Kleintje87

Forum lid
Forum lid
Kleintje87, omdat je het had over een levensbelangrijke rechtzaak heb ik toch besloten even te kijken wat de kaarten ervan zeiden. Het verhaal ligt er. Even in het kort een paar vd kaarten. De eerste kaart laat dualiteit en het stille, geduldige wachten zien. Over jou dat er een gevecht in jezelf bezig is en je wens/doel om in je kracht te staan. Het gaat natuurlijk om de laatste kaart die een antwoord of het vermoedelijke verloop laat zien. Ik heb me geconcentreerd op de vraag om advies/inzicht voor jou te krijgen voor de rechtzaak die gaat komen maar ik weet niet of het iets met de rechtzaak t maken heeft. Zo niet ligt er iets anders wat je moet weten en daar ligt een hele mooie en positieve kaart.
De Geliefden die aardse liefde laat zien. Het getal 6 ( Geliefden is kaart VI ) staat voor een keuze die gemaakt moet worden. Je staat op het punt een verbinding aan te gaan of met liefde en toewijding ergens aan te beginnen. Luister naar je ziels en hartsverlangen maar gebruik ook je verstand. Besef dat je verantwoordelijk bent over de keuze die je wel of niet maakt.
Hogepriesteres,

Dankjewel voor alsnog de legging. De weg naar de rechtzitting is nog eventjes. En ik ga die zoveel mogelijk positief tegemoet.
De kaart die er nu wordt gepresenteerd met de liefde kan wel ergens anders op slaan, omdat ik recentelijk iemand heb ontmoet, die mij ook zeer bewust maakt van het liefhebben in het algemeen. Je zelf durven en mogen zijn. Gek genoeg zat ik dus net op dat struikelblok om de/die liefde aan te gaan voor de volle 100%. Dat gesprek heb ik gisteravond met hem gehad en lees net je berichtje pas. Bijzonder. Heel bijzonder.

Dankjewel.

Liefs
 

Winnie

Forum lid
Forum lid
Hallo Hogepriesters,

Zou je voor mij een kaart legging willen doen? Alvast bedankt!!

Groetjes
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Hoi Winnie

Bij jou eerste kaart ligt de Ridder van Zwaarden. Ridder kaarten laten zien dat er beweging is. Zwaarden kaarten staan voor strijd vaak met pijn en verdriet. Deze ridder is een strijder voor recht. Op de afbeelding zit hij op een paard met zijn zwaard omhoog en gaat in volle galop naar links, het westen, het onbekende in. Hij is niet bang en doet wat hij denkt dat goed is en wat hij moet doen zonder er verder over na denkt. Als deze kaart nu bij je past zijn de andere kaarten o9k goed en ga ik die aan je doorgeven. Ik hoor het wel.
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
2) Jou probleem laat de Schildknaap van Zwaarden zien en deze kaart zegt dat je teveel in je hoofd zit.

3) Waar jou probleem vandaan komt is De Magiër. Deze kaart laat geestelijke kracht zien, dus misschien dat dat je momenteel ontbreekt? Ook zegt de kaart dat je tot grote dingen in staat bent en het belangrijk is om je tslenten te gebruiken.

4) Het verleden laat Pentskels X zien de kaart die laat zien dat je erg gehecht bent aan huis en haard.

5) Je wens/doel is de Koning van Zwaarden. Iemand die heldere en evenwichtige beslissingen neemt. Het is een eerlijk persoon die gevoelsmatig onaangedaan lijkt. Soms heeft de kaart met een rechtzaak te maken.

6) De eerste kaart in de toekomst is De Kluizenaar. Daar ben je over ongeveer een maand en dan trek je je terug in jezelf. Neem de tijd voor je volgende stappen, heb geduld en rust uit is het advies. Je levenservaring geeft steun en wijsheid door ervaring.

7) De kaart die iets over jou zegt is Staven X. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je maakt het jezelf erg moeilijk. Probeer je last op een andere manier te dragen, anders ga je eraan onderdoor. Is een geestelijke last. Soms heeft het met een verhuizing te maken.

8) Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beïnvloed is Zwaarden III. De kaart laat een gebroken hart zien. Je bent in je hart geraakt en er is pijn, verdriet en een scheiding.

9) Je hoop en/of vrees is Staven II. Staven kaarten staan voor de wil en het getal 2 laat dualiteit zien. Je weet wat je hebt maar niet wat je krijgt zegt deze kaart. Zoals het nu gaat kan je je niet verder ontwikkelen.

10) Bij het antwoord of vermoedelijke verloop ligt de Ridder van Bekers. Je ziet een afbeelding van een ridder op een wit paard. Deze ridder gast naar rechts, het oosten en dat is de kant waar de zon opkomt en zegebrengend. De kaart laat boodschappen van liefde en vriendschap zien.

In deze kaartlegging zit van alle elementen iets. 4 x Zwaarden , 2x Staven, 1x bekers, 1x pentakels en 2 kaarten van de Grote Arcana. Daar zit dus balans in behalve dat er teveel Zwaarden kaarten liggen en die laten zien dat je teveel in je hoofd zit en uitgeput bent van het denken en piekeren.

De kwintesse is 35 en laat Staven IX zien. Je moet alles op een rijtje zetten en je bent gekwetst en vrees een aanval maar die zal niet komen. Gebruik je verstand en breng een scheiding aan tussen werkelijkheid en verleden.
Ook Kracht speelt een rol omdat 3+5=8 en 8 is Kracht, Innerlijke Kracht en zelfvertrouwen staat de kaart voor en de kaart zegt ook dat je jezelf leert kennen. Het getsl 8 is het getal van Gerechtigheid, volheid en dualiteit. Dat gaat dan om dualiteit van oorzaak en gevolg die samen het ‘gebeuren’ vormen.

Dat is wat ik uit de kaarten kon halen. Ik zie je reactie wel.
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Winnie, wil je nog even reageren op de of de kaartlegging die ik twee weken geleden voor je heb gedaan?

(@ bij de naam toegevoegd ~Pendel)
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Noeki

Forum lid
Forum lid
Hallo allemaal

Ik ben een poosje weg geweest, maar weer terug en wil graag weer oefenen met tarot kaarten. Wie er een kaartlegging wil voor advies/inzicht mag me een mailtje sturen. Ik wil het liefst niets van de persoon in kwestie weten zodat ik nergens door beïnvloed kan worden, alleen een naam is genoeg. Meestal leg ik het keltisch kruis en doe ik een 'open' legging en komt daar vanzelf uit wat belangrijk is. Na afloop graag feedback.
Beste hogepriesteres,

Ik zou een kaartlegging echt super vinden! Als u nog zin en tijd heeft mag u op mij oefenen 😉.

Met vriendelijke groet,

Noeki
 

Hilarion

Bekend lid
Forum lid
Hogepriesters, zou je voor mij ook weer eens willen kijken wat de kaarten me zeggen. Tijden verandeten zo ook mijn bedtaan op deze prachtige aarde. Ben heel benieuwd wat de spiritwereld mij te vertellen heeft. Dank je en een hele fijne positieve dag toegewenst
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Noeki, jou eerste kaart is Bekers V. Dat is de kern, waar het over gaat en het is de ‘rouwkaart’. De kaart laat zien dat je blijft kijken naar wat geweest is, wat je verloren hebt en wat pijn doet. Toch is er nog heel veel over om van te genieten en het is goed om je dat te realiseren. Als je wat met deze kaart kan, ga ik de andere kaarten voor je uitwerken.

Ga ik eerdaags doen Hilarion
 

Noeki

Forum lid
Forum lid
Noeki, jou eerste kaart is Bekers V. Dat is de kern, waar het over gaat en het is de ‘rouwkaart’. De kaart laat zien dat je blijft kijken naar wat geweest is, wat je verloren hebt en wat pijn doet. Toch is er nog heel veel over om van te genieten en het is goed om je dat te realiseren. Als je wat met deze kaart kan, ga ik de andere kaarten voor je uitwerken.

