A

Anonymous

Gast
Zo duidelijk als jij het omschrijft had ik het niet kunnen zeggen Erika :) Hier kan ik ook wat mee want ik gebruik de VV zelf wel, maar heb er nog niet zoveel ervaring mee/kennis over.

Transmutatie is het juiste woord; alchemie wordt ook wel genoemd. Dat is het omzetten van lagere elementen in goud. Letterlijk, bv lood en ijzer versmelten samen en worden omgezet in het edelmetaal goud. Figuurlijk betekent het dat je oude patronen en conditioneringen omzet in Liefde met een hoofdletter of bijzondere gaven. Zo dient het oude als voedingsbodem voor het Nieuwe in een mens. Instinctieve impulsen die soms versterkend, soms ontkrachtend kunnen werken dienen niet afgestoten te worden, dat kan namelijk niet. Nee, je transmuteert het tot een nieuwe gave. Zo komt een mens op een hoger level in zijn leven, je laat oude beperkende situaties achter je en maakt kennis met nieuwe vaardigheden en er komen vanzelf betere situaties/mensen op je pad. Je maakt een transformatie door zogezegd. Daar dient de Violette Vlam voor, of het Violette Vuur.

Zo kan je het ook omschrijven.

@ Erika het zou kunnen dat ik een keer bij het Tera Mai Centrum aanklop om, na enige oefening en ervaring mijnerzijds met het VV, deze kennis te verdiepen. In dit stadium gebruik ik het nog niet bij andere mensen maar wel op mezelf, het symbool ook :) Maar het zou best kunnen dat ik er op een gegeven moment dieper op in wil gaan en dan klop ik graag bij jou aan voor verdere ontwikkeling.

(f) (f) (f)

Walther.
 
A

Anonymous

Gast
Vanochtend voor het eerst na 4, 5 dagen weer mijn VV-meditaties opgepakt. In deze periode van onzekerheid heeft het me weer een beetje de steun en het vertrouwen teruggegeven die ik was kwijtgeraakt in de stress van alle onzekerheden ivm de verhuizing.

Ik merk dat mijn onrust wordt omgezet in rust, vrede heb ik nu te danken aan een gesprek met de woningbouwvereniging die me uitegelgd heeft dat ik weinig obstakels hoef te verwachten. Naarmate je meer dagen achter elkaar met toewijding je decreten uitbrengt en het Violette Licht visualiseert, verdiept die rust zich tot een gevoel van gedragen te worden door een heel legioen aan liefdevolle engelen die je terwille zijn in je schone intenties.

Het Violette Vuur is echt gemaakt om jezelf te reinigen in je intenties, je emoties en harmonie te brengen in je geest. Hoe meer mensen het beoefenen en daar hun vrede mee vinden (plus met wat ze zelf al in huis hebben), hoe mooier de wereld wordt. Zet het naast reiki, klankschalenhealing en meditaties, tantra en wat dies meer zij en dan heb je links en rechts van alles waarmee de mens zijn 'full divine potential' in volle harmonie kan realiseren.

Boud gesproken? Misschien, maar ik vertrouw er op zoals ik vertrouw op de kosmos, God, de engelen, mezelf en het Leven. Ik kan niet anders. Ik kan iedereen het Violette Vuur aanraden.

(f) (f) (f)

Walther.
 

Gonny

Bekend lid
Forum lid
Weet niet of het zo te openen en zien is: even een poging voor de foto en de link voor de infohttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=483055761707968&set=a.114994615180753.19638.100000106458526&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
 
A

Anonymous

Gast
Wow!! Schitterend Gonny dank je wel :) Meteen even de link lezen. Fantastische foto :)

Dank je wel Gonny (f) (f) (f)

Walther.
 
A

Anonymous

Gast
Stap 4 onderaan beschreven moet ik ook eens uitvoeren; de natuurgeesten aanroepen. De lijst die hier staat is een waardevolle aanvulling op de instructies die ik heb verzameld. Leuk.

