Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Edelstenen, mineralen en kristallen heb ik altijd al interessant gevonden. Het fascinerende aan deze stenen is voor mij de werking van de verschillende energieën die zij afgeven en de invloed die zij kunnen hebben op mensen persoonlijk of de sfeer in ruimtes (b.v. woonkamer, praktijkruimtes, wachtkamers etc.) Daarnaast hebben de meeste edelstenen ook een geneeskrachtige werking, waardoor je ze ook gericht kunt gebruiken ter ondersteuning bij klachten of problemen.
Edelstenen kun je gemakkelijk bij je dragen en zo hun werking laten doen. Maar ook in huis geplaatst, b.v. geslepen als bol of piramide of gewoon in ruwe vorm, zal de steen werkzaam zijn.
Edelstenen worden ook wel gebruikt bij healings of ritueel en als elixer.
Intussen heb ik al een hele verzameling aan stenen. Ik laat me meestal leiden door mijn gevoel als ik weer eens naar een stenenwinkel ga. Ik word als vanzelf aangetrokken tot bepaalde stenen. En dit verschilt per keer. De ene keer kom ik thuis met stenen voornamelijk in een blauw/paarse kleur en de andere keer zijn het meer de aarde kleuren, mosgroen, grasgroen, bruintinten. Of het worden stenen die je aan de zee of water doen denken qua vorm en kleur.
Eigenlijk belichten ze zo in groepjes vanzelf de 4 elementen aarde, water, lucht en vuur. Het is een mengeling van ruwe en gladde stenen, met of zonder kristalvorming, maar ze passen altijd bij elkaar.
Tot nu toe verzamel ik handzame kleine stenen. Maar in de toekomst zou ik ook wel wat stenen willen die geschikt zijn voor in bepaalde ruimtes.
Voor mij zijn de stenen momenteel meer decoratief. Het is prettig om er naar te kijken en ze geven een aangenaam gevoel. Wellicht dat ik er in de toekomst gerichter mee ga werken...
Ik zal in dit topic mijn stenen plaatsen. De informatie die erbij staat komt, evenals de stenen, van: http://www.lichtpuntjekristallen.nl

Een edelsteen is elke steen die door zijn kleur, glans, vorm of zeldzaamheid de moeite waard is om te verzamelen, of te gebruiken als sieraad, kunstobject of gebruiksvoorwerp.
Een mineraal is een natuurlijk gevormde stof die uit één soort moleculen bestaat. Een edelsteen is samengesteld uit één of meerdere mineralen.
Een kristal bestaat uit één mineraal met een kristallijne vorm. Dat betekent dat het mineraal een regelmatig ogend uiterlijk heeft. De moleculen of atomen zijn gerangschikt volgens een regelmatige patroon. Dit geldt voor de meeste mineralen.
Veel edelstenen zijn kristallen, maar sommige zijn gesteenten.
Een gesteente bestaat uit meerdere mineralen. Lapis lazuli, bijvoorbeeld, bestaat uit voor ruim de helft uit lazuliet, en daarnaast bevat het noseaan, hauyn, pyriet en calciet. Door de wisselende samenstelling kan het uiterlijk van de lapis lazuli uiteenlopen van diep donkerblauw tot wit met blauwe vlekken.
http://www.semoea.nl
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator

aegirien

Aegirien is een zeer uniek en krachtig kristal, het is een werktuig dat negatieve energie, vastgeroeste gewoonten en entiteiten losmaakt van alle lichamen, ook de subtiele.
Door aegirien te dragen of via een steenlegging herstelt hij de positieve energie en de gaten in je aura. Dit kristal is een uitstekende beschermer en geeft moed om je innerlijk licht te laten schijnen, ook op donkere, negatieve plaatsen. Deze kristallen die zelfvertrouwen en kracht geven, dragen de kennis in zich dat Licht niets te vrezen heeft van het donker. Licht zal het donker helen. Aegirien werkt heel goed samen met moldaviet om negativiteit uit te bannen. Samen met Azeztuliet is hij heel krachtig om je aura te helen en weer te vullen met hoge spirituele energieën. Aegirien versterkt positieve vibraties en steunt de zoektocht naar je ware zelf.