Ga ik eerdaags doen Hilarion
Ja ., hier kan ik wel wat mee!

Groetjes Noeki
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
2) Bij jou probleem ligt de Aas van Staven. Azen laten altijd iets nieuws zien, een nieuw begin, nieuwe onderneming starten of de aankondiging van een nieuw leven. Staven staan voor willen. Dus is dat wat jij wilt maar wat niet het geval is.

3) Waar jou probleem vandaan komt laat Zwaarden IV zien, de vier laat zien dat er stilstand is en Zwaarden kaarten laten strijd zien. Deze kaart laat een rustperiode zien en zegt dat je in alle rust en stilte de antwoorden zal vinden die je zoekt.

4) Het verleden laat Bekers X zien, het gelukkige gezin, harmonie en voorspoed.

5) Je wens/doel is Staven VI, deze kaart laat een overwinning na een strijd zien.

6) De eerste kaart in de toekomst is De Dood. Een nieuwe ontwikkeling/ transformatie zal op je pad komen. Als je weet of voelt dat iets of iemand niet meer bij je past, durf de situatie of persoon dan los te laten. Waar een eind is, is ook een nieuw begin.

7) De kaart die iets over jou zegt is De Duivel. Die laat angst zien door onzekerheid. Komende tijd zal je zien dat je je eigen ketens geslagen hebt en ook de keus je ervan te bevrijden. Als je uit het negatieve het positieve haalt wat erin verborgen zit houdt al het negatieve op. Het is kaart XV en ( 10+5=15 en 1+5=6 ) 6 is het getal van de keuze. Dit gaat dan over een negatieve keuze. Het laat de afwezigheid van eenheid, liefde, wijsheid, inzicht en begrip.

8) Zoals de ander jou ziet of zoals jij door anderen wordt beïnvloed laat de Ridder van Zwaarden zien. Ridders laten beweging zien, deze ridder gaat naar links, het onbekende in. Het is een strijder voor recht.

9) je hoop en/of vrees is Bekers IX. Alle overdaad schaadt zegt deze kaart. Ook vervulling van wensen en soms is het de negen maanden kaart dus dan is het een voorspelling van de geboorte van een baby.

10) De uitkomst of vermoedelijke verloop is Bekers II. Als je er nu niets mee kan ben je over een half jaar bij deze kaart. Deze kaart laat liefdevolle gevoelens voor iemand zien. Meest staat deze kaart voor een tweelingziel.

De kwintesse is de kaart die voor deze hele kaartlegging belangrijk is en is de Koning van Pentakels. Iemand die rijk en krachtig is. Ook iemand die vol ideeën en plannen is maar ook kan de persoon wantrouwend zijn.

Er is een conflict enerzijds/anderzijds

Je hebt in deze kaartlegging 4x Bekers, 2x Zwaarden, 2x Staven en 2 kaarten van de Grote Arcana.
4x Bkers laat zien dat je overmand kan raken door emoties, je kan er bijna in verdrinken.
Je mist Pentakel kaarten die aarde energie laten zien. Die heb je nodig om standvastig, daadkrachtig en vastberaden te zijn. Het kan ook betekenen dat je de behoeften van je lichaam negeert door er niet goed genoeg voor te zorgen. Dan kan het zo zijn dat je vergeet op tijd te eten. Regelmatig te bewegen en op tijd te rusten.

Dat is wat ik uit de kaarten kon halen. Laat maar horen waar je nog vragen over hebt.
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Hilarion, bij jou eerste kaart ligt Pentakels VIII, deze kaart laat zien dat je hard en geconcentreerd aan het werk bent en daar alle aandacht aan geeft. Als deze kaart nu bij je past ga ik je de andere kaarten ook doorgeven. Ik hoor het wel.
 