Dank je Gonny (k)

(f) (f) (f)
 
A

Anonymous

Gast
Ik hen Gonny de volgende pb gestuurd:

Lieve Gonny.

Ik vind het jammer dat je de tekst hebt weggeheaald, zag het net vanochtend. Gisteren was ik al van plan je iets vandaag te vertellen over mijzelf ivm drugs, nu dan.

Je hebt best wel gelijk dat ik in de verleiding kan komen. Is gisteren ook gebeurd; ik had een trekmoment zoals dat heet. Ik denk dat het je bedoeling was om me te vertellen dat dat wel meer zou gaan gebeuren, trekmomenten, en dat ik daarvoor moet uitkijken. Wat ik al had aangegeven is dat ik sterk genoeg ben om die trekmomenten te doorstaan, en wat jij had aangegeven is dat je daar alle vertrouwen in had.

Omdat het in me opkwam gisteren om speed te gaan halen (alhoewel ik dat bewust niet gedaan heb), stuur ik je dit pb'tje. Want het heeft me bewust gemaakt van het feit dat je toch wel een beetje een punt hebt. Ik vind het best wel lief van je dat je me wilt waarschuwen, maar omdat ik sterk genoeg ben om die trekmomenten te doorstaan had ik daar geen behoefte aan. Ik zit al twee maanden in een soort van overwinningsroes ten aanzien van de drugs en ik heb behoefte om dat - op een nuchtere manier - te vieren met andere mensen. Dit omdat ik mezelf al een aantal keren heb bewezen sterk genoeg te zijn tegen drugs. Als je me dan gaat vertellen dat ik uit moet kijken ga je glashard voorbij aan dat gevoel en krijg ik onvermijdelijk het gevoel dat ik teruggeduwd word in een overleefd verleden. Het is net als iemand die voor het eerst in jaren weer heeft leren lopen, dat je dan tegen diegene zegt; je zal altijd je rolstoel nodig blijven hebben. Je verzwakt mijn overwinningsgevoel. Dat is nogal een downer.

Ik waardeer het juist dat je die prachtige foto hebt opgestuurd met die link daar die facebookpagina met die mooie tekst. Daarmee versterk je me in mjn overwinning want het Violette Vuur geeft me zo'n ontzetttend goed gevoel. Ik hoop dat je niet boos op me bent en ik ben ook niet booos op jou, nooit geweest ook. En dat we zonder vervelende gevoelens met elkaar kunnen blijven posten op dit forum.

Liefs,

Walther.
 
A

Anonymous

Gast
Wat houd die Violette Vlam eigenlijk in en wat bereik je ermee??
 
A

Anonymous

Gast
hoi ik weet van geen inwijding af maar kan toch mezelf als een ander helpen als ik de violette vlam inzet
dit kan ik ook met reiki ben niet ingewijd heb wel kundaline reiki maar verder niks
doe ook magnetiseren maar vraag me niet precies hoe ik het doe


ik ben een wezen van violette vuur
ik ben gods verlangen zuiver en puur


IK BEN steeds beschermd
IK BEN steeds beschermd in mijn Ware Magische Elektronische Lichtgordel,
mijn Ware Heilige Buis van Licht, steeds totaal vervuld met Gods grote Liefde,
Licht, Kracht, Evenwicht, Eenheid, Edelmoedigheid, in het I AM, That I AM, op I AM Bevel
I AM I AM I AM I AM I AM I AM I AM (7x)
 

Inga1966

Forum lid
Forum lid
Die 40 dagen heb ik ook nog nooit van gehoord, ik ben ook ingewijd in het Violet Vuur en was een super beleving. Er zit ook een stukje mededogen in en ik mag zeggen dat dit bij mij super effect heeft gegeven. Ik ben minder lang boos op iets of iemand en dit ervaar ik als heel prettig.
Ik gebruik in mijn Reiki behandelingen ook het Violet Vuur daar waar nodig. Ik geef het Violet Vuur symbool mee aan de cliënten tijdens de behandeling door het symbool boven de client te visualiseren.

 
Bovenaan