Sissy

Forum lid
Forum lid
Hey, ik ben Natalie, 34 jaar.
Ik ervaar al een tijdje vreemde dingen. Er is heel veel gebeurd en ik loop echt vast.
Ik loop ondertussen bij verschillende mensen in behandeling en hebben het negatieve al gezien en ontdekt. Maar op de een of andere manier gaat het niet weg.
Ook heeft het al verschillende namen, vormen gehad. Dat begrijp ik want iedereen ziet energie anders.
Ik merk zelf dat ik al sterker en bewuster wordt en mij hiertegen verzet. Maar door de negatieve en molesterende gedachten tussendoor kan ik moeilijk zelf in het licht staan. Het vervormd mijn woorden.

Dit zijn dingen die ik ervaar en het gaat echt waar heel ver!
Gedachten met andere woorden horen. Deze gedachten zijn niet van mij.
Het zegt ook centrale gedachten zijn niet goed. Het is erg seksistisch en heel negatief. Voelt ook mannelijk aan.
Bij postieve gedachten vanuit mijzelf, probeert het mij met alles te triggeren. Mijn verleden, gesprekken, wat ik lees.
Als ik vraag terug stel, krijg ik geen antwoord terug, het draait erom heen en keert het weer terug naar mij. Het
Soms val ik weg als ik dan in mijn eigen woorden praat!
Ook zegt het steeds, ik eruit en jij erin. Ik moet ook goed erom denken wat ik typ en nalezen.

Ik voel pijn in mijn buik, strakke band. Met name rond de 3de chakra veld.
Het misbruikt mij echt. Ik voel pulseringen en soms ook mijn persoonlijke gebieden aangeraakt worden. Of de energie daarvan. Ook ervaar ik boosheid, irritatie. Telkens blijf ik zeggen, grotendeels is echt waar niet van mij!
Ik kom niet meer tot mijn emoties. Alles waar ik plezier aan beleefde is stuk gemaakt door deze energie.

Aarden en gronden is echt een groot probleem, want op de een of andere manier zit er een stoorzender tussen. Of ruis zoals 'het' zelf noemt.
Kan iemand mij helpen welke stappen ik kan ondernemen?
Of mij vertellen hoe jullie hierover denken?

Groetjes Natalie
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Aarden en gronden (zijn eigenlijk dezelfde dingen) is eigenlijk het belangrijkste om te kunnen doen. Die stoorzender moet je daar tussen uit kunnen krijgen. Op welke manier ervaar jij die hinder? Helpt het om 3 keer krachtig maar gecontroleerd in en uit te ademen?
Hoe lang is dat al gaande, en weet je ook hoe/waarmee het begon (heb je bijvoorbeeld ooit eens iets als glaasje draaien gedaan of is het spontaan begonnen)?
 

Sissy

Forum lid
Forum lid
Ik durf het niet meer met zekerheid te zeggen wanneer dit begonnen is. Dit omdat er dit afgelopen jaar vele lagen zijn aangeraakt. En die 'het' mij nu echt waar verward in alles.
Tijdens het visualiseren komen er negatieve gedachten doorheen. Zoals: onzin, of bijv. Daar ga je weer. Het lukt je niet he. Dat soort dingen.

Aan het eind van 2018 heb ik een soort zielsconnectie gehad met een buurman. Die heeft mijn interesse terug aangewakkerd in het spiritualisme. Wat begon als een leuke interesse werd een nachtmerrie. Nachten wakker geworden in angsten en dingen horen en voelen wat ik niet kon plaatsen. Seksueel misbruikt zijn is daar een onderdeel van. Daarna door vermoeidheid en niet mezelf gronden en beschermen (onbewust, want toen wist ik hier nog niks van) ben ik gewoon doorgegaan met leven en liet ik het over mij heen komen wat er met mij gebeurde. Het werd alleen maar erger en ik vroeg echt waar doordat ik doodop was van alle energieen die ervaarde om hulp naar het universum. Ik kon ik mijn negatieve gedachten niet plaatsen. Ik betrok het eerst op mezelf. Ik ben onwaardig, ik dacht alleen aan mezelf. Egoistisch. Dat soort dingen. Toen gaf ik daarvan de schuld aan het universum. En begreep ik niet waarom ik zo dacht en ik boos was.
Ondertussen ook nog een reiki 1 en 2 gekregen binnen 3 maanden. Innerlijk kind aangeraakt door een oefening in die training en dat ging fout. Maar begeleider antwoorde hierop, pak maar wat lichters voor nu.
Rond najaar 2019 begonnen mijn ogen te flitsen naar woorden, en cijfers... dat soort dingen. En werd de negativiteit al sterker!
rond februari 2020 begon ineens het automatisch schrift (wat ook bevestigd is door anderen dat ik dat kan) en sprak het zo tot mij. Die energie is er tot op heden nog steeds.
Verschillende hebben het naar het licht proberen te sturen. Ondertussen voelt het alsof ik achter mezelf aanloop. Ik echt waar niet meer tot me kan komen.
Er zijn nog meer dingen, maar het werkelijk waar een enorme chaos geworden. En ik sta nu echt in stilstand.
 

