danny79

Bekend lid
Forum lid
Sinds een jaar of 6 woon ik met mijn vrouw en 2 kinderen (3 en 5) in een mooie straat in Leiden. de wijk is opgezet in de 90 ger jaren, onze straat is gebouwd in 1992. Mooie straat, allen koopwoningen. De laatste tijd heb ik het er met mijn vrouw wel eens over of de straat een ''slechte plek'' is. Uitgebreid in andere door mijn geplaatste topic heb ik een tijd geleden een verhaal geplaats over mijn paranomale ervaringen in dit huis ala paranormal activity. Nu is dit voorbij omdat we hulp gezocht hebben maar nu nog voelen we veel activiteit in huis, vooral avonds en nachts in de slaapkamer. We hebben 1x mogen ervaren nadat het huis gereinigd was dat we bij binnenkomst een enorme verlichting voelde maar dit zwakte steeds meer af in de loop der tijd en nu hangt er weer een vervelende/zwaarmoedige sfeer.

In de straat hebben al 2 mensen zelfmoord gepleegd, zijn 4 of 5 mensen depressief, hebben meerdere mensen kanker en is 1 persoon alcoholist geworden. 2 weken gelepen is een vrouw overleden na de darmoperatie omdat er een virus bij kwam (dit zijn dan de mensen waar je het van weet !) Ook hebben meerdere mensen (waar we het van weten) last van activiteit in huis.

Mijn relatie gaat ook hard achteruit inmiddels. Ik heb het huis helemaal eigen gemaakt, hoop energie in gestoken maar eigenlijk wil mijn vrouw hier weg. Mijn vrouw heeft ontzettend veel hoofdpijn en afgelopen weekend was ze een weekend weg en op het andere adres geen hoofdpijn gehad. Zo merken we steeds meer verdachten punten dat we nu gaan denken dat de straat ''slecht'' is.

slaat ik nu door of zou er een verband kunnen zijn tussen de vele negatieve gebeurtenissen en deze wellicht slechte plek? Voor 1992 was deze wijk weiland.

Bedankt voor jullie tijd en moeite

liefs Danny
 

rootje

Bekend lid
in memoriam
Als het huis niet goed meer voelt en zelfs de straat niet, dan zou ik als het mogelijk was naar verhuis mogelijkheden kijken, al was het maar omdat jullie je er niet meer lekker voelen (r)
 
A

Anonymous

Gast
Indien gewenst wil ik jullie huis reinigen. Heeft de vorige ook jullie aura's gereinigd? Dat kan vanop afstand en kost niets.
 

Bloem

Bekend lid
Forum lid
Beste Danny,

Als je bijvoorbeeld last hebt van aardstralen, leylijnen of krachtplaatsen (plekken waar meerdere lijnen elkaar kruisen, hier werden vroeger bijvoorbeeld vaak kerken op gebouwd) dan kun je reinigen wat je wil, maar dat helpt niets.

Google eens op de bovenstaande onderstreepte termen, en lees eens naar ervaringen van anderen.
Ik heb ook ooit in een huis gewoond waar een aardstraal dwars doorheen liep. Kan je vertellen dat dat niet prettig was.
Ging pas beter met me nadat ik verhuisd ben.

Sterkte,

Groetjes van Bloem (F)
 

tedje

Bekend lid
Forum lid
Niet tof man wat je meemaakt.
Dat van de leylijnen en krachtplaatsten wat Bloem schrijft zou ik zeker uit gaan zoeken als ik jou was beste Danny.
Wat misschien ook een optie is, is Feng shui.
Is niks engs, maar kan wel harmonie brengen in je omgeving. Een beetje bedrijf maakt er tegenwoordig al gebruik van bij het inrichten. Ik ben er zelf ook een beetje mee bezig en wil binnenkort een opleiding gaan doen.
Ik zou willen dat ik je er mee kan helpen maar ik weet er nog te weinig van af helaas, maar wellicht heb je er iets aan :
http://nl.wikipedia.org/wiki/Feng_Shui

http://www.topcure.nl/fengshuihome.htm

Ik wens je in ieder geval heel veel succes, en hou ons op de hoogte als je wilt :)
 

danny79

Bekend lid
Forum lid
hoe kom je erachter of je huis/straat een krachtplaats is of op een leylijn staat?
Ik ga het ook even googlen
 

Bloem

Bekend lid
Forum lid
Er is een website, weet even niet meer welke url, maar daar is een soort "landkaart" waar al reeds een heleboel leylijnen, krachtplaatsen en aardstralen op omschreven staan. ik zoek hem even op...

