Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Welkom johaneneline bij ons op het forum. Wat interessant dat jullie een website hebben gemaakt over tweelingzielen. Ik denk dat er meer mensen hier op het forum zijn die hier naar geïnteresseerd zijn en ik wens jullie dan ook veel succes met de website.

Maar wij vinden het ook fijn om juist informatie in eerste instantie hier bij ons op het forum te delen, onze verzamelplaats voor informatie voor iedereen. Ook zijn wij altijd erg geïnteresseerd wie zich bij ons forum aansluit. Daarom wil ik jullie vragen je hier even voor te stellen zodat onze andere leden jullie ook wat beter leren kennen.

Verder wens ik jullie uiteraard veel plezier bij ons op het forum. Ook over tweelingzielen is er al veel informatie te vinden en wij hopen uiteraard dat die informatie alleen maar toeneemt door uitwisseling van ervaring en dergelijke.

:(WELK):
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Ik zal de website eens bekijken [5flowerface.gif]
Zoals Pendel al in het voorstel topic had vermeld mag de link als onderschrift/handtekening worden vermeld. Mocht dit niet lukken, trek dan even aan de bel.
 

aprilbloesem

Bekend lid
Forum lid
Heel interessant, jullie website... ik herken er wat dingen in.....maar ben ook wat verward ( nu zou mijn Man zeggen dat je je daar niets van aan moet trekken, omdat ik dat wel vaker heb ;) ).

Ik heb vier mannen in mijn leven waar ik mij direct heel vertrouwd bij voelde ..... met de laatste ben ik nog steeds getrouwd.
Met twee had ik een tijdelijke relatie, één ben ik mee getrouwd (en gescheiden, en een zoon mee).

Het was net of deze drie eerst een ''oefening'' waren voor mijn relatie met mijn huidige Man ( een relatie die verre van makkelijk is, maar mij ook meer over mijzelf geleerd heeft dan ik ooit had kunnen vermoeden ~En mij het gevoel geeft geaccepteerd te worden, als nooit iemand eerder gedaan heeft .... en een relatie die zo heerlijk ''kinderlijk'' is soms, we kunnen soms zo gek doen, zo lachen met elkaar- terwijl we samen toch ook behoorlijke gezondheidsproblemen hebben en heel veel heel moeilijk gaat).

Mijn verwarring zit er in dat partner nummer 1 en 2 en mijn huidige man ongeveer het zelfde aanvoelde (qua energie - er ongeveer het zelfde uitziet qua gewicht en lengte).
Alleen partner 1 heeft meer een duidelijke link met mijn gevoel naar Engeland (hij is half Engels).
Partner 3 kon niet meer anders zijn qua gewicht, lengte en zijn houding naar de wereld.

Ik voel dat het allemaal zo heeft moeten zijn - daarvoor voelde ze ook te vertrouwd. Partner één heb ik jaren geen contact mee gehad- tot een paar jaar geleden, en elk contact weer voel ik het. Ik wil eigenlijk niet eens persoonlijk contact omdat ik een beetje bang ben voor alle gevoelens die mij waarschijnlijk gaan overspoelen - terwijl de verliefdheid er allang niet meer is.

Kun je meer dan één zielsverwant hebben?
 

johaneneline

Forum lid
Forum lid
Je kan zeker meer dan 1 zielsverwant hebben.

In mijn geval heb ik 1 liefdesrelatie (dus met intimiteit) met mijn geliefde Eline, mijn tweelingziel.
Verder heb ik meerdere liefdevolle relaties met derden, mijn zielsverwanten. Zij voelen ook zeer vertrouwd!

Maar de liefde die ik met tweelingziel deel gaat mijn verstand pas echt ver te boven, dat is een klasse apart!
Er zijn diverse momenten geweest, dat we beiden hebben gevoeld dat we tijdelijk écht 1 waren, zo'n bijzondere ervaringen waren dat, héél erg mooi!

mvg Johan
 

aprilbloesem

Bekend lid
Forum lid
Wat apart dat mijn zielsverwanten dan meer bij partners te vinden zijn, dan bij bekenden, familieleden of vrienden....
misschien mijn Zoon....maar zelfs dat weet ik eigenlijk niet zeker
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Ik heb een link op mijn "andere sites" pagina geplaatst:

Aan de broncode te zien is de site via handmatige html gemaakt met behulp van w3schools. Zelf heb ik daar ook mijn uitgebreidere kennis van html/css/php/js opgedaan :)
Om een paar kleine schoonheidsfoutjes aan te pakken:
Verander "kontaktformulier" in "Contactformulier" en "Theorien" in "Theoriën". Daarnaast zal het ook mooier staan om ook "literatuurlijst" met een hoofdletter te laten beginnen.
Verder is het een interessante site [toppie]
 
Bovenaan