Sissy

Forum lid
Forum lid
Mijn kruin is ondertussen dicht gezet uit veiligheid. Om in mijn gevoel te belanden en om te gronden. Maar er zit een negatieve stoorzender tussen. Ondertussen al stappen verder met behulp van anderen maar ik ervaar wel grote hinder.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Door wie is de kruin dichtgezet?
Vervelend allemaal Sissy.
Ik heb inmiddels ook wat ervaringen met negatieve energie en de invloed van anderen op mijn energie.
Wat Gouwepeer zegt is belangrijk. Vooral het diep zuchten, uitademen (=loslaten wat niet bij jou hoort), probeer voor het inademen een grote gouden zon boven je te zien die je voedt tijdens het inademen. Goed uitzuchten moet je vaak een paar keer herhalen. Soms wel 10x keer voordat je wat meer rust ervaart. Als kristallen voor je werken kun je een bergkristal erbij pakken, een grotere en in je handen houden terwijl je zucht.
Probeer je mind te focussen op rust, waar kom jij het meest toch rust? Waar ervaar jij vrede? Denk daar aan terwijl je merkt dat je gedachten negatief worden. Tegelijkertijd zuchten en de energie van de zon vragen je te vullen. Zo ben ik los gekomen.
Ook met hulp van de gene zijde hoor, zij hielpen me te vullen met goud licht maar ze kunnen alleen bij je komen als je zelf verbinding maakt. Als je bij het negatieve bent kunnen ze niet bij je komen en je dus ook niet helpen. Het is als een sluier waar je tegenaan moet schuren voordat je ze (het licht) je kunnen helpen.
Onverwerkte emoties en oud karma zijn zwakke plekken in je aura waardoor je vatbaarder bent voor beïnvloeding van buitenaf. Probeer dit zoveel mogelijk te verwerken en je wordt ook sterker.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
In dat geval kan je misschien het volgende proberen:
Ga eerst jouw eigen systeem schoon maken zonder dat er ongewenste energie binnen kan komen. Hiervoor moet je 2 dingen aanpakken:
- Het puntje van jouw tong tegen jouw gehemelte aan houden (als blokkade aan het begin van jouw systeem)
- Jouw perineum aantrekken zodat het einde van jouw systeem ook is geblokkeerd.
Met deze eerste fase is jouw systeem afgesloten. Nu moet jouw systeem nog gereinigd worden.
Visualiseer boven jouw hoofd blauwe energie. Adem via jouw neus deze blauwe energie in en adem vervolgens via jouw mond witte energie uit. Doe dit 3 keer en zorg hierbij dat jouw systeem verder blijft afgesloten. Let bij het in en uit ademen op dat je gecontroleerd diep in en uit ademt.

Nu komt een vervolg stap, waarbij het systeem nog steeds (of weer) af gesloten blijft.
Adem via jouw neus wit licht in.
Visualiseer jouw eigen naam (voor en achternaam, alleen jouw voornaam of bijnaam. Zolang jouw visualisatie maar sterk genoeg is). Met deze naam ga jij jouzelf rondom afschermen. Dat wil zeggen dat dat voor jou, achter jou, links en rechts van jou en boven en onder jou gevisualiseerd moet worden. Dit kan je doen door na elke visualisatie een kwart slag te draaien, en naar boven en onder te kijken. Maar als jij dat kan mag je jouw naam ook rondom jou heen visualiseren zonder fysiek mee te draaien.
Wat wel belangrijk is is het visualiseren van jouw naam:
- 1 keer voor jou
- 1 keer achter jou
- 1 keer links van jou
- 1 keer rechts van jou
- 1 keer boven jou
- 1 keer onder jou
En bij elke visualisatie blaas je dan het ingeademde witte licht krachtig over jouw naam met het systeem nog steeds afgesloten houdend. Op deze manier kan je gebruik maken van de naam protectie.
Het afsluiten (puntje van jouw tong tegen jouw gehemelte aan houden en perineum aantrekken) kan een beetje onhandig aan voelen, maar oefening baart kunst.

