A

Anonymous

Gast
Hai,

Ik heb een vraag en aub niet meteen oordelen. Tijd geleden had ik een super leuke vriendje, ging allemaal goed maar omstandigheden ging het niet meer goed.
Mijn ex is geen prater, ik wel heel erg en pushte hem daar behoorlijk in. Allemaal averechts.
Omdat ik zo graag wilde dat het weer goed kwam. Heb ik een man uit Afrika gevraagd voor een ritueel, hij garandeert mij dat mijn ex volgende week bij mij terug komt.

Bizar genoeg, zie ik nu ook overal zijn naam sinds paar dagen. Droom ik over hem sinds paar dagen en elke droom is dat we contact krijgen en dat het weer goed is. Alsof er niks veranderd is.
Ik dacht eerst die man ( Afrikaanse) is misschien wel nep maar hij reageert op mij email als ik email. Garandeert mij dat mijn ex terug komt.
En vreemd genoeg denk ik opeens, wat nou als hij echt terug komt en dan? Die Afrikaanse man garandeert mij dat hij geen robot word of iets dergelijks.

Wie heeft hier ervaringen mee, hoe verloopt zoiets? Word het straks een hell, moet ik iets ongedaan gaan maken?


dank je wel en groetjes
 

S999

Bekend lid
Forum lid
hij garandeert mij dat mijn ex volgende week bij mij terug komt.

Dit kan niemand je garanderen.
Laat staan dat dit via een ritueel kan.

Liefssssssssssss (f) (f) (f)
 
A

Anonymous

Gast
Ja?

Ik heb hier geen ervaring in en weet niet zo goed wat mij nu te wachten staat.
 

S999

Bekend lid
Forum lid
Ik weet niet zo goed hoe ik dit nu nog duidelijker kan maken maar zal het proberen en ik hoop dat je iets mee kunt.
Hoe zou de wereld eruit zien als IEDEREEN die graag een ex terug zou willen hebben en dit zou gebeuren en die man dit daadwerkelijk zou kunnen waarmaken.
Hoe zou de wereld eruit zien..... vul zelf maar in.

Ik wil hiermee niet zeggen dat rituelen niet goed zijn want er zijn prachtige en liefdevolle rituelen maar iemand terug krijgen op zo`n manier kan en mag NIET GOED ZIJN.
De vrije wil van deze persoon zou ZO worden aangetast dat ik niet denk dat dit mogelijk is.
En dit eigenlijk ook zeker weet.
Mensen die je beloven een ex terug te krijgen moet je HEEL ERG VER van je afhouden want dat deugt voor geen ene meter.

Liefssssssss (f) (f) (f)
 
A

Anonymous

Gast
bedankt voor je eerlijke antwoord.

Ik begrijp wat je bedoelt, ik heb wel eens gehoord dat het echt wel kan. Zijn maar weinig mensen die dat kunnen doen.
Maar ook veel kwakzalvers uiteraard en iets doen tegen de wil van ander is natuurlijk ook niet oke. Mijn verhaal is wel echt even anders, ik weet dat hij wel wil namelijk. Maar goed wil niet in details treden ivm privacy
 

Jodocus

Bekend lid
Forum lid
Wat ik me afvraag.....stél dat het werkt, waar ik toch aan twijfel, hoe echt is zijn liefde dan???
Is het ritueel sterker dan liefde?? waar is zijn eigen vrije wil????
Moet je het wel willen om iemand, als het zou kunnen, via een ritueel terug te krijgen????
Als hij echt van je houd en je terug zou willen gebeurt dat heus wel met een ritueel lijkt het mij nogal gekunsteld....
 

Tijgereef87

Bekend lid
Forum lid
Je kan elkaar allebei wel terug willen maar soms zijn twee fantastische mensen gewoon een hele slechte combinatie voor elkaar. Sommige mensen zijn gewoon beter af als vrienden dan lovers. Ik zou heel erg uitkijken dat je niet voor hem aan het denken bent dat gaat namelijk als een boemerang terug komen wanneer je het niet verwacht, en kijk uit dat je partners blijft en gelijk aan elkaar en niet hulpverlener/patiënt word (dat dood de passie en de liefde zo enorm snel dat wil je niet weten).

Om nog maar te zwijgen over situaties die door omstandigheden zo uit de hand gelopen zijn dat het niet te fixen is hoe graag beide ook willen

Het moment dat ik weet dat iemand mij via iets van voodoo terug wil krijgen omdat diegene meent te weten wat ik denk,voel en wil is dat voor mij juist een enorme afknapper. Dat zou bevestigen voor mij dat uit elkaar zijn de beste keuze is, diegene respecteert dan namelijk mijn keuze niet en wil mij dwingen om ergens voor te kiezen waar ik dan wel nog niet klaar voor ben of iets dat ik nog niet wil of helemaal niet wil.
 

Keris Pusaka

Actief lid
Forum lid
Het berichtje is al een paar maanden oud maar wil er graag even op inhaken om het een en ander te verduidelijk.
Is het mogelijk om je ex weer terug te krijgen met magie? Ja, het is mogelijk (maar niet altijd).
Ik ga niet uitleggen hoe je dit doet maar wat er gebeurt is dat 'het slachtoffer' geestelijk bedwelmd wordt. Hij/zij wordt gemanipuleerd om te denken en te voelen wat de magiër (voodoo-priester, dukun, ...) hem/haar opdraagt - er is niets anders waaraan 'het slachtoffer' mag denken of voelen. Het is als het ware reclame die je continu op televisie ziet en op de radio hoort; als je het maar vaak genoeg ziet en hoort ga je het product toch eens een keer proberen. Of niet soms?!?
Het klopt dat 'het slachtoffer' niet een 'zombie' zal worden, hij/zij blijft wel zichzelf maar met een opgedrongen gedachte/gevoel - dus eigenlijk toch ook weer niet echt helemaal zichzelf.
Karmisch gezien heeft dit wel zijn weerslag! Ook op de magiër!
Thans ben ik van mening dat dit eigenlijk niet goed is. Je bent bezig met het manipuleren van de vrije wil, hem/haar jouw wil aan het opleggen.
Mocht je het toch doen (via magie je ex terug proberen te krijgen) en het lukt maar het gaat daarna weer uit: dan heeft het niet zo mogen zijn!!! Respecteer dat en laat het dan los! Het kan zijn dat het karmisch gewoon niet mag.
Maar lukt het om daarna (zonder verder magie!) bij elkaar te blijven, dan wordt het door 'hierboven' getolereerd/geaccepteerd. Mits de bezwering wel beëindigd is. Zolang die niet gestopt is, ben je nog steeds bezig de (natuur)wetten te verkrachten, de vrije wil van de persoon aan het ontnemen en reken maar dat dit zijn weerslag op jou zal hebben - in dit of een volgend leven. Dus denk niet, omdat je het door iemand anders laat doen, dat je er ongestraft mee weg kunt komen.
Een magiër met enigszins verantwoordelijkheidsgevoel zal tegen je zeggen dat wanneer jullie weer bij elkaar zijn, het aan jou is om het zo te houden. De magie moet dan ophouden en zich terugtrekken!
Een goede magiër zal proberen te kijken ‘of het mag’ en de (natuur)wetten voor zich te laten werken. Wat de magiër dan eigenlijk doet is een (natuurlijke) kans die je gemist hebt, nog een keer te laten benutten.

Als je jezelf accepteert, verdwijnt de behoefte om anderen te veranderen.
- Bron: http://www.majamaluw.nl/dagelijkse-gedachten.html -
 
Bovenaan