Hilarion

Bekend lid
Forum lid
Hilarion, bij jou eerste kaart ligt Pentakels VIII, deze kaart laat zien dat je hard en geconcentreerd aan het werk bent en daar alle aandacht aan geeft. Als deze kaart nu bij je past ga ik je de andere kaarten ook doorgeven. Ik hoor het wel.
Haha, ben wel aan het werk nu maar zoals iedereen , met de nodige rem erop. Wel al veel werk verzet dit jaar
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Dus niet echt iets waar je iets mee kan Hilarion?
Misschien met de volgende kaart, het probleem. Daar ligt De Geliefden. Die kaart heeft te maken met aardse liefde. Het is kaart VI en het getal 6 is het getal van de keuze. Moet je luisteren naar je hart of je verstand is de vraag. Je zult je bewust worden dat je op een interessant punt in je leven bent beland, waarop het belangrijk zal zijn je hart (sverlangen ) te volgen. Je komt voor een keuze te staan waar je je eigen verantwoordelijkheid voor moet nemen.

Deze kaart zal dan meer duidelijkheid moeten geven en als die klopt ga ik verder.
 

Hellen79

Bekend lid
Forum lid
Ik wordt hier ook wel heel nieuwsgierig van. kun je voor mij ook eens wat kaarten leggen?
Vast bedankt! 💜
 

Hilarion

Bekend lid
Forum lid
Dus niet echt iets waar je iets mee kan Hilarion?
Misschien met de volgende kaart, het probleem. Daar ligt De Geliefden. Die kaart heeft te maken met aardse liefde. Het is kaart VI en het getal 6 is het getal van de keuze. Moet je luisteren naar je hart of je verstand is de vraag. Je zult je bewust worden dat je op een interessant punt in je leven bent beland, waarop het belangrijk zal zijn je hart (sverlangen ) te volgen. Je komt voor een keuze te staan waar je je eigen verantwoordelijkheid voor moet nemen.

Deze kaart zal dan meer duidelijkheid moeten geven en als die klopt ga ik verder.
Die klopt beter ja. Leven via mijn hart. En ik ben heel benieuwd wat deze legging me gaat zeggen.
Alvast bedankt
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
3) Waar jou probleem vandaan komt is Zwaarden VI. Deze kaart laat geestelijke bagage zien en soms is het de verhuiskaart. Je moet zelf actie ondernemen om betere omstandigheden te krijgen.

4) In het verleden ligt de Schildknaap van Zwaarden die boodschappen laat zien die je bereiken.

5) Je wens/doel is Zwaarden III. Dat je niet meer zo in je hart geraakt wilt wordn waardoor je pijn en verdriet hebt.

6) De eerste kaart in de toekomst is Staven VIII. Deze kaart laat zien dat plannen en ideeën die je in het verleden hebt gemaakt gestalte gaan krijgen. Het is ook de tijd kaart en wilt zeggen dat alles tijd nodig heeft.

7) De kaart die iets over jou zegt is de Koning van Zwaarden. Iemand die heldere en evenwichtige beslissingen neemt. De kaart laat ook rechtvaardig handelen zien. Soms kan het met een rechtspraak t maken hebben maar hoeft natuurlijk niet.

8) Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beïnvloed is Staven VII. Actie vraagt ractie reatie zegt deze kaart en de kaart laat ook zien dat je hinderpalen aan het overwinnen bent.

9) Je hoop en/of vrees is de Koning van Staven. Deze kaart staat voor geestelijke groei en geestelijke macht. Ook voor wijsheid.

De laatste kaart geeft een antwoord of laat het vermoedelijke verloop zien en daar ligt de Koningin van Staven. Volg de stem van je hart en raadpleeg je intuïtie zegt de kaart. Je bent wilskrachtig in intuïtief. Je hebt wijsheid en groeikracht en je bent optimistisch.

In deze kaartlegging zijn er 3x zwaarden, 5x staven, 1x pentakels en 1 kaart van de grote arcana. Bekers ontbreken.

