Revebleu

Nieuw lid
Forum lid
Hoi hoi, ik ben nieuw op deze site en eigenlijk hoop ik meer duidelijkheid te krijgen in een situatie.

De situatie begint ruim 15 jaar geleden en ik leerde een leuke jongeman kennen via een chat, we hadden enorm leuk contact en er volgde na een maand of twee een ontmoeting. Het klikte enorm het voelde als een soort van thuiskomen, wat ik vervolgens deed was bizar ik kapte het contact toch af en waarom weet ik absoluut niet. Hij gaf duidelijk aan dat hij het wel allemaal zag zitten met mij, maar ik negeerde dat gewoon, ik volgde dus totaal niet mijn gevoel.
In deze periode hoorde ik constant een liedje op de radio en dat sloeg enorm op de hele situatie namelijk Listen to your heart van Roxette.

De jaren die volgen komt hij regelmatig terug in mijn leven, ik speel bijvoorbeeld een spelletje online en hij is daar ook en spreekt mij aan. (ik heb een onbekende nickname dus hij kon niet weten dat ik het was) Terwijl ik niet heb gezegd wat mijn echte naam is, roept hij die toch ineens tot mijn verbazing.

Waar ik meerde relaties heb gehad, kon ik deze man echt niet uit mijn hoofd zetten en bleef ik maar aan hem denken en na 10 jaar heb ik besloten contact met hem op te nemen via de email. Hij reageerde zeer positief en we pakte het contact weer op. We besluiten weer eens af te spreken en wederom gaf hij duidelijk aan dat hij het allemaal zag zitten, maar ik deed hetzelfde als 10 jaar eerder en kapte het gewoon weer af. Mijn hart zei absoluut heel iets anders, maar mijn mond gooide er hele andere woorden uit.
Weer is heel de tijd dat liedje op de radio van Roxette en ik weet dat ik iets moet doen, maar ik besluit het niet te doen. Ik durfde niet!

De jaren verstrijken ik leer een man kennen en ga uiteindelijk met hem samenwonen en alles is leuk en gezellig. Natuurlijk vertel je elkaar over vorige liefdes en mijn ex reageerde direct heel erg jaloers op die ene naam, terwijl ik niet had verteld hoe de situatie was. Want die was toen nog niet zo speciaal zoals hij nu is. Maar wanneer er ruzie was zei mijn partner altijd dan bel je HEM toch!
Hij wist onbewust waarschijnlijk meer dan ik op dat moment wist waarschijnlijk.
Deze relatie loopt niet goed af en ik ben weer single en dan gaat alles ineens heel raar lopen. Hoewel ik hem nu zeker 10 jaar niet heb gezien, blijft hij in mijn dromen komen en blijf ik aan hem denken.
De plaatsnaam waar hij woonde kom ik overal tegen, op vrachtauto's, in boeken en zelfs mijn ouders hebben op de camping in Oostenrijk mensen uit zijn woonplaats als buren. En als je dan denkt dat hij in Amsterdam woont ofzo....nee in een woonplaats met 8000 inwoners en ook nog zeker anderhalf uur rijden bij mij vandaan.
Ik werk als zelfstandige en een cliënt werkte met hem samen , terwijl hij eerst aan de andere kant van het land woonde en nu veel dichterbij mij woont en werkt. Ik blijk nu twee keer in de week in zijn woonplaats te komen en dat weet ik pas sinds een jaar, terwijl ik daar al vijf jaar werk.
Ik voel hem ook daadwerkelijk en het is gewoon een weten dat hij aan mij denkt, het is niet te verklaren het is gewoon zo.

Als ik op een paranormale beurs ben, komt zijn naam 9 van de 10 keer naar voren, zonder dat ik informatie geef. Op een dag neem ik een besluit en maak een afspraak bij een medium die terug kan kijken in mijn vorige leven.
Het enige dat ik zei was dat ik met 1 probleem zit waar ik antwoord op wil hebben en zei begon te vertellen over een vorige leven waarin ik een partner had die naar het front moest. Ik had beloofd op hem te wachten en hij had beloofd om terug te komen. Hij sneuvelde en ik bleef op hem wachten. Ik stierf uiteindelijke eenzaam en had mijn hele leven op hem gewacht.
Nu had ik gelijk de verklaring waarom ik hem dan toch aan mijn neus voorbij liet gaan tot twee keer toe, want hij werkte in dit leven voor defensie. Dus het was mijn angst uit het vorige leven dat mij tegenhield.

