Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ik zou het leuk vinden om de dankbaarheid die je van dag tot dag kunt voelen met elkaar te delen. Hoe meer je die gevoelens koestert hoe meer ze kunnen gaan groeien.
Laten we ons tuintje van dankbaarheid laten groeien en de de dagen waar je dankbaar voor bent in het licht zetten en delen met elkaar.

Ik hoor graag waar je dankbaar voor bent, het kunnen grote dingen zijn maar ook kleine dingen. Welke dingen maakten dat je even een omhoog keek en zei dank je wel. Of tegen een ander zei, dank je wel. Wanneer breng je je handen naar elkaar en maak je even een buiging? Dat kan een innerlijk knikje zijn maar ook een echte buiging.

Waar ben je dankbaar voor? Wat bracht het je en wie of wat bracht het je?

1544782263747.png
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ik zal beginnen:

ik ben dankbaar voor de pijn die ik voel, omdat het het begin is van heling, waarbij ik meer lagen van energie kan gaan openen.
Ik voel die dankbaarheid zo sterk dat ik niet weet of ik huil van geluk of van de pijn. Ik weet dat het beide is maar het is wel een bijzonder gevoel wanneer je jezelf voelt lachen terwijl je pijn ervaart.
 
U

User_479

Gast
Ik had van de week een gevoel van afscheid dood, maar toch kans op leven. Ik wist niet waar het vandaan kwam. Er toonde zich een meisje in een blauw jasje die ik niet ken.
Vandaag kreeg ik bericht van een vriendin haar vliezen zijn al gebroken. Ze is pas in April uitgerekent. Opeens begreep ik waar het gevoel vandaan kwam.
Nu maak ik me nog zorgen of ik dat meisje zag omdat ze overleefd of niet. En begrijp ik het niet goed. Maar ik ben dankbaar dat mijn gevoel weer op zijn plek valt en ik mezelf zo verbonden voel met het Universum. Ik ben dankbaar dat ik weer inzicht krijg dat ik soms zo moe ben omdat ik dingen oppik.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Wat mooi dat ze zich even liet zien aan je.
[kaarsje] Voor je vriendin.
 
Laatst bewerkt:
U

User_479

Gast
Thanks Rainbow. Ik heb nog hoop. Ik heb eerder bij een vriendin een jongetje gezien die al een jaar of drie was, en die is gewoon geboren ook met het uiterlijk dat ik zag. Mogelijk komt dit meisje ook, ik weet niet of zo een beeld perse zegt dat het aan de andere kant is en blijft en waarom het dan niet meer de babyleeftijd heeft? Maar dit is wel heel vroeg geboren.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ik ben elke dag dankbaar dat ik op al mijn stappen in de goede richting wordt begeleid. Sinds ik dat besef gebeuren er ook geen echt nare dingen meer. Wat er gebeurt kan ik dragen of weet ik op te lossen.
Ik ben dankbaar dat elke keer precies de juiste dingen op mijn pad komen en dat ik ze ook begrijp.
Ik ben dankbaar voor de ontspannen goede band met mijn zoon en de humor die wij samen delen.
Ik ben dankbaar dat ik jullie allemaal leer kennen en dat dit mij weer verder helpt in het leren en bewust worden.
Ik ben dankbaar voor mijn groei. Niks is naar wat ik vroeger naar zou vinden.
Ik ben dankbaar dat ik mag geven en dit zo breed mag en kan doen.
Ik ben dankbaar dat ik elke dag mag meemaken terwijl dit zo anders had kunnen aflopen.
 

Silver

Bekend lid
Forum lid
Oh wat een mooi draadje Rainbow.

Ik weet eventjes niet hoe ik op jullie mooie woorden moet reageren, maar ik heb ze gelezen Pendel, Rainbow en Muriel.

Ik vind dankbaarheid het fijnste gevoel dat er is. Als ik door omstandigheden het niet voel, dan mis ik het zo. Dan dank ik ook wel, maar dan komt de dank uit mijn hoofd en dat voelt als falen of een tekort. Dan bied ik mijn excuses aan dat ik geen dankbaarheid voel op dat moment.