Staven laten een grote wilskracht zien. Teveel staven zoals nu laat zien dat je overactief bent, ongeduldig en overmoedig, je hebt teveel vuur energie.
Het ontbreken van Bekers laat zien dat je waarschijnlijk emotionele, psychische, rationele en lichamelijke problemen hebt.

De kwintesse is de kaart die belangrijk is bij deze hele kaartlegging en is 38 en de Koningin van Bekers. Dat laat zien dat je wilt thuiskomen bij jezelf.
38=3+8=11 en 1+1=2 en II is De Hogepriesteres, de kaart die dualiteit laat zien ( getal 2) en het rustige, geduldige wachten. Luister naar je gevoel en intuïtie want daar ligt het antwoord zegt de kaart.

Er ligt twee keer het getal 8 en dat is het getal van Gerechtigheid. 8 is ook 4x2 dus veel dualiteit en dat gaat dan om dualiteit van oorzaak en gevolg die samen het gebeuren vormen.

Ik hoor graag of je alles begrijpt en iets met deze kaartlegging kan
 

Noeki

Forum lid
Forum lid
2) Bij jou probleem ligt de Aas van Staven. Azen laten altijd iets nieuws zien, een nieuw begin, nieuwe onderneming starten of de aankondiging van een nieuw leven. Staven staan voor willen. Dus is dat wat jij wilt maar wat niet het geval is.

3) Waar jou probleem vandaan komt laat Zwaarden IV zien, de vier laat zien dat er stilstand is en Zwaarden kaarten laten strijd zien. Deze kaart laat een rustperiode zien en zegt dat je in alle rust en stilte de antwoorden zal vinden die je zoekt.

4) Het verleden laat Bekers X zien, het gelukkige gezin, harmonie en voorspoed.

5) Je wens/doel is Staven VI, deze kaart laat een overwinning na een strijd zien.

6) De eerste kaart in de toekomst is De Dood. Een nieuwe ontwikkeling/ transformatie zal op je pad komen. Als je weet of voelt dat iets of iemand niet meer bij je past, durf de situatie of persoon dan los te laten. Waar een eind is, is ook een nieuw begin.

7) De kaart die iets over jou zegt is De Duivel. Die laat angst zien door onzekerheid. Komende tijd zal je zien dat je je eigen ketens geslagen hebt en ook de keus je ervan te bevrijden. Als je uit het negatieve het positieve haalt wat erin verborgen zit houdt al het negatieve op. Het is kaart XV en ( 10+5=15 en 1+5=6 ) 6 is het getal van de keuze. Dit gaat dan over een negatieve keuze. Het laat de afwezigheid van eenheid, liefde, wijsheid, inzicht en begrip.

8) Zoals de ander jou ziet of zoals jij door anderen wordt beïnvloed laat de Ridder van Zwaarden zien. Ridders laten beweging zien, deze ridder gaat naar links, het onbekende in. Het is een strijder voor recht.

9) je hoop en/of vrees is Bekers IX. Alle overdaad schaadt zegt deze kaart. Ook vervulling van wensen en soms is het de negen maanden kaart dus dan is het een voorspelling van de geboorte van een baby.

10) De uitkomst of vermoedelijke verloop is Bekers II. Als je er nu niets mee kan ben je over een half jaar bij deze kaart. Deze kaart laat liefdevolle gevoelens voor iemand zien. Meest staat deze kaart voor een tweelingziel.

De kwintesse is de kaart die voor deze hele kaartlegging belangrijk is en is de Koning van Pentakels. Iemand die rijk en krachtig is. Ook iemand die vol ideeën en plannen is maar ook kan de persoon wantrouwend zijn.