Aangezien hij ondertussen een vriendin heeft en twee kinderen, vroeg ik het medium of zij het koord dat ons bindt door kan knippen, want ik wil niet gaan wroeten in andermans relatie en ik wil zelf ook verder kunnen. Helaas het koord viel niet door te knippen, we hebben nog iets uit te zoeken samen was het antwoord. Ik gaf aan dat dit niet kan, waarop zij zegt dat hij niet gelukkig is in deze relatie, dat hij ook iets mist en deze vrouw zijn tweede keuze is omdat ik hem niet wilde. Dat in de liefde alles is geoorloofd en ik contact met hem op moet nemen. Maar ik weiger dit te doen, want hij heeft een gezin.
Ondertussen wordt mijn onrust steeds groter, ik probeer hem uit mijn hoofd te zetten, maar telkens krijg ik een herinnering of ik voel hem denken.

Het medium vertelde mij dat deze man mijn twinflame is en dat we een afspraak hebben gemaakt in een vorig leven en dat die belofte ingelost moet worden. Hij weet dat ook en daarom voel je hem, hij voelt jou ook dus blijft die aantrekkingskracht actief.

Onlangs ben ik bij een ander medium geweest en ook deze man vertelde gelijk over deze man en dat normen en waarden hem tegen houden, dus we zitten min of meer in hetzelfde schuitje.

Je leest zo weinig over twinflames, ik kom er dus niet uit wat ik nou moet doen. Ik heb zelf het gevoel dat alles draait om het liedje van Roxette. Ik heb het liedje nooit meer gehoord en ben ergens bang voor het moment dat ik het liedje weer ga horen.
Ik ben ergens bang om hem tegen te komen en anderzijds wil ik hem graag tegenkomen....het is allemaal zo ontzettend dubbel.

Hoe is het mogelijk dat iemand die ik al zeker tien jaar niet heb gezien of gesproken, met wie ik niks heb gehad (alleen gezoend op onze eerste date) niet uit mijn hoofd kan zetten en zo in mijn leven blijft zitten.
Natuurlijk kan ik contact met hem opnemen, hij heeft facebook dus het is zo makkelijk. Maar ik wil geen enkel risico lopen dat hij zijn gezin verlaat en ook al zal hij bij zijn gezin blijven, als hij hetzelfde voelt als ik dan is die relatie niet meer wat het was, als hij van mij een bevestiging krijgt en dan zijn zijn kinderen de dupe en dat is het laatste wat ik wil.

Wie heeft hier ervaring mee, weet iemand hoe ik die koord toch door kan knippen of die gevoelens uit kan schakelen? Dit hoeft niet voor altijd te zijn, maar in ieder geval tot zijn kinderen volwassen zijn :)
 