Ik ben dankbaar dat ik precies op het juiste moment een artikel las over woonbiologie en dat ik nu een woningharmonisator in huis heb. Ik ben dankbaar met mijn fijne bed, mijn zachte dekbed, mijn zachte kussens. Ik ben dankbaar met mijn rijkdom en met het meditatie groepje waar ik me onlangs bij heb aangesloten.
Ik ben dankbaar met mijn leven, mijn proces, mijn lessenpakket in dit leven.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ik ben vandaag zo dankbaar voor alle nieuwe informatie die ik gekregen heb. Ik voelde al een poosje een gat in mijn kennis over een bepaald onderwerp. En ineens kwam daar een cursus voorbij. Kosteloos te volgen en precies wat ik nodig had. Vandaag ben ik ermee gestart. En bij elke alinea die ik nu lees voel ik zoveel dankbaarheid. Dit was precies wat ik wenste en wat ik nodig had. Ik ben dan zo blij met de steun van het universum. Ik ga hier echt verder mee komen. Ik heb geen idee waarheen en hoe precies maar dit voelt zo goed dat het wel juist moet zijn.

Word er, als ik erbij stilsta, ook helemaal emotioneel van. Ik wil op de een of andere manier dat mijn dankbaarheid naar elke uithoek van het universum gestuurd wordt en gevoeld wordt. Zodat alles weet dat dit het juiste is <3.
 
U

User_479

Gast
Toch niet n cursus met onderwerp f?
Dat zou wel heel toevallig zijn...

Wat fijn die dankbaarheid. Prachtig!
 
U

User_479

Gast
Nog niet begonnen maar ik had wat in mijn hoofd en daar al wel op gekeken. Er waren er een aantal met veel praktijkdagen en dat wil ik niet omdat ik daar gewoon geen tijd voor heb. Maar ik zag ook iets voor alleen online. Maar misschien dat ik ook gewoon n boek aanschaf om me er zelf in te verdiepen. Ik moet even nadenken wat handig is.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ik denk dat ik weet wat je bedoelde. Hoe dan ook, je vind vast een passende methode. Ik vind nieuwe dingen doen altijd al heel leuk erg leuk. Fleur daar helemaal van op.
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Ik ben dankbaar voor hoeveel ik de afgelopen tijd gegroeid ben.
Ik ben dankbaar voor dat de Goden, de Engelen en mijn gidsen er voor me zijn, mijn mooie ervaring van vorige week wat me ook weer schrijf inspiratie heeft gegeven. En ik ben dankbaar voor alles wat nog zal komen :)
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Zitten er cursussen in de sterren. Ik heb de mijne vandaag betaald.

Ja en niet zo'n beetje ook. Had er eerder over geschreven. Jupiter en Venus in Boogschutter. Boogschutter is een teken dat graag kennis verwerft, nieuwe inzichten opdoet. En Jupiter zorgt voor kansen, optimisme en vergroot elke wens op dit gebied. En Venus is een planeet met enorm gevende kwaliteiten. Vergroot net als Jupiter ook de kans om je wensen in vervulling te brengen. Dus leren ontvangt nu alle steun van het universum. Gaat nog wel een poosje door ook. Dit is mijn derde cursus..
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ik ben dankbaar voor hoeveel ik de afgelopen tijd gegroeid ben.
Ik ben dankbaar voor dat de Goden, de Engelen en mijn gidsen er voor me zijn, mijn mooie ervaring van vorige week wat me ook weer schrijf inspiratie heeft gegeven. En ik ben dankbaar voor alles wat nog zal komen :)

Zo fijn om te lezen :)
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ik ben dankbaar voor de contacten hier waarvan ik zoveel leer en inzichten krijg. De beschrijvingen in de topic over Planeten en de maanstanden waarvan ik zoveel herken. Sinds de eclipse van 6 januari heb ik heel bewust gemerkt dat ik oude angsten los moest laten en ging laten en deze week werd ik wakker en realiseerde mij enkele uren later dat ze er ineens niet meer toe deden. De herinnering blijft maar het gevoel erbij is weg. De 21e volgt de volledige eclipse van de maan en er staan weer nieuwe dingen te gebeuren die aansluiten op onze eigen geboortetekens en huizen. Mijn weg wijst naar veel positiviteit op mijn pad. Gisteren kreeg ik mail dat op de 21e mijn proefexemplaar naar mij zal worden gezonden. Ik ben heel dankbaar dat ik zoveel mag herkennen en naar zoveel begeleid wordt.
 
Bovenaan