Aegirien is gekomen om mensen te helpen “heel” te worden en om ons te zuiveren. Hij is bereid om ons tot op het diepste niveau te zuiveren van de meest negatieve energieën. Deze zeer zware energieën bevinden zich vaak in het stuitchakra. Vaak zijn we ons niet bewust van negatieve aanhechtingen, maar aegirien reinigt ons tot op het diepste niveau. Op het 3e oog gelegd trekt het kristal psychische vervuiling en oude patronen uit ons hoofd, ook uit het keelchakra trekt hij alle negativiteit en blokkades.

Aegirien resoneert op de frequentie die we de “Zwarte Madonna” of Kali noemen. Het is een kristal van de “Donkere Moeder” energie en werkt vanuit en in de onderwereld of de onbewuste Rijken met het doel ons mensen te helen en te laten groeien. Omdat Aegirien affiniteit heeft met het donker, gecombineerd met zijn toewijding om ons te helen is dit kristal als geen ander in dienst van het Licht. De steen is ook behulpzaam bij relatieproblemen en helpt verdriet om een scheiding te overwinnen. Hij is ook goed voor het immuunsysteem, spieren, botten, zelfrespect en gevoeligheid.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator

amethist-zielkwarts

Amethist zielkwarts is een steen vol mededogen, spiritueel zeer krachtig, uitermate beschermend en kalmerend. Geeft toegang tot een hoger bewustzijn. Helpt bij multidimensionale genezing, ook de niet geïncarneerde delen van de ziel.
Amethist zielkwarts biedt immense steun en troost tijdens terminaal ziekteproces. Helpt bij oplossen van karma en bij het bevrijden van de ziel. Verbonden met deva’s en elfen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator

angeliet

Angeliet is een talisman-anker voor de energieën van je beschermengelen, gidsen en andere vrienden in de geestwereld, door de steen te dragen zal je liefde , hulp en leiding van de hogere werelden ontvangen. Angeliet is een krachtige steen voor genezers omdat het afstemming bevordert en de waarneming verscherpt. Het biedt ook bescherming aan het milieu of het lichaam.
Angeliet is een steen die staat voor gelijkheid en delen en werkt uitstekend bij mensen die zich altijd maar wegcijferen. Hij geeft innerlijke rust en zelfvertrouwen en helpt je om op emotioneel gebied makkelijker te communiceren, daarnaast geeft hij je ook een aardse daadkracht, zodat je durft op te komen voor je eigen mening. Verder helpt angeliet je om los te komen van het verleden, brengt yin en yang in evenwicht helpt je ook meer mededogen te hebben en meer te accepteren, vooral dingen die niet te veranderen zijn. De steen verlicht psychische pijn en gaat wreedheid tegen.

Angeliet zet pijn en wanorde om in orde en genezing en creëert een diep gevoel van vrede en kalmte en verhoog het bewustzijn. Angeliet maakt wedergeboorte gemakkelijker. Uitstekende steen in geval van shock, paniek, of bij een burn-out. Hij ontspant op een rustige manier lichaam en geest, ontkrampt en brengt de balans terug. Hij werkt prima bij vermoeide en pijnlijke benen en heft blokkades bij de voeten op.

Angeliet is goed voor het keelgebied en de schildklier en herstelt weefsels en bloedvaten. Hij zorgt voor een betere algehele doorstroming en is goed voor de waterhuishouding. Hij werkt vocht afdrijvend en is daardoor goed voor de blaas en de nieren. Ook geeft de steen hormonale rust en is ondersteunend tijdens de menopauze.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator

apatiet

Apatiet ontwikkeld psychische gaven en spirituele afstemming, verdiept meditatie, wekt de kundalini op en draagt bij aan communicatie en zelfexpressie op alle niveaus.
Apatiet stimuleert creativiteit en het intellect en heft verwarring op. De steen leidt tot openheid en sociale flair en ondersteunt hyperactieve en autistische kinderen. Apatiet verzacht verdriet en woede, helpt bij het helen van botten en stimuleert de vorming van nieuwe cellen.