Ilanit

Bekend lid
Forum lid
Zo wat een bizar verhaal zeg.
Ik vind het wel heel goed dat je niet wil stoken in een huwelijk en het belang van zijn kinderen ook voorop zet.
Maar jeetje het druipt er wel vanaf dat hij gewoon je ware liefde is eerlijk gezegd.
Maar wat heb je al geprobeerd om het koord door te knippen? En wat gaat het je eigenlijk opleveren?
Want stel dat het medium gelijk heeft en hij nu ook niet gelukkig is met zijn vrouw. Denk je dat zijn kinderen dan wel gelukkig zijn met een papa en mama die niet gelukkig zijn samen?
Ik zou het dan gewoon het lot laten bepalen. Die heeft al duidelijk laten weten dat jullie met elkaar verbonden zijn.
Ik heb trouwens ook zo'n " liefde". Ik kwam hem tegen toen ik 14 was op ee bruiloft en bamm ik was smoor verliefd. Nooit een echte relatie geworden. Wel was wel overduidelijk dat ik gek op hem was. Hij was ook gek op mij, maar er gebeurde niks. We hadden beiden andere relaties en we gingen ook met elkaar uit. Altijd die spanning, die aantrekkingskracht. Maar het werd nooit uitgesproken tussen ons.
Wat jij omschrijft, zo ging het bij ons ook.
Ook wel gezoend inderdaad. We wisten dat het er was, maar het mocht niet ofzo.
Hoe ironisch dat hij ook bij defensie / marine zat
Maar ik ontmoette ook mijn man en kreeg mijn eerste kind. En de moeder van die " liefde" is toen onverwachts overleden.
Ik ben naar de uitvaart gegaan en bij de condoleance ( zijn vriendin stond naast hem) hij omhelst me en zegt in mijn oor: die kleine had ons kind kunnen zijn :shock:
Ik was weken van slag door die opmerking.
Nu ging zijn relatie uit en hij kreeg een nieuwe vriendin. Een hele leuke meid! En ze hebben samen 2 kinderen gekregen en ze zijn wel dolgelukkig samen.
Ik heb hem wel op facebook trouwens en het gekke is. Het gevoel is nu minder. Ik vind het fijn dat hij zo gelukkig is met haar en zijn mooie kinderen.
Ik heb een man en twee prachtige kinderen. Het is goed zo.
Onbewust heb ik ook gedacht/ doorgekregen dat deze man en ik elkaar kennen van vorige levens. Mijn gevoel zegt dat we een relatie hebben gehad. Maar ik kreeg ook als antwoord dat we dit leven dat niet gaan krijgen.
Het is een keuze. Maar betekent niet dat hij me niet dierbaar is ;)
Hij heeft al een paar keer gezegd: laten we afspreken met de 2 gezinnen. Maar op de een of andere reden lijkt me dit geen goed plan. Ik vertrouw mijn gevoel dan niet eerlijk gezegd.
Het meest frustrerende is ook dat je voelt dat het liefde is, maar dat iemand het totaal negeert.
Dus eigenlijk zoals bij jou, maar dan andersom. Hij negeerde het bij mij. Ik weet nog steeds niet waarom.
Ik heb toen bedacht dat wij toen ook gewoon te jong waren en hij zich ook niet wilde binden nog. En onze moeders waren al vriendinnen vanuit hun kinderjaren. Ach het maakt ook niet uit natuurlijk.
Hij was jaren een soort droomvent. En ik denk dat hij in mijn hoofd misschien ook wel mooier was dan in het echt. Misschien te vergelijken met een verliefdheid op een popster ofzo. Een onbereikbaar iemand. Dat onbereikbare maakte hem nog interessanter denk ik.
Maar ik denk dat een relatie hebben met zo iemand ook heel erg onstuimig is. Die gevoelens zijn zo heftig. Ik denk dat ik gek zou worden.
En nu 21 jaar later ( omg moet je na gaan) nu voelt het als acceptatie en ok.
 

Revebleu

Nieuw lid
Forum lid
Bedankt voor je snelle reactie!

Hij is niet getrouwd met de moeder van zijn kinderen zover ik weet. Ik zie tenminste op foto's op zijn facebook geen ring en in zijn profiel staat dat hij een relatie heeft.

Ik heb op internet ook gelezen dat een twinflame je enorm in verwarring kan brengen, maar dat een liefdesrelatie in dit leven niet vanzelfsprekend is. Dat is wat jij ook verteld over je jeugdliefde. Het is gewoon zo vreemd dat ik hem dat blauwtje twee keer heb laten lopen terwijl ik normaal gesproken gewoon initiatief neem als ik een man leuk vindt. Daar ben ik absoluut niet te verlegen voor. Hij heeft zich gewoon echt aangeboden en duidelijker kon hij mij echt niet geven (ja door te zeggen "ik wil je") en ik liep weg.
Hij is ook een keer boos op mij geweest en heeft mij toen een tijdje volledig genegeerd, maar uiteindelijk kregen we toch weer contact en dat kan niet anders dan door het lot geregeld zijn, want dat ging weer via het internet.

Bij het ene medium dat het koordje wilde doorknippen kreeg ik te horen dat het niet mocht en toen ze zelfde wilde proberen het koordje dan korter te maken, zodat we dichter bij elkaar kwamen te staan, mocht dit ook niet. De afstand tussen haar handen (zij was in trance) was een meter ongeveer. Dat zie ik dan toch als enorm groot. En deze afspraak was vorig jaar oktober ongeveer.