EDIT: http://www.leylijnen.com/ hoe makkelijk wil je het hebben :lol:

Als je deze site hebt uitgelezen, weet je er al een heleboel vanaf, en je kunt eventueel een pendelaar of een wichelroedeloper raadplegen om te kijken hoe de belijningen bij jullie in de straat lopen.

Succes en sterkte en als ik je iets mag aanraden, ga lekker met een goede pot koffie of thee met je favoriete muziek op een koptelefoon op je gemakje voor deze site zitten, het is nogal veel informatie, en ontzettend interessant (mijn mening ghihi) je zou er zomaar eens een paar uur voor kunnen zitten ;-)

Succes en sterkte!! (F)
 

tedje

Bekend lid
Forum lid
Zat ook al te zoeken en dacht iets gevonden te hebben...blijkt dezelfde site te zijn als ninja Bloem net plaatst. :lol:
 

Keris Pusaka

Actief lid
Forum lid
Ik dacht ook meteen aan aardstralen en/of wateraders maar ik weinig kennis hierin. 'Leylijnen' is de eerste keer dat ik erover hoor - de link (dank daarvoor) ga ik eens wat verder uitdiepen.
Een wichelroedeloper (helaas overleden) vertelde ooit over mensen die hij geholpen had: al die problemen, symptomen en ziektes die Danny79 beschrijft komen overeen. Daarom moest ik er ook meteen aan denken.
Hij zei dat aardstralen om de 4 meter lopen en (als ik me goed herinner) van oost naar west en van noord naar zuid - als een raster. De muren van huizen werden vroeger precies op die aardstralen gebouwd omdat aardstralen slecht zijn voor mensen, dieren en planten.
Wateraders schijnen zelfs nog slechter te zijn vertelde hij en die kunnen willekeurig lopen.
Om aardstralen en wateraders te neutraliseren gebruikte hij koper - een gesloten ring om de te beschermen plek heen. Bijvoorbeeld om het bed van een kind of ouders heen. Ooit had hij een boer geholpen door een koperen ring helemaal rondom zijn boerderij/huis heen te leggen.
Vaag herinner ik me van iemand die zei dat een stuiver onder het bed ook bescherming biedt (ik weet niet meer of diezelfde wichelroedeloper dit vertelde of iemand anders). Misschien is dit het proberen waard.
Dieren voelen deze aardstralen en wateraders en ontwijken deze plekken. Een hond of een poes zal nooit op zo'n plek 'even lekker gaan liggen'. En als een kinderbedje precies op zo'n plek staat, kruipt het kindje tijdens de nacht helemaal naar boven of juist naar onder of naar de zijkant om die plek te vermijden.
Ik zou een wichelroedeloper uitnodigen om het te laten onderzoeken.
Een andere mogelijkheid zou ook kunnen zijn dat in de (1ste of 2de) wereldoorlog daar een slachting heeft plaats gevonden waarvan nu de negatieve indruk nog aan het na resoneren is.
In ieder geval zou ik niet de relatie op het spel zetten voor iets materialistisch/stoffelijks - zoals een huis. Jullie gevoel zegt genoeg lijkt mij: de plek is slecht! Ik zou proberen te verhuizen (mits mogelijk) als de problemen en klachten blijven aanhouden.
Succes en veel kracht met alles en heel veel wijsheid toegewenst.
Ben benieuwd hoe het verder loopt.


Je kunt de vogels van het ongeluk niet beletten boven je hoofd te vliegen, maar je kunt hen beletten zich te nestelen in je haar.
- Oosterse wijsheid -