het geval omdat de kaart bij je probleem ligt maar is wel iets wat je graag wilt.

3) Waar jou probleem vandaan komt is Staven IV, de kaart die samenkomst van familie en vrienden laat zien en dat er gelegenheid is feest t vieren.

4) In het verleden ligt Oordeel en deze kaart gaat over (ver)oordelen. Ook laat de kaart een transformatie zien door een positieve verandering in je bewustzijn.

5) Je wens/doel is Bekers V, de rouwkaart. Je wilt niet kijken naar wat geweest is en pijn doet maar je wilt zien wat er nog is en de mogelijkheden zijn.

6) De eerste kaart in de toekomst is Staven VI en die kaart laat een behaalde overwinning zien. Ook dapper optreden in moeilijke situaties. Wie belang heeft bij een zaak moet er zelf op uitgaan zegt de kaart ook nog.

7) De kaart die iets over jou zegt is De Zon. Een mooie en positieve kaart die een periode van levenslust laat zien. Je krijgt nieuwe inzichten en door het doorleven en afsluiten van het beperkende verleden ervaar je succes, energie en vreugde. Geniet van het leven en doe de dingen die je pleier en energie geven. Vertrouw erop dat je wegen met succes zult inslaan en afleggen de komende tijd.

8) Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beïnvloed is de Hogepriesteres. De kaart laat het stille, geduldige wachten zien. De kaart voorspelt vruchtbaarheid en heeft een sterke vrouwelijke energie. Het is een gevoelig, zorgzaam en intuïtieve persoonlijkheid.

9) Je hoop en/of vrees is Staven II. Je weet wat je hebt maar niet wat je krijgt. Onderzoek de mogelijkheden voor een verdere geestelijke ontwikkeling.

10) De laatste kaart is een antwoord of laat het vermoedelijke verloop zien en daar ligt Pentakels VII. Het wachten duurt je erg lang. Geniet van het geluk wanneer het er is zegt de kaart. Je wachten wordt uiteindelijk beloond maar heeft tijd nodig. De kaart laat ook de ontwikkeling van bekwaamheden zien en een rustperiode of eventueel vakantie.

In deze kaartlegging liggen 4 kaarten van de Grote Arcana, 4 Staven kaarten, 1x Bekers, 1x Pentakels en geen Zwaarden.
De grote hoeveelheid Staven laat rusteloosheid zien en dat je overactief, ongeduldig en overmoedig bent. Je hebt teveel vuur energie. Je hebt Zwaarden kaarten nodig om bewuste keuzes te maken en ook voor cummunicatie. Het Oordeel kan het ontbreken van Zwaarden goed maken en die zit in deze legging.

De kwintesse is 68 en laat de Schildknaap van Pentakels zien. Boodschappen van vriendschap en liefde en iemand die iets aan het leren is en daar alle energie en aandacht aan geeft.
68 is ook 6+8=14 en 1+4=5 en 5=V en staat voor De Hogepriester. Jij bent zowel de leraar als de leerling. Jij leert van anderen en anderen weer van jou. Er komt een tijd dat je je bezighoudt met diepe levensvragen en hierin zul je een weg (sleutel ) voor jezelf vinden. Leef volgens je eigen geloof en overtuiging Vergroot je kennis, doe ervaring op en wees verantwoordelijk voor je eigen keuzen.
 

Love

Actief lid
Forum lid
Kan gebeuren en overkomt ons allemaal weleens denk ik. Zoiets werkt niet op commando denk ik. Als je nog een keer zin hebt en de juiste concentratie sta is er helemaal voor open en fijn als je het dan nog eens wilt proberen, maar voel je zeker niet verplicht. Een deel klopte wel en een deel komen we pas later achter. Ik hou het iig in mijn achterhoofd en laat het je weten als het uitgekomen is wat je voorspelde. Als je dat tenminste fijn vindt.
Hogepriesteres

Tuurlijk vind ik dat fijn, altijd waardevol om ideeën , gedachten en feedback uit te wisselen . Tot hoors en mooi wkend .
:(VLN):
 

