Rode & watermeloen toermalijn craze

  • Topicstarter Verwijderd lid 1165
  • Startdatum
  • Tagged users Geen
V

Verwijderd lid 1165

Guest
Ik heb momenteel een beetje een rode toermalijn craze :) Ik vermoed dat ik ergens doorheen moet breken m.b.t. het hartchakra omdat rode toermalijn nogal sterk is. Sommige mensen kunnen het niet hebben en zijn dan beter af met wat 'zachtere' stenen.
Ik had het zelf ook nog niet eerder gehad, al had ik een watertoermalijn trommel en een rode toermalijn kristallen schedel. De schedel deed ik niet heel veel mee, stond meer in de groep, de trommel lag al jaren boven. (alleen kristallen die ik directer nodig heb liggen beneden, de rest boven.)
Maar ineens moest en zou ik rode toermalijn. En die had ik dus niet. En wat doe je dan? Tja... weer een rondje Lichtpuntje :D
Daar al snel een mooie rode trommel gevonden, en een niet te versmaden stukje ruwe watermeloen toermalijn. Net als andere toermalijn groeit dat in naalden, hele dunnen tot hele dikke. De kern is dan roze/rood, de buitenkant groen. De kleurverschillen zijn behoorlijk groot en dat sappige stukje was schitterend smaragdgroen met diep roze kern. Geen enkel ander stukje had zulke sterke kleuren.
Wikken en wegen, want tja... het mandje raakt daar altijd aardig vol en de portemonnee moet het ook kunnen trekken, he!
Lang verhaal kort: toch meegenomen natuurlijk. Ik wist dat ik spijt zou krijgen als ik het niet deed.

Dus nu heb ik al die rode toermalijn en watermeloen toermalijn bij me liggen en pak het geregeld vast. Ook de schedel is weer naar beneden gekomen, en ik kan beamen: ja, rode toermalijn IS sterk!

Ik had ook nog een rode toermalijn in maansteen trouwens. Die heb ik heel veel vast. Misschien omdat er dan toch een verzachtend aspect bij zit?
 
Bovenaan Onderaan