Spirituele Coaching/Praktijken Limburg

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Hallo,

Eerst even een kleine uitleg:
De laatste tijd ben ik veelal op zoek naar wie ik ben, wat ik echt wil, wat mijn doel is dit leven etc. kortom opzoek naar mezelf.
Ook denk ik dat als ik iets over mijn vorige levens zou weten, dingen misschien makkelijker worden of eerder beter te verklaren zijn (bv aangeboren lichamelijk gebrek)
Ik heb het idee dat alles een beetje vast loopt. Qua werk en voortgang in het leven. Mensen in mijn omgeving krijgen kinderen, ik zie de laatste tijd zoveel baby‘s en het gevoel wat ik dan krijg in mijn hart (hoe graag ik mijn eigen toekomstige pasgeboren baby voor het eerst in mijn armen wil kunnen vasthouden) is zo intens, zo mooi. Maar dan ben ik bang dat het mij niet gegund is. D.m.v meditatie probeer ik antwoord te krijgen op deze en andere vragen, maar ik heb moeite me te concentreren (er is ook veel geluid om me heen thuis), gedachten dwalen steeds af. Ik ben zelf niet zo spiritueel begaafd dat het me lukt contact te krijgen met mijn gidsen.

Mijn vraag. Weten jullie in Limburg praktijken/personen die iemand spiritueel kunnen begeleiden? (En misschien ook die je kunnen helpen meer te weten te komen over je vorige levens en kunnen helpen met chakra blokkades)
 

Noeki

Forum lid
Forum lid
Ja! Ik heb bij praktijk de Vries regressietherapie gedaan...heel verhelderend! Ze kan je vast nog met meer dingen helpen.
index
 
Bovenaan Onderaan