White one

Bekend lid
Forum lid
Lieve Hogepriesteres, graag zou ik een legging van je krijgen met betrekking tot mijn werk. De vorige legging is alweer een tijdje geleden. Omdat je leggingen me een nieuwe blik geven op wat er gebeurt hoop ik dat je er weer eentje voor mij wilt doen.
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Natuurlijk wil ik dat White one. Bij jou eerste kaart die de kern laat zien, waar het nu om gaat ligt De Dwaas. Deze kaart laat een zorgeloze geest zien die klaar is om nieuwe ervaringen op te doen. Het nieuwe begin waar je naar verlangt komt er aan. Ga op avontuur, alles is nog mogelijk. Laat maar weten of deze kaart nu bij je past want dan krijg je de andere kaarten ook.
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Dan hieronder de andere kaarten.

2) Bij jou probleem ligt Bekers III. Die kaart laat zien dat je leuke en gezellige dingen wilt doen. Omdat het om je werk gaat en ik me ook daarop heb geconcentreerd hou ik het daar op maar het kan ook dat er iets anders is wat belangrijker is en de kaarten laten zien. Dus als je er niets mee kan laat je het maar horen. In dit gevsl zou ik zeggen dat je de gezelligheid mist op je werk met collega’s. Of dat je leuke en gezellige collega’s wilt hebben waar je ook leuke dingen mee kan ondernemen en gezellig wat mee kan gaan drinken.

3) Waar jou probleem vandaan komt is Pentakels V en die kaart staat voor d bedrogkaart. Je voelt je op je werk in de kou gezet.

4) In het verleden ligt de Koning van Bekers en die laat gekwelde gevoelens zien, gevoelens die je niet echt liet zien op je werk.

5) Je wens/doel is Zwaarden X en die kaart laat zien dat je nu niets kan ondernemen en dat je lijdt onder de situatie op je werk, iets dat je nooit meer mee wilt maken.

6) De eerste kaart in de toekomst is De Dood en deze kaart laat een verandering zien die over ongeveer een maand gaat komen. Je gaat dan een nieuwe levensfase in en het einde van een bestaande situatie komt eraan. Als je merkt dat iets ( je werk waarschijnlijk )niet meer bij je past durf het dan los te laten. Vertrouw erop dat er een nieuwe fase aankomt.

7) De kaart die iets over jou zegt is Pentakels VII. Je wordt een beetje moedeloos van het lange wachten.

8) Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beïnvloed is Staven II. Onderzoek mogelijkheden voor een verdere ontwikkeling want met de kennis van nu kom je niet verder. De kaart zegt ook nog dat je weet wat je hebt maar niet wat je krijgt.

9) Je hoop en/of vrees is De Keizer. Je hoopt op stabiliteit op het werk door orde, structuur, wetten, normen en waarden en je hoopt op succes. Belangrijk is het voor je om in je gevoel te blijven.

10) De laatste kaart is de Schildknaap van Zwaarden en die laat zien dat je teveel in je hoofd zit. Ook laat de kaart zakelijke berichten en mededelingen zien en dat je gevoelens onder controle zijn. Is het niet nu dan ben je daar over een half jaar.

Er is een goede balans tussen de kaarten want je hebt er van alle elementen wat in en drie kaarten van de Grote Arcana.

De kwintesse is 44 en dat is het totaalbeeld van de kaartlegging waar het nu om gaat laat Bekers IV zien en Kracht zien. Bekers IV laat zien dat je ontevreden over de bestaande toestand bent, maar er gaan nieuwe kansen komen. Ook is het de meditatiekaart en mediteren zou ook goed voor je zijn omdat dat je rustig zal maken.
Kracht laat zien dat er een periode van grote innerlijke kracht gaat komen en die kracht straalt uit naar buiten zodat je tegen alles en iedereen bent opgewassen.
 

White one

Bekend lid
Forum lid
Super fijn!
Dankjewel.
Ik kan veel plaatsen, maar mijn ervaring leert dat de legging gaande de tijd ook een nieuwe lading/ betekenis kan krijgen.
(Ik heb een pbtje gestuurd.)
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
Hogepriesteres, je hebt echt een goede kaartlegging gedaan, want ik kan het goed plaatsen. Wat je bij de kaarten schrijft is voor mij heel herkenbaar. Dankjewel [zon]
 
Bovenaan