Makvelli

Nieuw lid
Nieuw lid
Hoi , ik weet niet waar ik het precies moet plaatsen . Maar heb iets heel merkwaardig aan de hand . Mijn vader is verleden week woensdag gestorven . We zagen het al een tijdje aankomen vanwege zijn ziekte ... Nu wou mijn zus een hand van hem in gips zetten ... Maar daar had hij de kracht niet meer voor . Toen heeft de thuisverpleegster het geprobeerd toen hij net overleden was maar dat lukte al helemaal niet maar ze stelde voor om in de plaats een vingerafdruk te nemen . En dat hebben we dus gedaan .... Nadat de hevigste emoties wat bedaard waren en ik wat tot rust kwam heb ik de vingerafdruk eens bekeken en was stomverbaasd toen ik het zag ... Ziet nog iemand dit of kan iemand mij hier wat uitleg over geven ?
IMG_20220805_123116381~2.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Silver

Bekend lid
Forum lid
Ik begrijp helemaal niet wat ik moet zien of kan zien.
Ik kan zelfs geen vingerafdruk herkennen.
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
Gecondoleerd, Makvelli, heel veel sterkte gewenst 🌺.

De vingerafdruk is lastig te zien, zo vergroot...als ik zijdelings kijk kan ik er een berenhoofd in zien, maar ik weet niet of dat nu komt doordat het plaatje door de vergroting zo ''vervormd'' is, of dat dit is wat jij zelf zag .......

🌺🌺🌺
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
Dit lijkt helemaal niet op een vingerafdruk, ik heb geen idee wat hier is gebeurd, wat dit is. Misschien kan iemand anders je wel meer vertellen. Ik begrijp dat dit vragen bij je oproept.

Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd [kaarsje]