A

Anonymous

Gast
Hallo allemaal!

Ik zal mij even voorstellen, ik noem mijzelf hier Chanty en ik ben over een maand 28 jaar :)
Ik vind het leuk dat ik een spiritueel forum hebt gevonden, dus jullie zullen mij hier wel vaker zien.
Ik weet ook niet of ik dit topic juist geplaatst hebt, vergeef mij als ik verkeerd zit :)

Om meteen met de deur in huis te vallen.. Ik heb vandaag een medium gesproken van een website. Normaal bel ik een collega van diegene elke 3 maanden voor bijvoorbeeld een relatielegging en dat soort dingen.
Zodra ik merk dat een andere persoon bijna met dezelfde kaarten komt of voorspellingen is mijn vertrouwen altijd wat meer gewonnen. Zo ook vandaag..

Ik sprak vandaag dus een man voor een relatielegging. Hij begon net als zijn collega over een persoon die zit te stoken tussen mij en mijn vriend. Toen dacht ik oke dit hoor ik niet voor het eerst.. Ik heb ook een vermoeden wie deze persoon is.

Alleen begon hij dus over voodoo. Nou ik ben helemaal geen fan van voodoo en ik weet ook helemaal niet wat ik ervan moet vinden en vind het zelfs een beetje eng.

Volgens dit medium gebruikt de stoker in onze relatie een vorm van voodoo. Hij stelde mij voor om een ritueel uit te voeren om mijn relatie te beschermen/ te verlichten. Hij begon over een foto van mij en mijn vriend, water, een plastic emmer en aarde van een begraafplaats. Er was nog een ander materiaal maar dit heb ik niet verstaan. Hij had het over iets wat hij binnen 3 minuten kon uitleggen en dit moest ik 7 dagen doen want het zou volgens hem echt helpen.. Eerst moest ik de materialen verzamelen en dan mocht ik hem terugbellen zodat hij het mij kon uitleggen wat de bedoeling precies is.

Ik luisterde met een half oor want ik werd eigenlijk een beetje bang misschien bij het woord voodoo. Ik hou daar gewoon niet zo van. Ook was het belangrijk dat ik er echt in moest geloven.

Nu ben ik echt hartstikke nuchter maar elke 3 maanden ongeveer bel ik mijn medium voor een fijn gesprek. En omdat haar collega dus precies hetzelfde zei over deze stoker en een aantal andere voorspellingen geloof ik er echt wel in.

Maar bij het idee om aarde bij een begraafplaats mee te nemen, en het liefst savond's vraag ik mij af of dat niet een beetje te ver gaat? En een soort ritueel te doen waarvan ik nog geen eens zeker weet of die stoker echt zoveel macht kan hebben.

Ik heb zitten lezen over voodoo. Ben zeker spiritueel ingesteld maar rituelen trekken mij niet echt. En toen kwam ik dus op dit forum uit.

Mijn vraag is eigenlijk wat vinden jullie hiervan? Is hier iemand bekend met het ritueel van: een foto, plastic emmer, water, aarde van een begraafplaats en nog een onderdeel??

Groetjes Chan
 

junikreeft

Bekend lid
Forum lid
Je bent zelf heel nuchter schrijf je en je bent spiritueel ingesteld.. maar waarom twijfel je dan aan deze situatie en vraag je de mening van anderen? Dit soort rituelen zijn heel gevaarlijk, niet goed voor jezelf en omgeving!

Dit onderwerp/situatie heeft niets met spiritualiteit, licht en liefde te maken...Dit is wat ik er van vind..
 

Keris Pusaka

Actief lid
Forum lid
@ Chanty83
Ik hoop echt dat je het niet hebt gedaan!!!
Zodra je met grafzand/aarde gaat werken ben je bezig met magie (voodoo, of hoe je het maar noemen wilt)! Dus niet zomaar een onschuldig ritueeltje.
Dit is eigenlijk hetzelfde als glaasje draaien en dit doe je pas als je weet waarmee je bezig bent en weet hoe je je moet afschermen tegen het ongewenste.
Echt, ik hoop dat je het niet hebt gedaan!!!
Het werken met grafzand herbergt meerdere krachten, zoals ‘iets eeuwig vastleggen’, iets ‘wat is achtergebleven van een gestorvene’ oproepen en nog een paar dingen. Ik ben met opzet vaag in de omschrijving omdat ik mensen niet op ideeën wil brengen. Ik wil alleen duidelijk maken dat je dit heel gevaarlijk kan zijn.

Ik krijg een beetje de indruk dat ‘het medium’ jou naíviteit gebruikt om het te proberen of te testen.
Bovendien vind ik (en het is slechts mijn mening – ik wil je niets opdringen) dat je meer op je eigen ik moet vertrouwen en op je eigen gevoel af moet gaan, niet zo zeer wat mediums en paragnosten je vertellen!
Ik heb veel contact met paragnosten en mediums maar in de ruim 25 jaar zijn er maar 5 neutrale en positieve voorspellingen uitgekomen (negatieve helaas wel meer). Ik bedoel maar. Het leven staat in grote lijnen wel vast maar de nuances, de kleur in je leven mag je (meestal) zelf bepalen. Laat dat toch niet voor je worden bepaald.
Als de liefde tussen jou en je vriend goed is, dan kan geen magie dit verbreken! Heb daar – in de liefde – vertrouwen in!
Ga ook eens na wie er profijt van zou hebben als het tussen jou en je vriend voorbij is?! Of is het jaloezie of haat? Ik krijg dat gevoel allemaal niet.
Vertrouw op jouw liefde en zijn liefde! Goede en eerlijke communicatie met je partner is belangrijk – dat maakt de band hechter. Laat jouw (en je vriend’s) geluk toch niet afhangen van wat vreemden daarover hebben te zeggen.
Durf te leven, durf fouten te maken en durf te vertrouwen in de liefde en dat de liefde zorgt dat het goed komt.

Duisternis kan geen duisternis verdrijven; enkel licht is daartoe in staat.
Haat kan geen haat verdrijven; enkel liefde is daartoe in staat.

- Bron: http://www.majamaluw.nl/dagelijkse-gedachten.html -