Jennifer

Bekend lid
Nieuw lid
Ik heb altijd erg genoten van het werk van deze opvolgingslijn van yogis. Daar is het voor mij mee begonnen en daar eindigt het ook weer mee. De cirkel is weer rond. De laatste puzzelstukjes zijn daarnet ook op hun plek gevallen. In onderstaande video wordt uitgelegd dat je horoscoop je karma uit je vorige levens weergeeft en dat het niet noodzakelijkerwijs je lot is. Ik herken veel in het voorbeeld dat Kriyananda vertekt uit het leven van Yogananda. In mijn horoscoop stond iets soortgelijks.

In deze topic wil ik af en toe een videootje delen. Misschien zijn er hier mensen die dat ook leuk vinden.

 

Jennifer

Bekend lid
Nieuw lid
Deze vind ik heel erg goed en leuk. Hierin haalt swami Kriyananda een anekdote aan waarin Yogananda een christen tegen kwam die hem wilde bekeren en hoe Yogananda (die in werkelijkheid natuurlijk allang wist wat die christen hem wilde gaan vertellen) daarop reageerde. Fántástisch vind ik dat.

 

Jennifer

Bekend lid
Nieuw lid
De video’s van nayaswami Asha (nayaswami betekent nieuwe leraar), een van de leerlingen van de (inmiddels overleden) swami Kriyananda, vind Ik ook altijd heel fijn om te beluisteren. Dit is de laatste nieuwe, die ik zelf nog niet heb beluisterd:

 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik ken het werk of wat het inhoud niet. Maar als ik erna vraag aan mijn helpers krijg ik Nandi. Van vraag maar aan Nandi.
Ik ga daar eens wat over opzoeken. Wie Nandi is.