Toen hij nog bij defensie werkte, heb ik hem aangemoedigd om een andere baan te zoeken en dat ik de ambulancedienst wel wat voor hem vindt. Ik ben er achter gekomen dat hij nu bij de ambulancedienst werkt. Dus hij volgt mijn adviezen ook nog eens op.
Een medium heeft voorspeld dat wij elkaar ooit tegenkomen en dan heeft het met zijn werk te maken. Nou is het heel erg simpel om mijn auto tegen een boom aan te zetten en zo het lot een eindje te helpen. Maar ja dat gaat mij net een beetje te ver ;-) (en je zal zien dat hij dan juist vrij is)
Waar ik jaren op wintersport ben geweest en hij nog nooit op skies had gestaan (hij had niks met die kou), zie ik hem op een foto ineens op de piste staan en het is duidelijk dat hij daar niet met zijn gezin is.

Afgelopen zomer werd ik er echt gewoon knettergek van, ik voelde zo zijn spanning. Deze spanning zakte later weer af. Achteraf bleek rond die tijd zijn tweede kindje geboren te zijn.

Wat jij zegt over dat zijn kinderen echt wel merken of de liefde tussen hun ouders echt is. Daar ben ik al vaker op gewezen inderdaad, maar ik ben voor de volle 100% zeker dat ik nooit contact met hem op zal nemen zolang hij nog in een relatie zit.
Daarbij komt dat het ook allemaal gewoon in mijn hoofd zo kan zitten en ik het allemaal verkeerd zie en zijn huidige vriendin gewoon zijn ware liefde is, maar waarom dan toch al die signalen?

Lang geleden kreeg ik door middel van dromen enorme voorspellingen door en die waren soms echt niet leuk. Op een nacht had ik een voorspelling die gevolgen zal hebben voor de hele wereld (9/11). Gelukkig had ik hem aan een collega verteld, anders zou niemand mij geloven. Ik was toen zo van slag dat ik contact heb gezocht met een medium om te vragen of zij deze voorspellingen kon blokkeren. Er is toen een soort van glazenstolp over mij heen gezet en de dromen zijn heel lang weggebleven. Nu zijn ze weer terug maar nu kan ik er mee omgaan en raak ik er niet meer door in paniek. Deze dromen komen in plaatjes. Een voorbeeld:
*vliegtuig > dus het is ver weg
*mensen op een rijtje in een grote zaal > bioscoop
*er wordt geroepen FIRE> dus ze spreken er engels maar of er is brand of er wordt geschoten
*ik heb speelkaarten in mijn handen en trek dan de JOKER er uit.
Dit was de schietpartij in Colorado in de bioscoop bij de primaire van de nieuwe Batman film en ik droom hem dan in de nacht voor de aanslag.

Nog 1 voorbeeld: Ik droom over een groot bedrijven terrein met hoog en laagbouw en dan ineens twee explosies. Ik heb hem verteld aan een goed vriend via de whatsapp, dus het bewijs is er gelukkig. De andere dag zijn er twee explosies bij Shell Moerdijk.

Nog 1 voorbeeld: Ik zeg tegen mijn toenmalige vriend "doe voorzichtig in de auto, want iemand rijdt zijn auto totalloss tegen een boom, niemand is gewond maar de auto kan je afschrijven. Ik weet niet wie het is, dus kijk gewoon uit" Die middag rijdt een vriendin haar auto tegen een boom, ze heeft zelf niks maar de auto is afgeschreven.

Nou vooruit nog 1 voorbeeld: Ik zit mijn mijn toenmalige vriend in de auto en ik krijg ineens druk op mijn borst, ik voel dat het niet van mij is. Ik zeg "ojee er iets aan de hand met iemand, ik heb druk op mijn borst en het is niet van mij" Twee uur later gaat de telefoon, een goede vriend is opgenomen met een hartinfarct.

Ik kan mensen lezen op afstand, ik hoef mij alleen maar op ze af te stemmen. Ik kan door middel van psychometrie lichte kwaaltjes bij mensen tijdelijk weghalen. Maar ook al heb ik al vaak iets op dit vlak meegemaakt, ik blijf zo enorm sceptisch over mijn eigen kunnen.
Ik voel entiteiten in huizen en heb twee huizen gezuiverd waardoor het rustiger werd in dat huis. Ik kan nog zoveel meer voorbeelden geven, maar ik moet straks gaan werken ;-)

Eigenlijk wil ik weer iets van zo'n glazenstolp over mij heen, zodat ik zijn gedachten niet meer voel. Hij weet dat ik spiritueel ben aangelegd, maar toen ik hem leerde kennen was er nog niet zoveel gebeurt als nu.

