GerardVrij

Bekend lid
Nieuw lid
Niet zo'n gezellig onderwerp, maar het is wel iets waar veel mensen mee temaken krijgen in deze tijd. Ik heb hier een artikel over geschreven, waarvan ik denk dat veel mensen er wat aan kunnen hebben, Succes!
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Bedankt voor delen van het artikel GerardVrij. Net gelezen en het zal veel mensen helpen die bang zijn voor de dood. Als tiener en nog een poos daarna had ik dat ook. Kreeg ik hartkloppingen van angst omdat ik eeuwig wilde blijven leven en bang was dat er niets meer was na dit leven. Toen ik me meer in het spirituele ging verdiepen en dingen mee maakte is de angst bij mij helemaal verdwenen.
 

GerardVrij

Bekend lid
Nieuw lid
Hoi Hogepriesteres,

Ik snap je helemaal. Ik heb precies dezelfde weg bewandeld. Ik heb nu de overtuiging dat ik altijd zal doorleven, terwijl ik vroeger doodsangsten had.

Ik heb wel zo weinig mogelijk een spirituele context gebruikt, omdat ik een groter publiek wil bereiken en toch nog een hoop mensen afhaken als ze over leven na de dood lezen.

Op deze manier hoop ik dat meer mensen hun angst verminderen.

Bedankt voor het compliment!
 

GerardVrij

Bekend lid
Nieuw lid
Ik heb een nieuw artikel geschreven over uitstelgedrag aanpakken waarvan ik bijna zeker wel weet dat mensen er wat aan kunnen hebben. Ik heb toch net een iets andere kijk op dingen en krijg altijd mooie reacties terug. Als jullie het liever niet willen, dan mag het ook gewoon weggehaald worden. Groetjes, Lucas