frank_ver

Forum lid
Forum lid
Vanmorgen weer een ervaring gehad die ik wel vaker mee maak.

Half 2 opgestaan, alles klaar gemaakt en fiets klaar gezet om tegen 3 uur naar het werk te vertrekken.
Kwart voor 3 nog even op de bank zitten en in slaap gevallen. Net na half 5 wakker geschrokken van m'n gsm die trilt. Maar geen berichtje of iets.

Zo ben ik ook al eens wakker gemaakt door iemand die aan m'n been trekt tot ik wakker ben, terwijl m'n vrouw nog gewoon ligt te slapen. En onlangs toen m'n vrouw in het ziekenhuis moest overnachten riep iemand m'n tot ik echt goed wakker was maar niemand in huis. ( Nou hoor ik wel vaker m'n naam roepen terwijl m'n vrouw niets hoort).

Is hier een paranormale wekdienst bezig of is een beschermengel wat over bezorgd?
Wat is jullie mening?

Grt
Frank
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Dit lijkt mij inderdaad een paranormale wekdienst, maar waarschijnlijk wel in positieve zin.
 

frank_ver

Forum lid
Forum lid
Het voelt ook goed aan, hoewel het "fysieke" contact toch af en toe een kleine schrikreactie te weeg brengt. Maar verder idd positief gevoel.
 

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Het kan heel goed je gids zijn die jou nauwlettend volgt. Die kunnen zich laten horen, zien en voelen op verschillende manieren.
 

frank_ver

Forum lid
Forum lid
is inderdaad een mooie manier van wakker / gewekt worden. Klinkt misschien raar, maar voelt ook een beetje "troostend" aan.
 

wolliew

Bekend lid
Forum lid
Heb het wel is gehad met wekker was de wekker net afgelopen en ik had hem niet gehoord en precies daarna werd ik op een manier gewekt
 

Love

Actief lid
Forum lid
Ja Frank heel herkenbaar.
Ook ik had deze ervaringen .
Hoorde lange tijd voetstappen , deuren die opengingen ( s'nachts) en een troostend zacht, zuchtend geluid naast mijn bed. Maw "wees niet bang , ik ben bij je ".Dit heeft jaren geduurd en het vreemde aan dit hele verhaal , mijn man had destijds vaste nachtdienst , deze ervaring kwam in halve slaap/wakker toestand. Had last om het alléén slapen maar door deze ervaringen voelde ik me gesteund en vertrouwd met " mijn angels "?
Ja , ook getrek en gesleur aan mijn lijf herken ik wel " je moet eruit" op de één of ander manier willen ze jou/mij iets duidelijk maken .

Maar voelt heel geruststellend .

Ben benieuwd naar andere /soortgelijke verhalen .

Liefs.

Love
 
Bovenaan