A

Anonymous

Gast
ik had al wel eens eerder wat verteld over mijn vader en dat hij pijn weg kan streiken bij mensen (helaas niet bij zichzelf)

ik zou graag willen weten wat dat is want volgens mijn vader moet ik dat ook kunnen. toen ik klein was zou ik dat wel eens gedaan hebben bij een oom van mij. maar ik was toen nog zo klein dat ik dat allemaal vergeten ben.

kunnen jullie me meer vertellen

groetjes zorratje
 
A

Anonymous

Gast
Hallo,

Ik heb dat een keer meegemaakt. Ik heb erbij gezeten dat een vrouw bij mijn vriend pijn wegstreek. Ze streek haar handen over de pijnlijk plek, waarna ze haar handen 'uitschudde'. Dat was omdat zij de pijn opnam en er weer vanaf moest. Dit herhaalde ze verscheidene keren. Het hielp mijn vriend. Ik vond het een rare ervaring destijds, maar toen stond ik nog niet zo open voor dat soort dingen.

Probeer het eens, niet vergeten je handen uit te schudden, anders hou jij de pijn vast. Maar hoe dit heet? Dat weet ik niet, misschien valt het onder magnetiseren?

Liefs
Marian
 

JHK

Bekend lid
Hoi Marian, inderdaad het valt onder magnetiseren. Het klopt ook dat de handen even afgeschud moeten worden of beter nog even onder de kraan afspoelen. Het oude en vuile energie kan dan zo afvloeien.

Groet van Jan - JHK ;)
 
A

Anonymous

Gast
tja ik heb mijn vader die verscheinende keren zien doen. bij een vriend van ons uit de straat hij heeft altijd last van zijn rug. het hielp voor ongeveer 2 weken endan kwam hij weer terug.

maar ik zal het eens proberen bij die vriend uit de straat want nu mijn pa in den haag woont kan hij daar niet zomaar heen.

bedankt

groetjes zorratje
 
A

Anonymous

Gast
Wij gaan al jaren naar een mevrouw die dat kan. Ze heeft ons heel veel geholpen, waar ik haar heel dankbaar voor ben.
Ongelooflijk hoe lekker warm haar handen waren.
Ze noemt zichzelf een geestelijk genezeres! Of dat hetzelfde is als magnetiseren, weet ik eigenlijk niet.
 
A

Anonymous

Gast
Hoi Zorratje

Leuk dat er iemand op het forum een keertje over begonnen is. (f)

Het is iets dat ook bij mij aan het ontwaken is.

Heb daarrond korteling een heel felle ervaring gehad, heel mooi dat wel, maar totaal onvoorbereid.

Wat ik tot mijn schade heb moeten ondervinden is dat je goed geaard moet zijn als je dat doet zodat je de negatieve energie onmiddellijk kan laten doorstromen naar moeder aarde en positieve energie terug opnemen om je eigen energiepeil en dat van de persoon die je behandeld terug op punt te stellen.

Lukt me nog altijd niet goed, maar ben nu wel zover ( althans dat was hoe het de laatste keer was ) dat ik helemaal begin te tintelen als ik mijn vriendin magnetiseer op haar pijnlijke plekken.

Wat ik ervaren heb tot nu toe is ( zo verwoord mijn vriendin ) dat ik een trekbeweging veroorzaak binnen in haar. Ze voelt me als het ware trekken aan de pijnlijke plek.

Als ik energie toevoeg, dan beginnen haar benen te tintelen zegt ze.

Een strijkbeweging omschrijft ze als weldadig en ontspannend.

Ik weet niet of ik het allemaal goed doe, maar voor ik begin vraag ik mijn gids me bij te staan omdat ik geloof dat wat ik doe niet van mezelf komt, maar via de energie van gene zijde.

Ik visualiseer vervolgens aan haar voeten een soort van vortex naar mijn handpalmen waarbij de energie vanuit de pijnlijke plek naar mijn handpalmen stroomt. Nadien doe ik hetzelfde maar in omgekeerde weg, dan visualiseer ik dat ik energie laat binnen stromen via haar voeten.

