Knuffelke

Bekend lid
Forum lid
Hoi allen,

Zit met een vraag. Hoe weet je dat je je soulmate gevonden hebt, of je tweelingsziel of hoe het ook noemt.

Ik heb al 4j een gelukkige relatie, dacht ik. Maar iemand heeft me iets doen laten inzien en heeft er niets voor gedaan. Er was 1x oogcontact voor nodig en ik heb me nog nooit zo gevoeld. Vlinders in de buik was het niet, het was veel heftiger. Dacht eerst dat het ging overgaan maar als hij mij mij in de buurt is, word ik spontaan gelukkig.

Mijn vriend voelt dat niet klopt. Maar kan of durft me niet te vragen wat er is.
Dit is zo moeilijk, want hij merkt dat die man me meer kan doen lachen dan hij. Pfff voel me belabberd totdat hij binnen komt wandelen.

Verder hoor en zie ik zijn naam overal. Is dit een teken?

Ben zo verward..
 

JP4

Forum lid
Forum lid
Ik antwoord nu vanuit mijn gevoel dus ik heb geen idee of het klopt.

Zo'n blijk van herkenning duidt in mijn ogen op iets diepers, misschien herkenning vanuit een vorig leven, misschien herkenning omdat je met die persoon (ziel) nog wat af te ronden hebt.

Dat wil niet zeggen dat deze persoon je per definitie gelukkig gaat maken. Dat kan, maar hoeft niet!

Alleen jij kunt bepalen wat je hiermee moet. Bevestiging wat te doen zul je uit jezelf moeten halen.
 

Knuffelke

Bekend lid
Forum lid
Ja ik voel dat het anders is dan normaal. Alles is heftiger en gevoel van pijn doet 5x meer pijn en gevoel van liefde is 5x heftigere liefde... Zoekt mijn aandacht en ook andersom. Er is een connectie en hij voelt het maar kan en durft het niet te plaatsen. Heel bizar... Ondertussen groeit de er een angst van mij... Ga ik controle verliezen over mijn gevoel, over mijn wilskracht enz... Pfff
 
Bovenaan