gouwepeer

Admin
Medewerker

Pendel

Bekend lid
in memoriam
Oehoe: "Ik ben Oehoe, koningin van het woud en meesteres over schaduwen. Ik help je volledig in je kracht te zijn door alles te omarmen wat van jou is. Ook in de schaduwen, de donkere hoekjes van je bestaan schuilt een deel van je latente kracht tot deze weer door jou gezien mag worden. Niets beheerst mij, want ik zie alles voor wat het is; een deel van mij. Ik neem het tot mij, ik eis het op opdat het mij kan dienen en een vruchtvolle bijdrage aan het geheel kan leveren. Mijn zicht is scherp, mijn intuïtie is mijn kompas wanneer ik navigerend door het leven vlieg. Ik weet de weg want ik volg mijn eigen innerlijke leiding. Ik ben een koningin en help jou je eigen troon bestijgen.
Uil: Wijsheid, schaduw, vooruitziende blik en kennis. De uil trekt zich graag terug en leert je om antwoorden bij jezelf te vinden. Hij is een goed krachtdier als je met een studie bezig bent en helpt je bij het bewaren van geheimen. De uil is ook verbonden met de nacht en de maanmagie.vermogen om door maskers heen te zien, goed zicht in het donker, boodschapper van voortekens, vermogen van vorm te veranderen, link tussen de onzichtbare wereld en de wereld van het licht, comfortabel met eigen schaduw, vrijheid, boodschapper, brenger van de droom, stille observatie, liefde voor de waarheid, zichzelf terugtrekken, leert je om antwoorden bij jezelf te vinden, er is magie gaande, let op je dromen, helderziendheid, waarnemen van entiteiten, helpt je bepaalde dingen onder ogen te zien. "Uilen zijn over het algemeen echte nachtwezens. Ze helpen ons bij de bewustwording van het onbewuste. Met de hulp van de uilen tasten wij letterlijk en figuurlijk niet langer in het doorzien, maar doorzien het, leren het kennen en worden zo meester over ons gehele zelf, schaduw én licht. Tevens zijn zij de bewakers van het licht in ons wanneer wij door donkere gebieden (in onszelf) reizen.

Past mooi in deze tijd van verandering en groeiende inzichten. <3
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
echt zo mooi...... alles.....de vogels, het verhaal, het vrijlaten........ 🥰 .

In Burgers zoo is er ook elk jaar een stel die hun kleintjes komen opvoeden........zo mooi...... ze worden daar wel geringd, maar het zijn en blijven wilde vogels.
We proberen ze wel altijd ze zien......maar ze zitten zo verdekt, dat dat ons nooit gelukt is.

 
Laatst bewerkt: