White one

Bekend lid
Forum lid
Zoals jullie wellicht weten vilt ik 'monsters'. Lange tijd wist ik niet wat ik ermee wilde doen, maar langzaamaan begint er zich een idee te vormen.
Ik wil graag oefenen met mensen de boodschap te sturen die deze monstertjes komen brengen. Dus als je een favoriet hebt en het lijkt je leuk om de boodschap van dit monstertje energetisch te ontvangen dan kun je me dat laten weten. Ik stuur de boodschap van het monstertje energetisch door. Ik ben natuurlijk razend nieuwsgierig naar de boodschappen en ervaringen...dus feedback wordt heel erg gewaardeerd.

Leo op transparant veld.png
Norbert.jpeg
Sungifu.jpg
Cedar 2.jpg

Dit zijn enkele voorbeelden. Onder het topic creatieve uitingen vind je meer wezentjes die graag hun boodschap willen overdragen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Wat leuk en interessant White one!
Ik wil wel graag een boidschap ontvangen.
Ik heb het idee dat Bolor een boodschap voor mij heeft.
 

White one

Bekend lid
Forum lid
Top! Wat leuk! Heb je vandaag tijd om even ervoor te gaan zitten? Als je een tijd doorgeeft, dan ga ik voor je aan de slag. Bolor staat al in de startblokken.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Dankjewel!!!
Ik was enorm blij met je pb en boodschap het geeft me vertrouwen dat berichten me bereiken. Ook als ik ze qua tijd nog niet verwacht, pik ik ze toch op. Dat neemt bij mij weer twijfel weg.
Ik wist ook heel zeker dat Bolor mijn boodschap bij zich had, en dat klopte ook echt voor mijn gevoel. Het is precies wat past.
Wat bijzonder mooi. Ook je lichamelijke gewaarwording die ik zelf ook zo voelde. Prachtig!
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Wat een prachtig initiatief White one. Hiermee zul je heel veel mensen berichten van liefde brengen. En dit kunnen mensen in deze tijd goed gebruiken.
Corona Love GIF by Moos helpt
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ben je nog met je wezentjes bezig White one?
Ik vond dit zo een leuk initiatief.
Ik moest aan je denken, en dacht zouden er inmiddels nog meer wezentjes bijzijn?
 
Bovenaan