Ik heb geprobeerd om mijzelf uit te schakelen, ik heb geprobeerd zelf die kap over mij heen te zetten en dan is het weer even rustig en dan ineens komt het weer dubbel zo hard terug.

Zo weer wat meer informatie.....misschien is het nu iets duidelijker ;-)
 

Ilanit

Bekend lid
Forum lid
Reageer zo even uitgebreid. Ben ook aan het werk. ;)
Maare.... Waarom wil je hem blokken. Volgens mij weet je het antwoord al ;)
En die voorspellingen ja ook herkenbaar. Kom ik later op terug
 

Ilanit

Bekend lid
Forum lid
Hey, zo daar ben ik weer.

Mooi he die voorspellende dromen. Ik begrijp dat het ook niet leuk kan zijn, maar helaas heb je op situaties geen invloed. Ook nare dingen moeten er helaas zijn, om van te leren of tja ik vraag me ook wel eens waarom.

Ik kan helaas ook niet adviseren wat te doen met deze man. Als ik je verhaal zo lees denk ik: ja duidelijk, ga voor de liefde.
Zijn kinderen willen ook dat hun ouders gelukkig zijn. Natuurlijk zien kinderen hun papa en mama liever samen. Toch weet ik van mijn nichtje waar ouders bij elkaar zijn gebleven voor haar dat ze zei: was toch gescheiden, want die spanning was juist verschrikkelijk. Nu zijn ze gescheiden en zijn ze allemaal juist happy omdat ze kunnen zijn wie ze willen zijn en zich weer kunnen ontwikkelen.
maar gezien je visioenen, waar je denk ik niet zomaar over begint. Heb je ook een visioen over jou en deze man?
Ik denk dat sommige lessen/ situaties gewoon onomkeerbaar zijn. Dus als het universum heeft bepaalt dat jullie bij elkaar horen, dan zal dit toch gebeuren.
Ik denk inderdaad dat je er enigszins invloedt op kunt hebben. De keuzes kun je hierin maken natuurlijk. Maar je ziet keer op keer krijg je toch die signalen weer. Je zou er een mooie filmscript over kunnen schrijven :p
 

Revebleu

Nieuw lid
Forum lid
haha Ilanit,

Dat wat je zegt over het filmscript is ook wel een punt hoor, maar wat ik al zeg "ik ben te sceptisch" Vriendinnen van mij die snappen niet dat ik nog naar beurzen ga en daar dan een ander medium raadpleegt. Als zij met vragen zitten komen ze gewoon bij mij en dat kan op zo onwijs veel vlakken zijn.
Ik heb weleens al mijn voorspellingen op papier gezet, maar als ik dan kijk naar mijn eigen mening over sommige mediums dan denk ik "misschien denken zij ook wel zo over mij"

Het is soms zo lastig om mensen te overtuigen of het op het spirituele te gooien, een leuk voorbeeld hiervan is het volgende.
Ik hoorde in mijn hoofd de woorden "let op R" (mijn toenmalige partner) dus ik wist dat dit een waarschuwing was en ik had ondertussen wel geleerd om te luisteren naar die gedachten (ik hoor eigenlijk niks, maar het komt binnen als een gedachten) Dus ik ben mijn toenmalige partner even gaan controleren op Hyves. Hij bleek toen contact te hebben met een andere vrouw en die vrouw sloot haar berichten af met XXX. Ze wist dat hij samenwoonde dus ik vond het vreemd dat zij afsloot met XXX. Dus ik heb gewoon gevraagd aan hem wie die dame was, maar dat was gewoon iemand die hij dat weekend had leren kennen toen hij met collega's een borrel had van het weekend. Ik dacht oke, dan is het in orde. Maar mijn gedachten bleven roepen "let op hem, het klopt niet" dus ik hield de berichten in de gaten op hyves en dat bleef maar over en weer gaan tussen die twee. Dus ik gevraagd of hij meer voor haar voelde, dat ik hem dat niet kwalijk zal nemen, want verliefdheid overkomt je, maar ik wilde het wel eerlijk weten. Maar hij ontkende het wederom er was niks aan de hand. Toen moest ik hem uit gaan dagen, want mijn gedachten zeiden nog steeds wat anders. Ik heb het toen zo gespeeld dat ik zogenaamd een email van iemand had gekregen dat ik hem in de gaten moest houden en dat ik eerlijkheid van hem verlangde. En toen kwam het hoge woord er wel uit en vertelde hij verliefd op haar te zijn. Nou lang verhaal kort, hij koos toch voor mij maar zonder haar van Hyves en uit zijn telefoon te willen verwijderen, dus ik zei toedeledokie en heb de relatie beëindigt.

