Zoals het in het topic onder mededelingen en feedback ook al te lezen staat heeft dit forum een mooie link naar bol.com.
Zoals alle online fora staat ook dit forum op een server. Sommige fora staan op een gratis platform boordevol met Google advertenties. Het nadeel van Google is dat alles in de gaten word gehouden met als doel een doelgerichte advertentie. Op dit forum wil ik dat spioneren graag buiten de deur houden. Verder kunnen advertenties van Google een snel werkende website eenvoudig vertragen.
Om toch een stukje van de hostingkosten terug te kunnen verdienen is daarom de keuze gevallen op een affiliate programma met bol.com. Hierdoor verschijnt er alleen een banner waarop eventueel geklikt kan worden om naar bol.com doorverwezen te worden. Via de unieke link zal dan wel worden geregistreerd dat het een bezoek is vanaf dit forum, waardoor dit forum na een daadwerkelijke aankoop zal worden beloond.
Op deze manier kan dus iedereen sponsor van gouwepeer worden, en kan dit forum nog lang en gelukkig op een hoge kwalitatieve manier worden gehost.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Helaas, het Affiliate Marketing Account is afgewezen.
Gisteren met het aanmelden (en doorgeven van persoonlijke gegevens) kreeg ik in eerste instantie toegang tot het promotiemateriaal waardoor ik de link kon plaatsen. Vandaag kreeg ik de mail dat mijn account is afgewezen. De reden hiervoor is dat een forum te weinig unieke content bevat met voornamelijk berichten van anderen.
Dit forum is natuurlijk beperkt voor niet ingelogde bezoekers, en nieuwe leden krijgen niet direct toegang tot de vaste leden groep. Hier gaat verder ook niets aan veranderen.
Wel heb ik hierdoor het idee dat niet alles even duidelijk te vinden is, zoals de homepage (die ook wel eens aan vernieuwing toe is). Voor mij een mooie uitdaging om het een en ander eens in een nieuw jasje te steken.
Maar vandaag ga ik eerst nog even de laatste dingen doen zodat daarna de beloofde verrassing onthult kan worden :Dance:
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ja. inderdaad jammer gouwepeer. Het zou een mooie mogelijkheid geweest zijn om bij te dragen aan de hostingkosten.
 
U

User_479

Gast
Zijn de hostingkosten erg duur dan?
Anders ben ik altijd bereid een bijdrage te doen. Ik maak immers gebruik van het forum.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Dit forum is puur uit hobby ontstaan, dus vind ik het niet correct om een bijdrage te vragen.
Zelf hou ik ook wel van kwaliteit. Dit is ook de reden waarom ik geen budget hosting heb gekozen.
Bij deze hoster heb ik namelijk een gegarandeerde hoeveelheid cpu en ram tot mijn beschikking, automatische back-ups en ongelimiteerde schijfruimte (fair use policy). Met een lager pakket heb ik een beperking van 100GB (wat ook ruim voldoende is).
Het voordeel van mijn hostingpakket is dat ik meerdere domeinnamen aan dat pakket kan koppelen. Ik heb dus ook meerdere sites op 1 pakket (zoals masterforum.nl)

Voor nu heb ik wel het menu op de homepage ietsjes aangepast (ongebruikte links verwijderd en nieuwe toegevoegd) als onderdeel van het opfrissen van het forum :Dance:
 
Bovenaan