Apatiet onderdrukt honger en verhoogt de snelheid van de stofwisseling en moedigt gezond eten aan. Verlaagd tevens de bloeddruk en heelt klieren.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator

aura-kwarts-aqua-aura

Alchemistisch proces van goud en andere metalen op zuiver kwarts. Stenen met een hoge vibratie die voor transformatie staan.
-Aqua Aura:Blauw kristal van goud en kobalt op kwarts.
Hoewel aqua aura kunstmatig wordt geproduceerd, heeft het een intense energie die het alchemistische proces weerspiegelt waarbij goud en kobalt op zuiver kwarts wordt gehecht. Het is een krachtig antidepressivum dat de geest verheft en diepe vrede schenkt. De steen activeert het keel- en derde oog-chakra, stimuleert paranormale visie en telepathie en verbetert de communicatie. Het zorgt voor intense visionaire ervaringen en geeft toegang tot kosmisch bewustzijn. Dit kristal geneest, reinigt en kalmeert de aura, heft stress op en geneest “gaten”. Verwijdert tevens negatieve energie en zorgt dat uw hoogste potentieel wordt aangesproken. De steen beschermd u tegen occulte of psychische aanvallen en schenkt diepe rust tijdens meditatie. In combinatie met andere kristallen versterkt aqua aura hun genezende eigenschappen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator

aragoniet-witte

Witte Aragoniet die eruit ziet als koraal is verbonden met de Engelendomeinen en resoneert zowel met Moeder Aarde als met Vader Hemel. De zachte lichtkracht van witte aragoniet is ongekend en zeer bijzonder en uniek, energetisch behoren ze tot de meest verheffende stenen.
Iedere steen is een uniek individu, al behoren ze tot dezelfde familie. Ze stralen een innerlijk licht uit wat net zo prachtig is als hun uiterlijk. Deze goddelijke lichtkracht, vervuld van Engelenzang brengt op zeer zachte wijze diepe transformaties teweeg. Het opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling.

Witte Aragoniet stimuleert de hypofyse en ervaringen met het Witte Licht. Het zijn kristallen van interdimensionale communicatie. Als je met de steen mediteert helpt deze je af te stemmen en telepathisch te communiceren met je Beschermengelen en andere Engelen. Dit kristal zuivert je aura en de ruimte waar hij staat, hij vult de ruimte met een hoge trilling, dus heel goed in de slaapkamer, woonkamer, praktijk of kantoor, het zuivert deze van negatieve energieën.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator

avaloniet-drusy-blauwe-chalcodoon

Biedt toegang tot het collectieve onderbewuste en mythische domeinen. U maakt contact met elfen, feeën en deva’s en dus met oude magie. Opent het paranormale bewustzijn, stimuleert telepathie tussen zielsverwanten.
U komt in contact met uw incarnaties (wijze vrouw, priesteres) Helpt bij faalangst en biedt rust en neutraliseert negatieve gedachte patronen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator

azuriet

Geliefd in het oude Egypte, opent het derde oog en het kruinchakra en reinigt deze. Azuriet begeleidt paranormale ontwikkelingen en vergroot metafysische krachten, dus heel goed voor helderzienden, mediums, channelers of anderen, vooral op het derde oog geplaatst.
Verhoogt het bewustzijn tot het hoogste niveau en bevordert een meditatie channel-toestand, brengt de ziel tot verlichting en is een krachtige healer en energie geleider. Hij verwijdert emotioneel afval en oude angsten en reinigt het emotionele lichaam en zorgt voor innerlijke vrede. Dat Azuriet het innerlijk zicht stimuleert en helpt je dromen makkelijker te duiden., is ook zinvol voor wie spiritueel zoekende is. Deze steen die een zuivere belichaming is van de blauwe straal kan het kaartenhuis van het ego laten omvallen en de waarheid onthullen achter de illusie die je ego je zo graag voorhoudt. Hij helpt je tot inzicht te komen, maar dan zonder oordeel omdat het je de ware motieven van jezelf en anderen beter doet begrijpen. Zeer goede steen voor als je een bedrijf begint, of een partnerschap aangaat, omdat dit kristal de waarheid boven tafel brengt. Ook goed voor het denken, en dus behulpzaam bij studeren, het geven van lezingen en het geheugen. Azuriet maakt je astrale en etherische lichamen krachtiger waardoor je minder kwetsbaar wordt voor geestelijke aanvallen of voor entiteiten. Het helpt gaten in je aura te dichten. Het verzacht migraine, vermindert oorsuizingen en behulpzaam bij duizeligheid. Ook voor hen die uit angst onwaarheden vertellen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator

bariet

Bariet is een prachtig helder kristal dat dromen stimuleert en het herinneren ervan. Als voor rituelen anonimiteit en onopvallendheid vereist zijn, zorgt bariet daarvoor en leidt hij u veilig terug.
Bariet reinigt het hele chakrastelsel en brengt deze opnieuw in balans. Psychisch versterkt hij autonomie. Hij helpt je je eigen leven te leven en jezelf niet weg te cijferen. Deze steen overwint verlegenheid en bevordert interpersoonlijke communicatie en mentale focus. Als sterk motiverende steen is bariet weldadig voor mensen wier energieën versnipperd of uitgeput zijn. Geestelijk ondersteunt hij het geheugen en vergroot je vermogen om dingen te organiseren en je gedachten uit te drukken. Emotioneel is bariet weldadig voor platonische vriendschappen en moedigt hij intimiteit en inzicht in allerlei relaties aan. Bariet helpt bij het loslaten van oude patronen, obsessies en angsten.

Bariet bevordert vitaliteit, is weldadig voor het geheugen, de hersenen en het gezichtsvermogen. Hij werkt kalmerend op de maag en het zenuwstelsel en helpt bij chronische vermoeidheid, ontgifting, verslaving en keelpijn.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
http://i58.tinypic.com/14vp4ci.jpg[/img]
color=#408080]bergkristalclusters-uit-de-himalaya

Deze meestal zachtroze bergkristallen uit de Mani Karan mines, Kullu Valley, Himacal Pradesh hebben een hoge, liefdevolle vibratie en zijn sterk op het hart gericht en afgestemd op de vlam van onvoorwaardelijke liefde en mededogen. Het zijn krachtige genezers en energieversterkers.
Bergkristalclusters uit de Himalaya absorberen energie en geeft deze weer af en reguleert ze. De steen beschermt tegen straling en brengt je energie in een volmaakte toestand door terug te gaan naar een toestand voor ziekte. Het reinigt en versterkt de organen en verfijnde lichamen. Het verhoogt je energie tot het hoogst mogelijk niveau. Het is ook een spirituele bibliotheek die wacht tot er gebruik van wordt gemaakt en stemt je af op je spirituele doel. Dit kristal bevordert de concentratie, stimuleert het immuunsysteem, brengt het lichaam in evenwicht en harmoniseert alle chakra’s. Het zijn zeer krachtige clusters met een hoog bewustzijn, die ons juist in deze tijd sterk ondersteunen en openen. De stenen bevatten lemurische energie, ze zijn nl door de Lemurianen geprogrammeerd om ons nu in deze tijd informatie te verschaffen en ons bewustzijn te verhogen. Deze energie is bijzonder liefdevol.

Bergkristalclusters uit de Himalaya helpen met het zuiveren en sterker maken van je hartchakra, vergroten van je aura en helpen goed bij slapeloosheid. De Himalaya is de jongste bergketen op aarde en deze bergen pulseren met een enorme levenskracht die uniek is op aarde. Dit is traditioneel ook het land van de Boeddha’s, de Yogi’s en Mystici die veel hun verlichting in deze bergen hebben bereikt en later zijn teruggekeerd om hun lichaam te verlaten. Deze bijzondere energie brengt mensen tot hun ultieme bloei.
 

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
http://i58.tinypic.com/1zxl7ix.jpg[/img]
color=#404000]bismuth

Bismuth is een transformatiekristal die je van zowel spirituele als emotionele isolatie bevrijdt, hij kalmeert verwarring, helpt je de goede richting op te gaan en is verbonden met “Al wat is”. Hij transformeert je energie van de kruin tot de stuitchakra, iets wat niet ieder kristal doet.
Bismuth stuurt kundalini energie terug naar beneden door het lichaam naar het aardesterchakra, hierdoor versterkt hij je verbinding met universele energieën. Hij kan op ieder chakra gebruikt worden. Hij is weer populair geworden omdat hij nieuwe hoge energie vibraties helpt te aarden en ons aan deze frequentie helpt aan te passen. De kracht van wijsheid kan door bismuth worden verwezenlijkt. Bismuth helpt je om met plezier je reis op aarde te vervolgen en je doel te bereiken met behulp van teamwork, groepen of relaties. Hij bevordert je concentratie en visualisatie tijdens sjamanistische reizen. Gebruikt het als je makkelijk heen en weer wilt reizen tussen de fysieke en de spirituele werelden. Bismuth is een zwaar en breekbaar zilverwitte geometrische kristalstructuur die in een laboratorium groeit, dit is een alchemisch proces. In gesmolten bismuth wordt een pijpje geplaats en na zacht blazen koelt het kristal en vormt zich met prachtige kleuren en geometrie. Het geel komt door een laagje oxide waar goud in zit. Dit kristal dat verbonden is met de heilige geometrie helpt ons weer volmaaktheid in alles te zien.

