Livia

Bekend lid
Forum lid
Ik zou graag wel eens naar een spookplaatsen willen,waar het niet pluis is weet iemand misschien een spookplaatsen.
 

Livia

Bekend lid
Forum lid
Dat komt denk ik om een bevestiging te zoeken dat er meer tussen hemel en aarde is :D
 
A

Anonymous

Gast
Livia zei:
ik zoek denk een beetje spanning,daarom lijkt mij wel Leuk :D

waarom buiten jezelf de spanning opzoeken? er valt IN Jezelf(algemeen) veel meer te beleven/te onderzoeken. (r)
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Mediteren wil ik ook wat vaker gaan proberen om zo meer info te krijgen over vorige levens. Maar ik heb moeite met concentratie. Heeft iemand daar tips over?
 

Livia

Bekend lid
Forum lid
dat heb ik al zoveel gedaan.Hand laten lezen regressie therapieën.Maar daar kwam ook al uit dat ik in mijn vorige levens te veel met het occulte bezig ben geweest.En begin in mijn jonge levensjaren heb ik hier heel veel last van gehad,dat is trouwens ook zo.Nee ik houw het dan toch maar op veilig mediteren. :D
 

Anna

Bekend lid
Forum lid
flowerPower11 zei:
Ik zou het niet opzoeken brrrr je weet nooit wat je tegenkom :-S

waarheid als een koe! als je gaat zoeken open je vaak een deur in jezelf waar meestal de minder prettigere energieen op af komen.

Er zijn veiligere manieren om je plek te vinden in het spirituele :) ik hoop dat je op het forum hier meer over leert en zo verder groeit.

Dan zul je vanzelf het antwoord of er meer is tussen hemel en aarde in kunnen vullen :)

Liefs,

Anna
 
A

Anonymous

Gast
Spookplaatsen... dat is niet altijd negatief. Je kunt ook op zoek zijn naar positieve "krachtplaatsen", waar je dus duidelijk positieve energieën kan voelen.
Ik ga regelmatig met mensen naar zulke plaatsen. Dat doet ze heel goed. Het is niet alleen bevestiging maar ook herkenning. Je ergens thuis kunnen voelen.
 
A

Anonymous

Gast
ik weet niet waar je woont? maar ik ken er 1 van zelf zien en 1 van wat iedereen zegt. ik zoek ze zelf namelijk niet meer op. Hier in het dorp waar ik woon heb je het mallebos in spijkenisse. daar zijn al heel veel dingen verschenen op foto`s . Maar ook anderhalf jaar geleden een lijk gevonden. Mij zal je hier niet tegenkomen ik ga er met een grote boog om heen. Zelf heb ik bij een begraafplaats in rijswijk gewoont , en mijn kamer keek uit op de begraafplaats. Ik zag daar elke avond een vrouw met een paraplu die doorzichtig was. Die liep naar het een graf en verdween hierna weer.
 

Linda.

Bekend lid
Forum lid
Ik zou alleen adviseeren neem wel erkende steun mee, voor je het weet haal je je veel meer ellende dan (gezellige) spanning op je nek. En lees eerst eens op het forum over het hoe en wee. Staan genoeg ervaringen goed en(kwaads). veel liefs Linda.
 

Bloem

Bekend lid
Forum lid
Wat Piramide ook zegt, daar ben ik het mee eens, je kunt ook krachtplaatsen bezoeken, daar ervaar je ook wat energie met je kan doen, en dat heeft niks met spoken te maken, of entiteiten hoe je het ook wil noemen.

Ik ken 1 zo'n krachtplaats in mijn oude woonplaats. Daar staat een toren die vroeger tot een kerk behoorde.
Ik heb er 20 jaar in de buurt gewoond en vorig jaar ben ik er voor het eerst geweest, echt bij de toren zelf.
Er was stevig krachtveld aanwezig, die je kon voelen.
Het mooie was, dat het heel duidelijk niks te maken had met het bijbehorende kerkhofje, want de energie was juist niet bij de graven, maar puur bij de toren, je kon letterlijk voelen dat het na 1,5 meter van de toren ophield, net of je over een denkbeeldige lijn stapte, heel bizar, maar wel gaaf!

Op deze site staat ontzettend veel info: http://www.leylijnen.com/
 

Livia

Bekend lid
Forum lid
bedankt Bloem,

Krachtplekken vind ik erg interessant.Waarom spookhuizen mij aantrekken is omdat ik ben geboren in een huis waar het niet pluis was.Toen ik twee was gingen we naar een nieuwbouw huis het was daar wel zuiver.Mijn oom ging daar wonen waar ik ben geboren heeft daar een gezin gesticht en zijn vrouw was toen overleden toen ik vijftien was heb sinds die tijd regelmatig dromen over dat huis,in die tijd zonder dat ik mijn oom had gesproken heeft hij een boek geschreven over dat huis hij heeft het ook zo ervaren dat er iets niet klopte daar.
mijn vader en broer die totaal niks hebben met paranormale dingen hadden wel wat meegemaakt in dat huis alletwee hadden ze het gevoel dat er iemand op ze sprong.Maar omdat ik toen zo jong was heeft het mijn leven getekent.
 

Bloem

Bekend lid
Forum lid
Ik kan het me goed voorstellen, ik heb 3 huizen laten reinigen, maar bij sommigen was er geen houden aan.
Ik heb 3 jaar geleden in een pand gewoond, waar een helderziende 3 mensen in het trappegat zag hangen, dat was niet echt een lekkere gedachte.
Het huis daarna had veel meer gespuis, gespuis met humor, die het leuk vonden om met lampjes te spelen enzo.
Dat was geen houden aan want ze vonden dat ze meer recht hadden er te zijn dan ik, omdat ze er veel langer zaten.
Bij een overgangsritueel bliezen ze gewoon de kaarsen uit!
In het huis waar ik nu woon heeft maar 1 iemand gewoond, die is overleden hier. Ze is inmiddels vertrokken, het was een lief oud nonneke, gestorven aan kanker. Ik vind het wel zo prettig na al die oude panden, om er nu geen last meer van te hebben, al heb ik wel altijd een soort van "gewapende vrede" kunnen sluiten met de heersende "geestelijke" orde. Ben blij dat ik daar nu niet meer mee zit :)
 
A

Anonymous

Gast
als je echt zo graag naar spookplekken wilt moet je eens the ghoshunter gaan kijken, ik ga vaak ook naar het kerkhof om te dwalen.
zolang je er maar plezier in hebt
 
A

Anonymous

Gast
Kerkhoven zijn inderdaad erg goed. Bij avonddiensten tijdens de surveillance nemen we ook weleens de plaatselijke kerkhof mee, omdat er weleens een aantal zwervers slapen. Dan loop je daar, en voel je toch de spanning. Bij elk geluidje wordt je extra alert en let je goed op. De allereerste kreeg kreeg ik het flink warm van het zweet in mn steekvest hahaha. Het trekt toch aan, een kerkhof.
 
A

Anonymous

Gast
sas van gent schijnt vrij bekend te zijn dat het daar ''spookt''
ik wil er een keer kijken ook voor bevestiging :)

liefs oudtje
 
Bovenaan