Nu de uitgebreide uitleg hierboven is gegeven volgt nog even het lijstje:
- Het puntje van jouw tong tegen jouw gehemelte aan houden
- Jouw perineum aantrekken
- blauwe energie boven jouw hoofd visualiseren
- 3 keer gecontroleerd krachtig in en uit ademen
Je mag nu heel even een paar seconden ontspannen voor de volgende fase
- Adem via jouw neus wit licht in
- Visualiseer jouw naam voor jou
- Blaas het witte licht krachtig uit over jouw naam
- Adem via jouw neus wit licht in
- Visualiseer jouw naam achter jou
- Blaas het witte licht krachtig uit over jouw naam
- Adem via jouw neus wit licht in
- Visualiseer jouw naam links van jou
- Blaas het witte licht krachtig uit over jouw naam
- Adem via jouw neus wit licht in
- Visualiseer jouw naam rechts van jou
- Blaas het witte licht krachtig uit over jouw naam
- Adem via jouw neus wit licht in
- Visualiseer jouw naam boven jou
- Blaas het witte licht krachtig uit over jouw naam
- Adem via jouw neus wit licht in
- Visualiseer jouw naam onder jou
- Blaas het witte licht krachtig uit over jouw naam

Probeer dit dagelijks te herhalen, bij voorkeur zo snel mogelijk na het op staan (om zoveel mogelijk vervuiling in jouw systeem te voorkomen).
 

Sissy

Forum lid
Forum lid
@ rainbow door een helderziende. 3 maanden terug, na een sessie om diegene naar het licht te sturen. Dit lukte niet en wilde nog een week bij mij blijven. Hij wist wat er komen zou en had goede invloed op mij. Door mij te kunnen kalmeren. Niet wetend dat dit ook hetgene was die mij negatief behandelde. Al was het de avond daarvoor ook al boos en scheldend. Zij heeft toestemming gegeven om te blijven. Ik stemde mee, ik was te moe, ik ben namelijk echt ingestort en wist van voren niet meer dat ik van achteren leefde. En ik wist echt waar nog niet beter. Toen vervloog er een zielsstukje (dacht van mij zelf) zei zij. Dat heeft zij terug geplaatst en mijn kruin dichtgezet.

Bij vele ben ik inderdaad bezig met gaten dichten, karma en koorden/relaties behandelen. Maar iedere keer wordt er negativiteit opgeruimd, alleen ik ervaar het niet als mijn eigen. Ik voel er echt werkelijk niks bij. Heel soms in behandelingen kom ik terug. Ik voel dat zelf ook. Dan komen mijn emoties naar boven. Maar dat zijn hele korte momenten en dan is het weer weg.

Bedankt voor de tips. Ik draag op dit moment ook een bergkristal om mijn nek. En ik heb gisteren een steen gekocht van 10cm versteend hout. Om mij te helpen bij het gronden.

@ gouwepeer, bedankt voor deze duidelijke techniek. Ik zal het uitschrijven en uitproberen.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Ik zal het uitschrijven en uitproberen.
Je kan de post ook "bookmarken" door rechts bovenin het bericht op te klikken. Hierna kan je in jouw eigen profiel bij bladwijzers het bericht weer eenvoudig terug vinden.
Een andere optie is om de tekst te kopiëren en te plakken in een eigen notitie.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ik kan je ook nog een tip meegeven die jou misschien naast dit alles ook nog een beetje kan helpen. Koop een labradoriet hangertje welke jou het meeste aanspreekt als je het steentje ziet. Dergelijke steentjes kun je kopen bij reform- en natuurwinkels of online. Het nadeel van online kopen is dat je dan niet zelf het steentje uitzoekt maar wil niet zeggen dat dit geen mogelijkheid is. Ook hier op het forum is een topic van een kristallenwinkel waarmee je contact zou kunnen opnemen of hun website zou kunnen bekijken.
Spoel het steentje langere tijd (15-20 min.) onder stromend water om het te reinigen en verkeerde energie weg te spoelen en laat hierna niemand anders dan jij het steentje aanraken want dan komt de energie van die persoon ook op het steentje. Draag vanaf dat moment het steentje op je blote huid (hangertje aan kettinkje of clip het met een veiligheidsspeld aan de binnenkant van je BH). Zodra je gaat slapen zet je het steentje in een glas koel water naast je bed. Als je 's morgens wakker wordt dan drink je het water uit het glas op. Het kan zijn dat je keel er eventjes schraal van gaat aanvoelen, maar dit gevoel keert na enkele dagen niet meer terug.