Bismuth werkt ondersteunend bij spanning en verhoogd cholesterol, is goed voor de lymfeklieren en helpt koorts te verlagen. Ook goed voor het spijsverteringssysteem, de maag en helpt bij extreme vermoeidheid of M.E.
 

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
http://i57.tinypic.com/2yycy1y.jpg[/img]
color=#404000]Boraciet

Boraciet is een zeldzaam mineraal uit de Boulby mijn in Cleveland. Boraciet is een kristal met een zeer hoge vibratie die je bewust maakt van de liefdevolle energie die de ziel het fysieke lichaam biedt. Dit is een fluoriserende steen die oplicht onder UV licht.
Boraciet zorgt dat de linker en rechter hersenhelft in harmonie resoneren op de frequentie van de ziel. Het helpt het mentale lichaam te reinigen en het stimuleert en opent het 5e, 6e, 11e en 12 chakra.
 

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
http://i58.tinypic.com/311xst5.jpg[/img]
color=#00BF80]Brochantiet

Brochantiet is een zeldzame steen met koper als basis die de chakra’s, meridianen en energetische lichamen zuivert, ze in lijn brengt en in trilling verhoogt.
Brochantiet zorgt voor een verbinding tussen het fysieke en de hogere werelden. Ook stimuleert deze steen het hart en het basis chakra, helpt bij het omgaan met emotionele problemen terwijl het tevens je aura beschermt. Ook tegen vervuiling van de omgeving. Perfect kristal om je spiritueel af te stemmen, voor heling en het schoonmaken van chakra’s en het fysieke lichaam. Heel effectief in chakrapatronen en biedt een energetische interface (plaats waar 2 energievelden elkaar ontmoeten) aan de buitenste rand van het etherisch lichaam. Dit is dus de plaats waar de healer en de cliënt elkaar ontmoeten zonder dat de healer de aandoening overneemt. Deze krijgt wel inzicht in de oorzaak van het probleem. Brochantiet geeft verlichting bij artritis, helpt bij het verwijderen van vrije radicalen uit het bloed en de spieren en versterkt de bloed-hersenbarrière. Energetisch ondersteunt Brochantiet de milt, pancreas en prostaat.
 

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
http://i57.tinypic.com/1si49i.jpg[/img]
color=#4080BF]Blauwe Calciet

Calciet is een krachtige versterker en reiniger van energie. In een ruimte verwijdert het negatieve energieën uit de omgeving en verhoogt het je energieniveau. In het lichaam verwijdert het stagnerende energie. Calciet is een actief kristal dat ontwikkeling en groei versnelt. Het is een spirituele steen die verbonden is met het hogere bewustzijn. Blauw calciet werkt sterk op je keelchakra en opent deze met liefdevolle kracht en zachtheid. Het bevordert van hieruit het spreken vanuit je gevoel en vanuit je hart. Het brengt zachte healing op eventuele blokkades in het keelgebied. Hij helpt je met het uiten van gevoelens of het delen van ervaringen. Blauw calciet kalmeert en verzacht ook emoties die soms opgekropt zitten in dit keelchakra. Het heelt ook oude stukjes uit vorige levens, het kan karmische connecties bloot leggen en helen. Dit kristal brengt ook helderheid in je gevoelens. Het bevordert de creativiteit en brengt een vredig gevoel in je innerlijke kind. Het kristal brengt acceptatie van je groeiprocessen, verlaagd de bloeddruk, kalmeert de zenuwen, heft angsten op en laat negatieve emoties los.
 