Maar ik bedoel hier maar mee te zeggen, dat iemand een heel ander antwoord kan geven dan hij of zij eigenlijk hoort te geven. Ik blijf dan echter die gedachten houden, waardoor ik weet dat het niet klopt wat er gezegd wordt, maar tegelijkertijd ga ik twijfelen over mijn eigen kunnen op het spirituele vlak.
Snap je mij nog?

Als een scheiding in het verschiet ligt tussen mijn "twinflame" en zijn partner, dan komt ie er echt wel ook zonder mijn invloed. En ik wil daar echt absoluut geen invloed op hebben. Daarbij komt dat als ik aan hem ga trekken en hij verlaat zijn partner voor mij, dat ik dat niet als iets positiefs zie. Ik zal het eerder dan zo zien dat hij dus wel beïnvloedbaar is en die streek bij mij ook uit kan halen ;-)

Oke er zit een les in wat er nu gebeurt, maar welke les? Dat ik mijn gevoel moet volgen? of dat ik los moet gaan laten? Loslaten lukt niet, want dat heb ik absoluut geprobeerd hoor in de afgelopen 15 jaar. En zo veel is er niet gebeurt ik heb hem twee keer in het echt zien, dus als ik iemand zal zijn die blijft hangen in situaties dan zal ik dat ook met anders situaties hebben, maar ik kan juist enorm goed knopen doorhakken (misschien wel te goed)

Wat betreft visioenen over hem.....nee ik droom over hem, waarin ik weet dat hij het is maar hij niet in persoon in mijn droom is. Hij heeft in mijn dromen geen gezicht, maar ik noem wel zijn naam. Wanneer mijn droom meer duidelijkheid gaat geven, dan stopt mijn droom gewoon. Ik zal is vragen of ik vannacht over hem mag dromen en of ik dan een stukje toekomst mag zien, want dat heb ik eerlijk gezegd nog nooit gedaan.

Ik zal morgen vertellen of het gelukt is en over hoe en wat?

Groetjesssssss
 

Ilanit

Bekend lid
Forum lid
Ik begrijp je helemaal. Het is heel herkenbaar wat je schrijft. Ja wat is spiritueel kun je jezelf afvragen.
Het is intuitie en dat heeft iedereen. De een echter sterker dan de ander.
Die ingevingen/ gedachten heb ik dus precies zo.
Soms denk ik dan: huhhh???
En soms ook beeld erbij maar dan als soort plaatje idd of filmpje

Toevallig had ik vanmiddag met de juf van mijn zoon over spiritualiteit. Was ineens een heel leuk en open gesprek. Het ging oa over de gevoeligheid van mijn kind en dat hij wel eens wat waarneemt.
Ik zeg: ja volgens mij is het minder, hij is nu ook iets ouder.
In de auto vroeg ik aan hem of hij nog wel eens wat ziet.
Jaaaa zegt hij, natuurlijk! Maar zegt hij, het is net of ik het niet met mijn ogen zie, maar anders.
Ik voel ze en zie ze maar niet met mijn ogen.
Jaaa zegt mijn dochtertje. Dat heb ik nu ook!!
Mijn dochtertje zei ook eens tegen de jonge onervaren juf heel vrolijk: kijk juf, blauwe oma is vandaag meegekomen en ze zit daar!
Ik zag de juf schrikken en ik zei: ach joh gewoon nuchter mee om gaan. Hihi
Mijn kinderen hebben het altijd over blauwe oma. Het is volgens mij, mijn oma. Waarom ze blauw is?? Geen idee! Van mijn zoon begrijp ik dat hij ze in kleuren ziet. Rood, groen, blauw, wit en zwart.
Ik zie ze niet, maar heb wel al vaak gedroomd over overledenen en dit was zeer apart.
En heb idd wel van die signalen en soms zijn die zeer zeer sterk.
Ik vind het wel handig eigenlijk.
Voel ook pijn van anderen. Vooral die van mijn kinderen.
Nou ja toch wel handig dat hoogsensitieve he ;)
 

Revebleu

Nieuw lid
Forum lid
Kinderen hebben het altijd veel erger dan volwassenen naar mijn mening.
Ik vind het leuk om te lezen wat je kinderen vertellen en ook zo lekker onschuldig, ze weten niet beter dan dat het normaal is wat ze zien.