Het steentje helpt je te ontdoen van negatieve energieën en het opdrinken van het water helpt je om je ook van binnenuit te reinigen. Dit kun je gewoon naast de andere methodieken doen. Maar het steentje zal je extra bescherming bieden.

Ik heb er persoonlijk een aantal jaren geleden enorm baat bij gehad en het effect was heel erg merkbaar.

Verder, als je je 's nachts eens naar voelt en het gevoel hebt dat je je zou moeten gronden, dan kun je ook voor dat moment je hand op de grond leggen om op die manier je even te ontdoen van nare energie en de foute energie via je hand de grond in denken. Probeer het maar eens. Ik heb zelfs liggend in bed wel eens vanuit mijn stuitje wortels gedacht om op die manier te kunnen gronden omdat ik het bed niet wilde verlaten. Het zijn allemaal hulpmiddeltjes, maar echt gronden is het meest effectief.

1593106319300.png
1593106335135.png
1593106351504.png
1593106368795.png


Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven.

 
Laatst bewerkt:

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Wat steentjes betreft heb je kans dat Amber Magic iets bruikbaars in zijn collectie heeft. En Lichtpuntje Kristallen is inderdaad ook een optie.
 

aprilbloesem

Bekend lid
Forum lid
@ rainbow door een helderziende. 3 maanden terug, na een sessie om diegene naar het licht te sturen. Dit lukte niet en wilde nog een week bij mij blijven. Hij wist wat er komen zou en had goede invloed op mij. Door mij te kunnen kalmeren. Niet wetend dat dit ook hetgene was die mij negatief behandelde. Al was het de avond daarvoor ook al boos en scheldend. Zij heeft toestemming gegeven om te blijven. Ik stemde mee, ik was te moe, ik ben namelijk echt ingestort en wist van voren niet meer dat ik van achteren leefde. En ik wist echt waar nog niet beter. Toen vervloog er een zielsstukje (dacht van mij zelf) zei zij. Dat heeft zij terug geplaatst en mijn kruin dichtgezet.

Bij vele ben ik inderdaad bezig met gaten dichten, karma en koorden/relaties behandelen. Maar iedere keer wordt er negativiteit opgeruimd, alleen ik ervaar het niet als mijn eigen. Ik voel er echt werkelijk niks bij. Heel soms in behandelingen kom ik terug. Ik voel dat zelf ook. Dan komen mijn emoties naar boven. Maar dat zijn hele korte momenten en dan is het weer weg.

Bedankt voor de tips. Ik draag op dit moment ook een bergkristal om mijn nek. En ik heb gisteren een steen gekocht van 10cm versteend hout. Om mij te helpen bij het gronden.

@ gouwepeer, bedankt voor deze duidelijke techniek. Ik zal het uitschrijven en uitproberen.
Jeetje, wat een moeilijke situatie voor je Sissy, vooral ook omdat diegene je schijnbaar zo op het verkeerde been kan zetten.
Het allermoeilijkste in dit soort situaties is dat iedereen een goed advies voor je heeft gebaseerd op hun eigen ervaring.
De mijne zou zijn...labradoriet....doen....(mijn persoonlijke favo steen ).....nu terwijl je je zo voelt als dat je nu doet.....géén bergkristal of obsidiaan (in mijn ervaring zijn dat hele pittige stenen, waarbij je soms behoorlijk stevig in je schoenen ''moet'' staan, terwijl je nu al even genoeg aan je hoofd het - genoeg ''pittige ervaringen'').