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
http://i62.tinypic.com/f4eij7.jpg[/img]
color=#404040]calciet-fairy-stone

Deze zeldzame Calciet Fairy Stone uit Canada ziet er door de figuren erop uit als kleine buitenaardse wezens, insecten of oude aardegodinnen.
Het zijn pseudomorfen die ontstaan zijn toen calciet in glaciale klei terecht kwam. Als een calciet fairy stone je adopteert, helpt hij je en biedt je een veilige, voedende ruimte waarin je spiritueel en praktisch kunt werken. Deze stenen hebben een sterke band met de voedende energieën van Moeder Aarde en met vrouwelijke kracht. De steen herinnert ons eraan dat als we onze vibraties verhogen we nog niet loskomen van aardse beslommeringen. Hij leert ons voor de planeet en alle wezens erop te zorgen. Hij is behulpzaam bij het channelen, hij geeft praktische, aardse informatie, dus is niet zweverig. Het is een sjamaans anker voor reizen naar de benedenwereld, hij verbindt je met de kern van de aarde, zodat je veranderingen in de aarde-energie kunt doorvoeren en aarden. Om het galactische centrum te bereiken dien je hem samen met een steen met een hoge vibratie te gebruiken. Hij is ook behulpzaam bij het afbreken van defensieve muren die rondom oud zeer zijn opgetrokken en je in oude pijn gevangen houden. Hij leert je hoe je positief op elke nieuwe situatie kunt reageren. Goed bij artritische pijn en het oplossen van verkalking.
 

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
http://i57.tinypic.com/2h2kpwo.jpg[/img]
http://i62.tinypic.com/kd0h04.jpg[/img]
color=#FFFFFF]...........................................................................................<SIZE size="85]size=85]color=#000080](ruwe cavansiet)[/size]</SIZE>
color=#000080]cavansiet

Cavansiet heeft een pure “blauwe straal” energie, die van openbaring, doorbraak, begrip, voorspellingen en spirituele verlichting. Het is een steen voor zuivering, herstel en innerlijke waarheid.
Op het derde oog gelegd is Cavansiet zeer goed om mee te channelen omdat hij de hogere waarheid laat stromen zonder tussenkomst van gedachten of twijfel. Ook bevordert dit kristal helderhorendheid, helderziendheid en brengt hij je in contact met gidsen. Met dit kristal kun je ook bewust astrale reizen maken en vorige levens verkennen. Dit is ook een kristal van vreugde, optimisme en inspiratie. Het is een zelfbespiegelende steen die helpt diep in iets door te dringen. Cavansiet herstelt destructief gedrag of ingesleten denkpatronen, hij stelt je in staat tevreden te zijn met je fysieke bestaan en moedigt zelfrespect aan. Op geestelijk niveau helpt cavansiet je te denken alvorens te doen. Op het fysieke vlak bevordert deze steen de vrijmaking van endorfine en de geleiding van elektrische impulsen om het lichaam. Dat versterkt een algeheel prettig gevoel en zorgt voor cellulaire genezing. Dit kristal beschermd een healer tijdens behandelingen. Goed bij nervositeit, helpt de waarheid spreken en zorgt voor een goede nachtrust. Brengt het hoofd tot rust en is daarom goed om mee te mediteren. Is een balsem voor en die in pijn of in de rouw zijn.
Cavansiet ondersteunt het cellulaire geheugen en is goed voor de tanden, keelpijn, nieren, blaas, bloed en oorsuizingen. Ook goed voor het endocriene stelsel, terugkerende ziekten, kalkgebrek, botverlies, stijve gewrichten, migraine. Hij stabiliseert de hartslag.
 

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
http://i59.tinypic.com/2gy4lqo.jpg[/img]
color=#0080BF]celestien-engelensteen

Celestien heeft een hoge vibratie en bezorgt oneindige vrede van het spirituele en brengt u in contact met het rijk der Engelen. Versnelt uw spirituele ontwikkeling en brengt u dichter bij verlichting. Bevordert helderziendheid en de herinnering aan dromen en zuiverheid van het hart.
Trekt voorspoed en geluk aan. Heelt de aura. Celestien stimuleert het keelchakra, 3e oog, kruinchakra en de etherische chakra’s boven het hoofd. Hele fijne steen voor in de slaapkamer, healing praktijk of meditatieruimte omdat hij de ruimte schoonmaakt en een bron is van positieve, liefdevolle energie. Dit hoge spirituele kristal wordt ook wel de steen van “het weten” genoemd. Helder weten is een hoge vorm van weten, dit ontstaat door puur vertrouwen in het onderbewustzijn en door geen actie te ondernemen. Doordat Celestien een krachtige vertegenwoordiger van de Blauwe straal is zorgt hij dat je helder horen zal toenemen en werkt hij kalmerend en verkoelend op alle levels. Omdat het ook een communicatie kristal is helpt hij Engelen informatie te vertalen. Dit kristal is verbonden met Aartsengel Rafaël, Meester Hilarion en Lord Maitreya.