Tussenin doe ik de strijkbeweging om naar mijn gevoel restanten van slechte energie weg te halen.

Weet echt niet of ik het goed doe, maar misschien hebben jullie hier iets aan of kunnen jullie me tips geven om het beter of juister te doen.

Warme knuffels

Patrick
 
A

Anonymous

Gast
hoi patrick

zo ik lees doe je goed magnetiseren ik zelf doe het ook maar iedereen doe het op zijn eigen manier ik vraag zelf ook om hulp en bescherming als ik magnetiseer daarna doe ik als ik mensen behandel alle chakras en heel het lichaam zo kan je de blokkades goed voelen en terwijl ik dit doe wordt er al schone energie door het lichaam gestuurt waar ze het meeste last van hebben doe ik daarna daar hou ik langer me handen op voor de stroming ,maar iedereen doe het op zijn manier en als de mensen het goed vinden hoe jij het doet en ze hebben er baat bij en het helpt de pijn gaat weg dan is het toch prima :wink:

als je magnetiseer zie je dan ook entiteiten ik wel soms .

groetjes meriam
 
A

Anonymous

Gast
Hoi Meriam,

bedankt voor het steuntje in de rug. Moet toch dringend eens gaan lezen over de chacra's.

neen ik zie geen entiteiten. Ben daar ook niet klaar voor. Dan voel ik gewoon zo aan. Ik voel wel aanwezigheden in de vorm van een soort licht electrisch veld. Als ik ga magnetiseren dan verzameld dat veld zich als het ware rond mij om wat ik doe te ondersteunen.

Hmmm ... ja kan ik echt niet beter omschrijven. Misschien dat ik het later beter kan definieren. Nu voorlopig niet.

Warme knuffel

Patrick
 
A

Anonymous

Gast
hoi patrick

dat licht dat je ervaart zal wel een gids zijn deze help je met magnetiseren omdat je het licht voel of zie dat je omschrijf of de energie voel dit is natuurlijk ook mooi om mee te maken het is zoals ik het zeg bij iedere is het verschillend .
de entiteiten die ik zie horen bij de mensen die ik behandel ze komen even en zeggen wie ze zijn en gaan dan weer weg .
dit heb ik ook niet altijd .

groetjes meriam .

je weet toch waar de chakras zitten in de mens je voel dan als je je handen erop leg of ze geblokkeerd zijn of niet :wink:
 
A

Anonymous

Gast
IK heb hier ook wel een mooie ervring mee...ineens komt mijn zoontje naar beneden gelopen, met een hoop bloed aan zijn hand. Zijn vingertopje was bijna eraf. Heb een zakdoekje gepakt en ben meteen door naar de EHBO gereden. (Het ziekenhuis is hier 2 minuten vandaan) Tussendoor mijn gids(en) gevraagd of ze me wilden helpen zijn pijn te verzachten. Hij heeft nog wel pijn gehad. En in het ziekenhuis 1 verdoving gehad. Daarna helemaal niks meer. Hij kwam al naar me toe van 'mama ik heb pijn' dan probeerde ik he weer weg te halen...blijkbaar werkte et, want heb hem niks anders hoeven te geven. Deed dit elke dag een paar keer.
1 week later moest hij bij de chirurg komen, die dacht dat het al 2 weken geleden was, want het was al zover genezen. Na die week mocht het verband er ook al af..

Nu zeker een half jaar later, zie je er haast niks meer van.

Mijn zoontje is pas 4 jaar en een echte brokkenpiloot, mag hem vast nog veel gaan helpen. Maar goed dat ik nooit in paniek raak...het enige waar ik moeite mee heb, als ik het ziekenhuis in loop voel ik me zo beroerd, dan moet ik me echt afsluiten...en dan kan ik dus niet helpen..
Heb dat bij mijn zoontje overigens wel gedaan omdat hij zoveel pijn had...

