Silver

Bekend lid
Forum lid
Gisteren was ik papier aan het uitzoeken en kon ik flink wat weggooien.
en terwijl ik papier na papier in mijn versnipperaar stopte bedacht ik me dat dat haast iets oneerbiedigs had.
Het is energie en in al die schrijfsels heb ik of iemand anders veel energie gestopt. Als ik er klaar mee ben dan wil ik die ervaring graag teruggeven aan de krachtbron van het oerbestaan. Maar hoe doe je dat?
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Het voelt ook af en toe goed om dingen weg te gooien. Zoals je in de titel hebt staan: loslaten. Je laat daarmee dingen los en af en toe moet je los laten om nieuwe dingen/ervaringen binnen te laten. Zo denk ik er een beetje over. En je kan het dan loslaten/in de versnipperaar doen met de gedachte dat je het terug geeft aan de krachtbron.
 

wolf robe

Bekend lid
Forum lid
In het verleden heb ik nog wel eens schrijfsels buiten in brand gestoken, zodat de rook met de energie werd teruggegeven aan de kosmos, en de as deed ik in een plantenbak op mijn balkon (bij gebrek aan een tuin), om het ook weer terug te geven aan Moeder Aarde.
Zou ik eigenlijk ook weer moeten doen, tegenwoordig ben ik er erg makkelijk in om datgene wat mij niet meer dient, gewoon bij het oud papier te kieperen (zodat het weer gerecycled kan worden)
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Laten vergaan zou ik zeggen. Loslaten doe je in essentie energetisch, waar de energie van het papier heen gaat.. tja laat dat aan de aarde over zou ik zeggen. Beetje milieuvriendelijk.
Als nu bedankt voor de teksten en dan energetisch loslaat en het papier aan de aarde laat, voelt dat goed ?
 

wolf robe

Bekend lid
Forum lid
Dit was ik vergeten te vermelden in mijn laatste post: een van de redenen dat ik het tegenwoordig achteloos bij het oud papier knikker, is voornamelijk omdat ik geen extra energie wil geven aan hetgeen mij niet meer dient.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ik heb sinds enkele maanden een versnipperaar en ga ook de komende tijd weer stevig aan de slag om te ruimen wat zijn doel heeft gediend. Maar ook dan gaan de snippers in de papierbak omdat ik er toch van overtuigd ben dat dit papier dan weer een nieuw doel zal gaan dienen en zo geef ik de energie weer terug voor nieuwe doelen.
 
Bovenaan