Celestien is een Lemurisch kristal en is ook hier op aarde om de nieuwe kinderen van het licht bij te staan. Ze is een specialist op het gebied van het etherische energieveld en werd hierom in de tijd van Atlantis geëerd. Deze energie zal na 2013 tot onze beschikking komen.

Celestien is goed voor onze spijsvertering en ontspant het de spieren. Zeer geneeskrachtige steen.
 

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
http://i57.tinypic.com/a2x5zp.jpg[/img]
color=#008040]chrysocolla

Chrysocolla is een steen die heel oude wijsheden (indianensteen) in zich heeft. Bij meditatie geeft de steen inzicht op allerlei gebied. Bij verdriet of emoties leert deze steen je te uiten en helpt bij de vewerking. Op paranormaal gebied helpt de chrysocolla je om bij jezelf te komen en helpt bij rituelen en regressies.
Chrysocolla ontkrampt de nek en schouders en is goed bij hoofdpijn. In huis vewijdert hij allerlei soorten negatieve energiën.

Chrysocolla kallmeert en reinigt alle chakra’s en geeft ze nieuwe energie en brengt ze op één lijn met het goddelijke. Op de zonnevlecht verwijdert het negatieve energieën, zoals schuldgevoel en destructieve emotionele programmeringen. Op het hartchakra geneest het hartzeer en vergroot het het vermogen om lief te hebben. Op de keel verbetert het niet alleen de communicatie maar helpt het u ook in te zien wanneer u dient te zwijgen, op het derde oog gelegd opent het paranormale visie.

Vrouwen met menstruatiepijnen, overgangsproblemen en hormoonschommelingen ervaren bij het dragen van de chrysocolla verlichting. Hij kan uitstekend bij pijnen op de pijnplek geplakt worden, tevens kun je het water van de steen hiervoor drinken. Hij ontkrampt het borstgebied, waardoor men ruimer kan ademhalen en minder benauwd zal voelen. Chrysocolla versterkt de doorstroming van armen en benen waardoor minder verkrampingen ontsaan. Bij rsi-klachten, vermoeide benen en goed bij betere botopbouw van tanden, kiezen en botten. Goed bij negativisme.
 

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
http://i62.tinypic.com/ifzfv4.jpg[/img]
color=#008080]Cyanotrichiet


Cyanotrichiet is een vrij zeldzaam koperhoudend mineraal dat gevonden is in een kopermijn in Qing Lou, Guizhou in China. Deze steen heeft mooie spirituele eigenschappen, hij helpt je om je fijn in je vel te voelen en is behulpzaam bij het transformeren van lagere energieën naar hogere spirituele en etherische niveaus.
Cyanotrichiet is echt een steen die symbool staat voor totale transformatie. Hij balanceert de energie van alle lichamen, dus zowel de mentale, als emotionele, etherische en het fysieke lichaam. Hij reinigt de aura en zorgt voor stabiliteit, kracht en vrede. Ook helpt de steen je bij het nemen van initiatief en je verlangens na te streven en te gaan doen wat je motiveert. Hij helpt je bij het opnieuw beginnen. Het is een krachtige steen voor het keelchakra die je helpt om uit te spreken wat je voelt en hiernaar te handelen. Cyanotrichiet helpt je duidelijk te zijn en vol zelfvertrouwen. Ook helpt hij je om mensen op een positieve manier te benaderen, ook in moeilijke situaties. Tevens helpt hij je om in crisis situaties om in je kracht te blijven en om leiderschap te nemen. Cyanotrichiet helpt je te reageren op een positieve, levendige manier vol zelfvertrouwen in alle situaties van het leven.

Cyanotrichiet is ondersteunend voor de spieren, aderen, urinewegen, nieren en de geslachtsorganen. Tevens is hij goed voor het bloed en reguleert het cholesterol gehalte.
 
Bovenaan