Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
omhelzing.png


Wanneer wij kunnen, proberen we vaker al veel te doen voor mensen om ons heen die soms geen wegen vinden om zich geliefd te voelen of die geen manieren zien om hun gevoel van eenzaamheid te verkleinen of zelfs te laten verdwijnen. Mensen die soms de weg een beetje kwijt zijn. Maar juist nu, in de donkere dagen, rond de tijd van Kerst en Nieuwjaar, zijn mensen zich van dit gevoel soms nog pijnlijker bewust. Soms kan een klein gebaar al veel doen om dit gevoel bij mensen om te zetten in een blijer gevoel. Het kan net dat kaartje in de bus zijn, die boodschap die toch even voor hen gedaan werd, dat kopje koffie op dat onverwachte moment, die gulle glimlach en die spontane begroeting, dat handgebaar omdat het even moeilijk was of zelfs die uitnodiging om de maaltijd een keertje mee te delen, luisteren naar hun verhaal.

Laten we ons hiervan in deze dagen nog meer bewust zijn en de golfbeweging van liefde en licht verspreiden. Het is zo waardevol.

Omhelzing van God.png
 
Laatst bewerkt:

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
kerstkaart 2018.png

Met deze wens, ondersteund met deze mooie muziek, wil ik iedereen een heel fijn kerstfeest wensen. Hoe je het viert maakt niet uit. Zolang je er maar voor elkaar bent. Dat is het mooiste lichtje dat je kunt uitsturen.
:(GHRT):

 
Bovenaan