gouwepeer

Admin
Medewerker
Pannenkoeken zijn er in verschillende varianten. De naturel pannenkoek met poedersuiker en stroop zijn de meest bekende. Maar uiteraard is er veel meer mogelijk.

- Hartige pannenkoek:
Dit is de naturel pannenkoek, maar dan belegd met ragout. In plaats van naturel pannenkoeken kan je ook kaaspannenkoeken beleggen met ragout. Je kan hiervoor een plakje kaas op een pannenkoek leggen tijdens het bakken, maar de pannenkoek omdraaien zal dan niet lukken zonder aan de pan te gaan plakken. Dit kan je eenvoudig oplossen door geraspte kaas door het beslag te mengen en dan te bakken.

- Zoete pannenkoek:
Meng geraspte appel met kaneelpoeder door het beslag en bak de pannenkoeken. Serveer de pannenkoeken met karamelstroop om van een heerlijke zoete pannenkoek te genieten.

- pannenkoekpizza:
Bak de pannenkoek aan 1 kant en bestrooi de pannenkoek na het omdraaien met de (voorgebakken) ingrediënten naar keuze. De mogelijkheden zijn onbeperkt en succes gegarandeerd.
 

Basje Klodder

Bekend lid
Nieuw lid
Kan ik hier ook pannenkoeken bestellen? 😋
Hungry Breakfast GIF
 

katy

Bekend lid
Nieuw lid
Als ik mag kiezen wat ik het liefste eet: pannenkoeken!! Gaat boven alles, ook bij gourmet,barbecue enz. Ik heb ontzettend veel pannenkoeken gegeten en 2 staan bovenaan. Restaurant "mijnheer jansen", in leersum en het mooie restaurant in Ruurlo, dat een aantal keren uit de bus kwam: "het lekkerste uit Nederland". Mijn favoriete pannenkoek: met gember!