Mijn nichtje was vijf jaar en kon nog niet schrijven, ze zat echter aan de tafel met stiften en papier en ineens vraagt ze aan haar oudere zus "Wat staat hier" Daar staat Teun zegt mijn oudere nichtje en mijn moeder kijkt op.

Het was de verjaardag van de broer van mijn moeder en hij heette Teun. En mijn nichtje had die naam gewoon opgeschreven.

Spiritualiteit is absoluut erfelijk, mijn vader heeft het en mijn oma had het ook. Dus het zit absoluut aan de kant van mijn vader.
Maar spiritualiteit kan je niet dwingen.....het komt of het komt niet.

Mijn eerste bewuste ervaring was op mijn 16e.....die nacht heb ik heel de nacht wakker gelegen en heb ik elk uur van de klok gezien tot 2:50 uur toen ben ik in slaap gevallen en werd ik wakker van de wekker, omdat ik naar school moest. Die dag bleek mijn opa in de nacht te zijn overleden en waarschijnlijk rond die tijd. Hij had het benauwd zei mijn oma, maar ze hebben niet de verzorging gebeld voor hulp.
Mijn ouders zaten in Oostenrijk en mijn pa vertelde dat hij midden in de nacht voor het raam naar buiten stond te kijken.
We hebben die ervaring afgedaan als toeval en er niet meer overgepraat. TOt een half jaar later ik weer niet kon slapen en maar lag te draaien in mijn bed.
Tot midden in de nacht de telefoon ging en ik twee etages naar beneden moest (mijn kamer was op zolder en we hadden toen alleen nog telefoon beneden) en mijn oma was overleden. Mijn ouders heb ik wakker moeten maken, ze hadden de telefoon geen eens gehoord. Mijn vader vroeg later "hoe kan het nou dat jij de telefoon hoorde" en toen ik vertelde dat ik weer wakker lag, werd het deze keer niet afgedaan als toeval. Mijn band met mijn opa en oma was echt enorm hecht....dus is het de vraag "spiritueel of intuïtie" Ze mankeerde allebei niks, behalve dat ze oud waren (in de 80) dus hun overlijden kwam echt totaal onverwacht.

Als kind denk je niet van mensen vinden mij vast vreemd als ik dat vertel, ze zijn heerlijk spontaan.
 

Ilanit

Bekend lid
Forum lid
Wat een mooie verhalen!

Zo heb ik de nacht dat mijn oma overleed ( van mijn vaders kant) over haar gedroomd. Ik droomde dat ze in een stoel zat en ik moest haar haar blond verven. Ze ging een reis maken ze ze en ze wilde weer jong worden.
Ik werd wakker en was echt heel erg van slag. Ten eerste waarom droomde ik over haar? Had helemaal geen goede band met haar. En ik vond het vreemd en het was super helder.
Er werd gebeld en mijn oma was die nacht overleden. Ze was ook niet ziek en is overleden aan zo'n hoe heet dat geklapte aorta?
Ik was toen 14 jaar en het heeft veel indruk gemaakt.
Zo is een goede vriendin van mij 2 jaar geleden ook zeer onverwachts overleden. Ik voel haar, hoor haar en zie haar in mijn dromen. Eerst echt heel vaak en echt dagelijks. Nu is ze rustiger.
Ze had veel moeite om haar dood te accepteren. Logisch ook ze het verdorie een lief kindje van 4 jaar. Ze is ook best tragisch onverwachts overleden en ze stond echt zo ongelofelijk in de bloei van haar leven. Mis haar nog steeds :(
Ze was het ultieme voorbeeld dat je dromen moet najagen.
In een van de laatste dromen zag ik haar en we wisten dat ze dood was. Ze had een boek mee voor mij, met foto's. Ze zei: kijk dit zijn onze herinneringen! Ik vond het heel mooi en bijzonder.
Kim en ik hadden in leven al een soort telepatisch contact. Zij was dynamisch en onze vriendschap was dynamisch. Met haar kon ik ruzie maken, bekvechten, maar ook lachen om de stomste dingetjes. Dan waren we ergens, en moesten we lachen om iets dat we zagen. Er werd dan niks gezegd, maar we wisten dan wel waar we om moesten lachen.
En zo hadden we ook perioden dan contact even minder was. Maar zoals je met sommige mensen dat dus wel eens hebt maakte dat niks uit. Echte vriendschap is tijdloos.
Zo heeft ze mij dus ook duidelijk gemaakt. Dat was in de droom dat we ergens in de duinen ofzo liepen. Het was heel warm en ik liep daar met oud collega's. Er was een open plek met een snackkar en een toiletgebouw. Daar kwam mijn vriendin ineens uit en we waren blij dat we elkaar zagen. We omhelsten elkaar en waren blij. Ineens zegt ze: moet je kijken. Ze pakt zonnebrandcreme en smeert oud collega haar rug in. Maar..... En dat soort geintjes zou ze dus ook kunnen doen. Ze schrijft met haar nagel infinity in de zonnebrandcreme. Dit verbrandde dus zeg maar door de zon en samen keken we naar het woord infinity en moesten lachen om deze actie.
Ik dacht infinity?? Ook echt niet een woord dat ik gebruik. Wist eerlijk gezegd ook niet dat het oneindig betekende.
Mooie boodschap was het. Ze ging daarna via toiletgebouw ook weer weg en zwaaide nog. Weg was ze.