En heel eigenlijk zou het je ook kunnen helpen, sowieso weerbaarder te worden. Wat er met jou gebeurt is iets dat gewoon niet mag gebeuren, zou je niet moeten pikken.
Als een persoon zich zo zou gedragen, zou je hem/haar waarschijnlijk vertellen hoe je er over denkt en die persoon duidelijk maken dat deze nooit contact meer met je op mag nemen.
Hopelijk kan de oefening die Gouwepeer hierboven omschreven heeft je hierbij helpen...... het is jouw goed recht om voor jezelf op te komen.

Niet altijd makkelijk om te doen....maar wel heel belangrijk om te doen.

Heel veel sterkte, succes en kracht......[kaarsje]🍀🌺🌺🍀
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Het voordeel van Labradoriet is ook dat het samen met ongeacht welke steen gebruikt kan worden, terwijl andere kristallen en mineralen elkaar soms teveel kunnen versterken of soms zelfs elkaar tegen kunnen werken. Labradoriet is wat dat betreft neutraal maar doet wel degelijk zijn werk.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Beter laat dan nooit toch? Vuur je vragen maar op ons af en wij zullen je helpen waar we kunnen. Als is het om een geruststelling :(HRTS):
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Wat naar allemaal Sissy.
Er zijn al veel tips gegeven. Ik weet er niet heel veel meer. Misschien kun je je Gids aanroepen, of aartsengel Michael, die kan daar ook veel in doen soms.
Ik heb je foto net ook gezien en voor mijn gevoel heb je een heel zacht karakter waarin grenzen aangeven misschien lastig is soms?
Daar hoort ook zeker een prachtige Gids bij, die wil helpen het negatieve bij je weg te halen.

Probeer te kijken of je bemerkt welke emotie bij je overheerst. Zo kun je kijken waar je je op de emotie geleiding meter zoals ze het wel eens noemen bevindt, en langzaam misschien weer sterker worden in je eigen kracht.
Het andere kan sterk zijn en het teniet doen, maar geef niet op. Misschien lukt het je om uit te vinden welke emoties van jouw zijn, en welke van degene die bij je is, om zo te kijken hoe je tegenover elkaar staat, of de emotie die bij jezelf overheerst hoger op de emotie meter staat dan de ander. Want soms lijkt het van niet, maar kun je meer met je kracht dan je denkt. En dat besef kan ook al weer meer je grens bewaken, en kracht geven.

Veel sterkte.
 

Sissy

Forum lid
Forum lid
Dank je wel, wat een lief bericht. 💖
Het klopt wat je zegt. Lief en zacht. En grenzen aangeven vind ik moeilijk.

Morgen heb ik weer een behandeling. Ik hoop dan weer op meer helderheid en sterker te worden om in mijn kracht en licht te staan.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Het allermoeilijkste in dit soort situaties is dat iedereen een goed advies voor je heeft gebaseerd op hun eigen ervaring.
De mijne zou zijn...labradoriet....doen....(mijn persoonlijke favo steen ).....nu terwijl je je zo voelt als dat je nu doet.....géén bergkristal of obsidiaan (in mijn ervaring zijn dat hele pittige stenen, waarbij je soms behoorlijk stevig in je schoenen ''moet'' staan, terwijl je nu al even genoeg aan je hoofd het - genoeg ''pittige ervaringen'').
Ja dat is verwarrend omdat ieder een eigen ervaring heeft. Voor mij is bergkristal weer heel zuiverend en aardend en vind ik die steen heel zachtaardig. Obsidiaan ervaar ik ook als heel sterk (en fysiek pijnlijk bij blokkades).

Sissy Je eigen ik versterken is belangrijk wanneer mensen / energieën over je grenzen gaan. Je had al eigenlijk niet zo'n goed gevoel bij die energie, het medium zei dat het ok was en je liet het gebeuren. Is heel menselijk hoor, wanneer je je belabberd voelt en je zoekt naar antwoorden, dan krijg je er legio. Maar welke is nu de juiste? Misschien moet je een soort pauze inlassen tussen wat anderen zeggen en dit accepteren. Ik heb dit een poos gedaan, heel traag geleefd. Bij elke mini beslissing ging ik bij mezelf te rade, wat vind ik, wat voel ik etc. En zo kreeg ik mijn eigen koers en kwam ik ook tot de ontdekking waar mijn zwakheden en krachten lagen.
 
Bovenaan