vraag Wat zou dit kunnen zijn?

Gonnie

Nieuw lid
Forum lid
Goedemiddag,
Een paar maanden geleden was er iets/iemand bij mijn zoontje op z'n kamer. Ik zag een bolletje op de babyfoon die ik ook kon volgen met de camera. Nu heb ik wel een vermoeden wie dat was.MAAR toen ik verder keek zag ik ook een soort van ster achtig iets helemaal bovenaan in het hoekje van zijn kamer en ik ben zo benieuwd wat dat is? Ik heb het uiteindelijk weggestuurd want kind moest slapen en daarna heb ik het nooit meer gezien.
Hoop dat 1 van jullie iets weet?
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Het zou heel goed de energie van een overgegaan familielid kunnen zijn geweest die nu jouw kindje wil bijstaan in het leven. Bijstand van engelen sluit ik ook niet uit (de ster).
 

Saturnus

Bekend lid
Forum lid
Zoals ik jou verhaal lees zou mijn eerste indruk uitgaan naar een "orb" ook wel "light orb" genoemd. Alle materie heeft een massa maar niet alles met een massa is ook materie. Je kunt Orbs wel zien en ook zien bewegen, maar je kunt ze niet vastpakken. In ons universum komen dit soort verschijningen geregeld voor bij het onstaan van sterrenstelsels. Natuurkundig gezien bevat elke atoom een gelijk aantal positief en negatief geladen deeltjes. De positieve lading bevindt zich in de kern en de negatief geladen electronen eromheen en maken het geheel neutraal. Bij een plasma zijn sommige atomen door temperatuursverhoging of andere toegevoegde energievormen een of meer elektronen kwijtgeraakt. De losgeslagen elektronen bewegen zich dan vrij door je kamer en de achtergebleven kern (met de overgebleven elektronen) heet dan geïoniseerd. Voor deze verschijnig hoef je niet angstig te zijn maar ik begrijp je wel. Ik heb in het verleden wel eens foto's van orbs gemaakt en een filmpje. Deze moet ik nog wel ergens hebben.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Dit heb ik begin dit jaar gepost:
Ik vond deze pagina's: Orbs en andere lichtverschijnselen en het is best leuk eens de opvattingen hier te lezen. Er staan ook een hoop afbeeldingen van orbs op diverse pagina's en ook van wat geen orbs zijn. Duidelijke toelichting.
Zeker als je dergelijke verschijnselen in huis ziet dan zijn ze vaker gerelateerd aan dierbaren die al over zijn gegaan.
 
Bovenaan Onderaan