Er is een conflict enerzijds/anderzijds

Je hebt in deze kaartlegging 4x Bekers, 2x Zwaarden, 2x Staven en 2 kaarten van de Grote Arcana.
4x Bkers laat zien dat je overmand kan raken door emoties, je kan er bijna in verdrinken.
Je mist Pentakel kaarten die aarde energie laten zien. Die heb je nodig om standvastig, daadkrachtig en vastberaden te zijn. Het kan ook betekenen dat je de behoeften van je lichaam negeert door er niet goed genoeg voor te zorgen. Dan kan het zo zijn dat je vergeet op tijd te eten. Regelmatig te bewegen en op tijd te rusten.

Dat is wat ik uit de kaarten kon halen. Laat maar horen waar je nog vragen over hebt.
Wauw....hoe treffend....zonder te weten in welke situatie ik mij bevind zijn dit hele rake kaarten. bedankt!
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Dank je en graag gedaan. Zou makkelijker zijn en e ook meer uit te halen denk ik als ik iets van een situatie zou weten, maar dit is uitdagender en leerzamer voor me. Fijne Paasdagen!
 

Hilarion

Bekend lid
Forum lid
3) Waar jou probleem vandaan komt is Zwaarden VI. Deze kaart laat geestelijke bagage zien en soms is het de verhuiskaart. Je moet zelf actie ondernemen om betere omstandigheden te krijgen.

4) In het verleden ligt de Schildknaap van Zwaarden die boodschappen laat zien die je bereiken.

5) Je wens/doel is Zwaarden III. Dat je niet meer zo in je hart geraakt wilt wordn waardoor je pijn en verdriet hebt.

6) De eerste kaart in de toekomst is Staven VIII. Deze kaart laat zien dat plannen en ideeën die je in het verleden hebt gemaakt gestalte gaan krijgen. Het is ook de tijd kaart en wilt zeggen dat alles tijd nodig heeft.

7) De kaart die iets over jou zegt is de Koning van Zwaarden. Iemand die heldere en evenwichtige beslissingen neemt. De kaart laat ook rechtvaardig handelen zien. Soms kan het met een rechtspraak t maken hebben maar hoeft natuurlijk niet.

8) Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beïnvloed is Staven VII. Actie vraagt ractie reatie zegt deze kaart en de kaart laat ook zien dat je hinderpalen aan het overwinnen bent.

9) Je hoop en/of vrees is de Koning van Staven. Deze kaart staat voor geestelijke groei en geestelijke macht. Ook voor wijsheid.

De laatste kaart geeft een antwoord of laat het vermoedelijke verloop zien en daar ligt de Koningin van Staven. Volg de stem van je hart en raadpleeg je intuïtie zegt de kaart. Je bent wilskrachtig in intuïtief. Je hebt wijsheid en groeikracht en je bent optimistisch.

In deze kaartlegging zijn er 3x zwaarden, 5x staven, 1x pentakels en 1 kaart van de grote arcana. Bekers ontbreken.

Staven laten een grote wilskracht zien. Teveel staven zoals nu laat zien dat je overactief bent, ongeduldig en overmoedig, je hebt teveel vuur energie.
Het ontbreken van Bekers laat zien dat je waarschijnlijk emotionele, psychische, rationele en lichamelijke problemen hebt.

De kwintesse is de kaart die belangrijk is bij deze hele kaartlegging en is 38 en de Koningin van Bekers. Dat laat zien dat je wilt thuiskomen bij jezelf.
38=3+8=11 en 1+1=2 en II is De Hogepriesteres, de kaart die dualiteit laat zien ( getal 2) en het rustige, geduldige wachten. Luister naar je gevoel en intuïtie want daar ligt het antwoord zegt de kaart.

Er ligt twee keer het getal 8 en dat is het getal van Gerechtigheid. 8 is ook 4x2 dus veel dualiteit en dat gaat dan om dualiteit van oorzaak en gevolg die samen het gebeuren vormen.

Ik hoor graag of je alles begrijpt en iets met deze kaartlegging kan
Dank je hogepriesters. Ik moet alles nog in laten werken. Niet alles valt op zijn plaats. Ik kom hier nog op terug. Gr.
 
Bovenaan