Zo droom ik dus over overledenen. Ik voel ze ook wel. Heb wel tijdens mijn bevalling een witte verschijning aan mijn bed gezien. Maar ik werd daar juist heel rustig van en het voelde ook echt als bescherming.

Nou ja eigenlijk niks met twinflame te maken. Maar wel een connectie voelen met iemand.
Dat is wel bijzonder en is ook echt niet met iedereen.
 

Retroshift

Forum lid
Forum lid
@ Revebleu - Je lijkt spiritueel aangelegd te zijn, maar je hebt nog vele vragen. Je bent sterker dan je denkt, sterk genoeg om raad te weten met alle signalen. God legt namelijk geen lasten op je schouders die je niet kan dragen. Laat de sterren hun werk doen. Het enige dat je voor je eigen handelingen moet uitmaken, is dat je niemand mag kwetsen (op eender welk niveau). Twin flames hoeven overigens niet per se als aards liefdeskoppel door het leven te gaan (kijk naar Edgar Cayce en Gladys Davis). Ze zoeken samen of voorlopig afzonderlijk naar een hoger iets en willen andere mensen helpen. Het is dus goed dat je mensen helpt met je spirituele vaardigheden en ik raad je aan om dit verder te doen en ze anderen ook aan te leren. De rest wijst zichzelf uit.

Wat kinderen betreft, zeker de jongere en de hooggevoelige, zij hebben allemaal een spiritueel oog, want het werd nog niet beïnvloed. Het wordt wel best verder ontwikkeld en gevoed.

@ Ilanit - Echte vriendschap is inderdaad tijdloos en onvoorwaardelijk. "Blauwe oma" zal waarschijnlijk doelen op de stijlvolle of graag gedragen kledij die ze aanhad.

De two cents van een persoon in spirituele ontwikkeling.
 

Eihwaz

Bekend lid
Forum lid
Oef, lijkt me een moeilijke situatie. Misschien dat je het toentertijd een paar keer geblokkeerd hebt omdat twinflame contact ook ontzettend veel los kan maken. Volgens mij race je in zulke relaties door een heleboel onverwerkte gevoelens/trauma's en nog veel meer heen, waardoor het ontzettend fijn kan zijn samen te zijn maar ook erg heftig/zwaar.

Mijn enige tip om er wat rust in te vinden; zoek een boom op, het liefst in een niet aangeplant bos en ga er gewoon even tegenaan staan of zitten. Bomen kunnen heel sterk gronden en vaak stroomt er een heleboel weg als je dit af en toe doet. Mediums en hun praktijken, tja er zitten vast goede tussen hoor, maar eerlijk gezegd vind ik de ingrepen over het algemeen niet erg handig. Het is mij te vaak voorgekomen dat ze tussen God/het licht en mijzelf bezig waren vanuit geheel eerbare intenties, maar zonder het volledige overzicht. Wat dat betreft helpt de natuur en ook dieren mij meer.

Sterkte met de situatie, hoop dat je er wat rust in kunt vinden!
 
Bovenaan