gouwepeer

Admin
Medewerker
Binnenkort staat de grootste verandering van dit forum op het programma: De fusie tussen dit forum en gouwepeer.nl.

Het forum van gouwepeer.nl draait al weer sinds enige tijd op de forumsoftware van XenForo. Dit is een iets uitgebreidere stukje software in vergelijking met phpBB waar dit forum op draait. Verder staat de aankomende Europese privacywet AVG voor de deur (vanaf 25 mei) waar het gouwepeer-forum al volledig aan voldoet. Verder zijn er een aantal functies die phpBB niet heeft.

Voor de accounts van alle leden zal verder weinig gebeuren. Deze worden allen over gezet. Ook gaan alle berichten van dit forum mee verhuisd worden. Wel is het raadzaam om het email adres waarmee jouw account is gekoppeld te controleren of deze nog up-to-date is. Bij eventuele latere inlogproblemen kan er uiteraard altijd contact worden opgenomen.

Na de fusie tussen beide fora zal dit forum hier nog een tijd blijven staan (ook voor diegene die later dit forum bezoeken) maar zonder mogelijkheid om nog berichten te kunnen plaatsen.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Waarschijnlijk ga ik aankomende zondag aan de slag met dit project.
Het zal even omslachtig worden aangezien XenForo2.x geen phpBB importer heeft.
De bestanden van dit forum moet ik eerst naar een XenForo1.x instalatie overbrengen, daarna upgraden naar XenForo 2 en vervolgens in gouwepeer.nl importeren.
Het kan dus even gaan duren :mrgreen:
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Inmiddels staat het gehele Spiritueel Forum JHK in het gouwepeer forum en hebben alle leden van daar ook hier een account.
Allereerst van harte welkom op dit nieuwe forum.
Naast het forum zijn er ook groepen waarin aangemeld of uitgenodigd kan worden.
Sommige groepen zijn privé en anderen openbaar. Voor sommige is een groep een mooie extra terwijl voor anderen zo'n groep weer overbodig is.
Iedereen kan dus zelf beslissen of hij of zij wel of geen lid wilt worden, en iedereen kan een eigen groep (bijvoorbeeld uit hobby oogpunt) aanmaken.
Verder heeft dit forum ook de nodige extra opties die op het oude forum niet beschikbaar waren.
Hopelijk gaat iedereen zich hier welkom voelen [5flowerface.gif]
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Inmiddels zijn de gebruikersrechten van de JHK-leden overgezet naar de gebruikersrechten van dit forum.
Hierin zat blijkbaar een fout waardoor bepaalde rechten voor in het groepssysteem ontbraken.
Als het goed is is dat nu opgelost [5flowerface.gif]
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Inmiddels staat er een redirect script op de indexpagina van het oude JHK-forum, zodat er automatisch naar dit forum wordt gelinkt.
Voor diegene die toch nog op het oude forum willen kijken:
spiritueelforum.nl/jhk
 
Laatst bewerkt:

Gwendolyn1975

Bekend lid
Forum lid
Op mijn mobiel, waar ik vaak gebruik van maak, werkt het erg fijn. Nu ben ik een tijd afwezig geweest op jhk. Dus heb mogelijk niet echt goed vergelijking materiaal.

Liefs Gwendolyn
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Het JHK-forum staat nog steeds online, al is het slechts als back-up.
Vanaf de oude index pagina (index.php) wordt er wel direct doorgelinkt naar dit forum.
 
K

Kate

Gast
Met het vorige forum kon ik prima uit de voeten. Wel moest ik telkens heel even wennen omdat ik bijna de hele dag op Piep zat. En nu, na de overgang naar XenForo, is alles helemaal vertrouwd.
En de uiterlijke vernieuwingen, zoals de laatste met de kleuren en de leuke afbeeldingen, maken het tot een heel fijn forum!