Fairies

Bekend lid
Forum lid
Geen idee of ik dit topic op de juiste plek heb geplaatst, maar volgens mij werk je ook met energie als je met superkrachten bezig bent.
Maar wie is er ook bezig om superkrachten te ontwikkelen? En waarom zou je die willen ontwikkelen?
Ik zelf doe het om het leven comfortabeler te maken, vooral voor later als ik veel ouder word en dus fysiek ook veel zwakker word. Het lijkt mij geweldig om energieballen te maken om deze op een object te gooien, gewoon om de impact ervan te zien. Het lukt mij om een vierkante papiertje op een prikker flink te laten bewegen als ik mijn energiebal daar op afvuur. Ook als ik mijn energiebal naar mijn gordijnen gooi, merk ik dat mijn gordijnen toch een heel klein beetje bewegen, wat dus niet gebeurt als ik mijn energiebal te snel afvuur omdat die dan niet sterk genoeg is om de gordijnen te bewegen. Het is niet sterk, maar ik hoop hier veel beter in te worden.

Hieronder zien we een iemand die van verre afstand een vaas met bloemen omver kan werpen, zonder fysieke aanraking. Dragonball Z in real life dus, in die serie werd altijd al veel gezegd over "energy" of "ki". Ki is Chi in het Japans, en Chi is levensenergie, dus ki is ook levensenergie. We kunnen deze gebruiken om onszelf te genezen, maar ook gebruiken voor zelfverdediging, zelfs zonder fysieke aanraking!

En hieronder nog een leuke video.
 
Bovenaan