• Zojuist zijn het Gouwepeer Forum en Masterforum gefuseerd tot 1 forum. Ook accounts van leden die op beide fora actief waren zijn samengevoegd tot 1 account. Momenteel staan er nog een hoop onderwerpen door elkaar en zal er nog veel werk zijn om alles weer netjes op orde te zetten en kan het zijn dat bepaalde functies nog niet actief zijn. Hier word dus de komende tijd aan gewerkt. Ook zit er nog een verhuizing aan te komen naar een andere server. Tijdens die verhuizing zal het forum tijdelijk offline zijn.

    Inmiddels is het spirituele forum overgezet naar spiritueelforum.nl, waar met de vertrouwde gebruikersnaam en wachtwoord ingelogd kan worden. Het forum is een verse installatie met de geïmporteerde gegevens van hier. Het zal dus nog wat kaal ogen, maar daar word nog aan gewerkt. Het forum is vanaf nu wel gewoon toegankelijk.

gouwepeer

Admin
Medewerker
Na een tijdje met een regelmatig vastlopende, trage Note 4 rond te hebben gelopen kreeg ik een paar keer de melding dat mijn sd kaart was ontkoppelt. Blijkbaar is mijn sd kaart of aan het eind van zijn leven, of gevuld met corrupte bestanden. Na het verwijderen van de sd kaart was mijn toestel ineens weer lekker snel :)

Heb je zelf een te trage smartphone? Probeer het eens uit zonder sd kaart.