Verder durf ik nog niet zo goed mensen te helpen...erg hè, ik krijg bewijzen genoeg dat ik het kan, maar ben bang dat het me niet lukt en mensen me maar raar vinden...ik kan mensen helpen, maar ik ben degene die het tegenhoud...
Ik doe het wel als mensen het niet merken...
 
A

Anonymous

Gast
Hey Christien,

zo zie je maar, onbewust helpen we binnen dit forum allemaal elkaar.
Had er nog nooit bij stil gestaan, maar nu weet ik meteen waarom ik nooit veel langer dan tien minuten in een hospitaal kan blijven.

Wat betreft de manier waarop je ervaring op doet. Dit is hoe ik het doe.
In de eerste plaats op mijn vriendin als die ergens pijn heeft. Ze is heel gevoelig en aan haar felle reakties merk ik ook wel dat het werkt.
Omdat ik echter wil voorkomen dat het bij haar een stukje wishfull thingking is en ze me misschien toch maar gewoon laat geloven dat ik het kan, doe ik het ook in mijn nauwe vriendenkring bij de mensen die weten dat ik bezig ben spiritueel open te bloeien.

Dat zijn maar enkele vertrouwelingen.
Meestal is dat bij een goede vriendin die een zwaar verkeersongeval gehad heeft.
Als ik merk dat ze pijn heeft haal ik haar even aan en vraag haar of ik haar moet helpen. Ze is heel down to earth en een absolute non believer op het gebied van het spirituele.
Dus een veel betrouwbaardere bron of het werkt of niet kan ik niet hebben.
Ik heb haar intussen twee keer geholpen en twee keer met resultaat zij het met een blik van ongeloof in haar ogen :) :)

Andere keren waren zoals bevoorbeeld bij mijn therapeute, dat verhaal ken je wel denk ik.
Nog een andere keer was toen ik kortelings bij goede vrienden was. Hun hond was net terug van de dierenarts en geopereerd van een ouderdomskanker.
Tot mijn verbazing kwam die hond uit zichzelf met de pijnlijke plek tegen mijn hand aan staan. Kon ik dus niet aan weerstaan. Was trouwens één van de betere tastbare ervaringen voor mezelf. Toen ik bij het dier de pijn probeerde weg te trekken was ik niet naar haar aan het kijken. Ik kreeg de gewaarwording dat mijn hand opzij werd geduwd. Toen ik keek wat er aan de hand was bleek de hond nog net op dezelfde plaats te staan, maar mijn hand twintig centimeter achteruit geduwd zonder dat er iets tastbaars tegenaan duwde. Het leek wel of ik een soort energiebol uit het dier getrokken had.

Ben weer een heel epistel aan het schrijven hé :oops:
Maar allez, dat is ongeveer mijn manier om ervaring op te doen. :p

Warme knuffel lieve vriendin.

(kussie)

Patrick
 
A

Anonymous

Gast
Hoi Patrick,

Die lange teksten..tja dat herken ik natuurlijk wel :wink: ik ben ook al zo lang van draad :lol:

Dat wat je met die hond hebt meegemaakt, vind ik toch wel erg mooi en bijzonder...

Maar nu je het zegt...toen ik mijn katje vond woog hij 93 gram en was zo klein dat iedereen in mijn omgeving zei, die haalt het niet. Kinderen hadden hem brokken gegeven (1 dagje oud :? ) en in een bak watre gelegd omdat hij niet eten en drinken wilde. Daar had hij al even in gelegen. Toen mijn zoontje mij kwam halen was hij ijskoud. Nu weegt hij al ruim 2200 gram en is spring levend....de goede zorg of toch ook een beetje de energie die ik hem gaf...??

Een hele warme avond knuffel terug
 

Petra

Nieuw lid
Forum lid
Hallo
Ik heb van mijn vader de gave gekregen om brandwonden pijn weg te nemen.
Het werkt ook op afstand.
Ik voel zelf de pijn niet,ook als ik voel dat ik mijzelf verbrand,voel ik de pijn ook gelijk weer verdwijnen
 
Bovenaan