Waar zijn mijn engelen en gidsen wanneer ik ze nodig heb?

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
#1
Waar zijn mijn engelen en gidsen?

Lieve Jennifer: Ik heb advies gevraagd aan mijn engelen en gidsen en het voelt alsof ze me nooit antwoorden. Het is niet eerlijk dat ik me niet gesteund voel, omdat ik dacht dat ze hier waren om me te helpen en verondersteld zijn me begeleiding aan te bieden als ik dat nodig heb. Wat kan ik doen om duidelijkere en consistentere antwoorden van hen te krijgen, en zijn er eigenlijk engelen en gidsen die me helpen? Waar zijn mijn engelen en gidsen?

Jennifer’s antwoord: Antwoord krijgen van je gidsen en engelen hangt af van de soort vragen die je stelt, hoe je ze stelt, en hoe je zelf luistert.

vrouw armen omhoogZe kunnen je steunen en gidsen, maar niet wanneer je vanuit angst vraagt, vanuit je geloof in afscheiding of in de eerste plaats vanuit je kwaadheid op jezelf omdat je deze reis begonnen bent. Wanneer we in angst zijn, staan onze engelen dichtbij ons, maar kunnen ze geen verbinding maken met ons. Wanneer we vragen en vragen en niet stoppen met vragen, zijn we niet rustig genoeg om hun antwoorden te horen. Als we vergeten dat ze resoneren op het level van vreugde en dat wij open moeten staan voor nieuwe oplossingen en transformaties, dan zijn wij niet op een level waarop zij met ons verbinding kunnen maken. Ze kunnen je een nieuwe weg helpen vinden als jij die deur voor ze opent.

Engelen en gidsen zijn ons ondersteuningsteam, en hun aanwezigheid is altijd een deel van onze reis, maar alleen wanneer we eraan denken dat we allen een zijn, dat we allen verbonden zijn en dat we nooit afgescheiden zijn van de Bron.

Wanneer we afdwalen van ons pad van ons eigen licht, door te denken dat we niet alle bronnen ter beschikking hebben om alles wat we wensen te creëren en om alle hindernissen te overwinnen, dan blokkeren we onze toegang tot alle spirituele begeleiding, zelfs dat van ons eigen persoonlijk ondersteuningsteam.

Hoe vraag jij om hulp? Vraag je ze om je te redden, om je te vertellen wat ze moeten doen voor je, om je mee te nemen naar huis, of om te zorgen voor jouw problemen? Dat zijn allemaal dingen die ze niet voor je kunnen doen.

Als spirituele wezens kunnen ze de 3D grens niet over, maar ze kunnen je energetische ruimte binnenkomen wanneer jij de deur voor ze opent, door je angsten los te laten, en open te staan voor verlichting.

Vragen die ze kunnen beantwoorden zijn bijvoorbeeld: ‘Toon me wat ik in deze situatie niet kan zien?’, of ‘Help me te zien waar ik mijn verbinding of inzicht beperk’. Dan zal je antwoord krijgen. Je moet ook op het punt raken waarop je stopt met praten, en de informatie tot bij jou komt. Zoals Aartsengel Uriel me vaak zei: ‘We hoorden jou die eerste keer al’.

Ik wist dat de reis hier erg eenzaam kan zijn, maar we zijn echt nooit alleen, want ons bewustzijn staat open voor onze multi-dimensionele verbindingen.

De dichtheid waarin we leven kan benauwend zijn, wanneer we focussen op die dichtheid. Maar ze is altijd een oplossing die we samen met het Universum kunnen creëren, met onze engelen en gidsen, zolang we bewust blijven van onze verbinding. Soms is de kwaadheid die je voelt naar engelen en gidsen toe kwaadheid op jezelf, omdat je je zo machteloos voelt, omdat je je dromen niet bereikt, omdat je bang bent, en omdat je niet snel genoeg vooruit gaat op je reis.

Wat moet je leren op deze reis, zodat je je goddelijke begeleiding efficiënter kan gebruiken? Wanneer je geen antwoorden krijgt op je vragen, stel dan andere vragen. En stop dan met vragen, antwoorden komen in de stilte en de rust van de vrede van je hart, niet in het drukke, angstige gewoel van het verstand.waar zijn mijn engelen en gidsen

In je eigen stilte, die je alleen kan bereiken als je niet bang bent, zal je de antwoorden krijgen die je nodig hebt, en wanneer je dan in staat bent te weten hoe verbinding te maken met je gidsen en engelen, zullen de antwoorden op je vragen altijd beschikbaar zijn voor je.

 
Laatst bewerkt door een moderator:

Muriel

Bekend lid
Forum lid
#2
Ik kwam dit artikel bij toeval laatst ergens tegen, ( Ik had het nog nooit eerder gelezen)
En ik had er best iets aan. Nu zie ik het hier ook staan. Dat kan geen toeval zijn, dat je veel aan een artikel hebt die je nog nooit tegengekomen bent en nu zie ik hem snel daarna weer. Het houdt mij continue scherp van als ik verbinding wil maken, moet er geen angst zijn, en geen oordeel, en geen afgescheidenheid, dat zijn mooie graadmeters op elke keer in mijn hoofd te houden.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
#3
Ik kwam dit artikel bij toeval laatst ergens tegen
Indien dit artikel voor jou van belang is is het waarschijnlijk geen toeval, maar moest je dit gewoon weer tegenkomen.
Ik heb gelijk de link in het bericht van Anna Oyca aangepast. Dit forum is vorig jaar vanuit phpBB naar xenForo over gegaan en daarbij zijn een aantal dingen niet helemaal goed gegaan, waaronder dus sommige linken.
 
Bovenaan Onderaan