gouwepeer

Admin
Medewerker
Er staat weer een upgrade klaar om geïnstalleerd te worden. Deze upgrade zal in de loop van de avond uitgevoerd worden. Tijdens dat proces zal het forum heel even uitgeschakeld zijn.
Wat uiterlijk betreft zal er niets veranderen.
Meestal neemt een upgrade een paar minuutjes in beslag.
 

Pendel

Bekend lid
in memoriam
En als het niet goed gaat, dan ....

1568228391004.png
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Zojuist is er weer een upgrade door gevoerd. Mogelijk kan het forum daardoor voor een korte tijd trager hebben gewerkt.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Ik ben helaas weer een back-up van gisteren aan het voorbereiden om terug te zetten en zal van daaruit de upgrade opnieuw gaan uitvoeren. Het forum zal dus zo weer even afwezig zijn.

Edit: ook dat is inmiddels weer voor elkaar [zwi]
 
Laatst bewerkt:

gouwepeer

Admin
Medewerker
Het was weer prijs vandaag: Na het doorvoeren van een upgrade was het welbekende probleem weer terug. Na een back-up en handmatig upgraden was de gehele lay-out even om zeep, maar na een "master rebuilt" is het weer tiptop in orde.
Ik begin het vermoeden te krijgen dat ik in de oude XF1.x versie teveel heb zitten sleutelen en dat daarbij iets is blijven hangen na het overgaan naar de 2.x.x versie. Mogelijk ga ik het forum nog een keer "schoon" installeren. Daarbij worden alle bestanden in de betreffende map gewist. Mocht dit gaan gebeuren dan zal het forum even tijdelijk naar een andere domein worden verhuisd zodat het wel gewoon bereikbaar blijft. Maar hier moet ik dan eerst de combinatie van tijd en zin bij elkaar zien te schrapen :mrgreen:
 

Pendel

Bekend lid
in memoriam
Ik ben niet heel erg aanwezig vandaag, maar merk nu ook dat de pagina weer blijft herladen als ik iets wil bekijken.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Ik hoop daar aankomend weekend aan toe te komen om alles op te lossen. En hopelijk gaat het daarna voorgoed weg blijven.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
De eerste stap is gemaakt. Op een ander domein staat nu een vers geïnstalleerd forum en die is nu bezig om informatie van dit forum in te laden. Daarna zijn er nog meerdere stappen te gaan, maar dat zal dan weekend werk gaan worden.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Een aantal modules zullen worden (tijdelijk) uitgeschakeld ter voor bereiding van het grote stappenplan. Hierbij kan dan gelijk worden gekeken of daar een mogelijke oorzaak tussen zit.