A

Anonymous

Gast
Bij ons allemaal zijn de afgelopen periode nieuwe chakras in meerdere of mindere mate ontwikkeld. Dit gebeurt omdat we bezig zijn naar een geheel nieuw trillingsniveau, een nieuwe frequentie ook wel de vijfde dimensie genoemd, te groeien. De komende tijd gaat deze aanpassing aan die nieuwe frequentie gewoon door. Om hier een beetje helderheid in te brengen is er in de New Earth Teacher cursussen de volgende informatie vrij gegeven.

Gedeeltelijk worden de nieuwe chakras van buitenaf in het lichaam geplaatst. Er is voldoende ruimte voor deze nieuwe chakras, gedeeltelijk omdat in onze lichamen de oude chakras naar beneden zijn geschoven. Daar hebben zij nieuwe eenheden gevormd. Op het moment dat de locaties van de oude chakras leeg zijn, komen de nieuwe chakras erin. Bijvoorbeeld de chakras die zich boven onze oude kruin chakra bevonden zijn nu naar beneden, meer in ons lichaam verschoven. Ze bevinden zich nu waar ons oude hartchakra zich bevond.

De chakras die zich beneden het basischakra bevonden zijn omhoog gegaan in ons lichaam en in onze benen. Dit ook om zo die hogere hemelse energieën op te kunnen nemen. De energieën van de Hemel en Moeder Aarde komen nu samen in ons nieuwe hartchakra.

We hebben nu twee nieuwe thymus chakras. Zij bevinden zich tussen ons hart en keel. We hebben twee nieuwe keel chakras en een nieuw, veel groter, derde oog. Ook hebben we een enorm nieuw kruinchakra gekregen.

Ook zijn er nieuwe chakras gevormd in de lagere delen van ons lichaam, onze benen, namelijk; de nieuwe kniechakras, de nieuwe enkelchakras en de nieuwe voetchakras. Er zijn ook nieuwe handchakras.

De zeven bekende chakras (8 inclusief het thymuschakra) zijn nu samengevoegd in verschillende eenheden. Deze eenheden hebben dezelfde kleuren als voorheen.

Het oude kruinchakra, derde oog en keelchakra zijn nu samengevoegd tot één eenheid op de plek waar eerst onze zonnevlecht zat. Daar zit nu, sterker dan ooit, onze kracht. Hier bevinden zich onze hogere contacten en onze spiritualiteit. Ons Hogere Zelf heeft nu een plek in ons.
Het oude hartchakra en zonnevlechtchakra zijn samengevoegd in één eenheid en geplaatst in ons oude tweede chakra. Deze veroorzaakt meer liefdeskracht en fysieke kracht. En maakt het meer mogelijk om situaties te evalueren en zelfkritisch te zijn.
Het oude tweede chakra en basischakra zitten nu ter hoogte van de plek waar ons oude basischakra zat, dichter bijeen in een ogenschijnlijke eenheid. We voelen nu een nieuwe vorm van liefde en ons sensuele leven zal floreren. We zullen meer liefdevollere manieren krijgen om onze passie uitdrukking te geven en onze seksualiteit te ervaren.


De functies van onze Nieuwe chakra’s


De twee nieuwe thymus chakras verrijken ons emotionele leven. Ze versterken onze herinneringen en zorgen voor een beter immuunsysteem.
De twee nieuwe keel chakras geven ons Nieuwe creativiteit, meer stem-mogelijkheden om op een vernieuwde manier te kunnen zingen, en tevens meer mogelijkheden om uitdrukking te geven aan nieuwe talen.
Ons grotere derde oog veroorzaakt een wijd spiritueel blikveld, vergroot het helderzien en begrip hiervan.
Het nieuwe en grotere kruinchakra geeft ons een beter contact met boven. De stralen van ons Hogere Zelf worden geconsolideerd. En we kunnen onze rol als medeburgers in het universum aanvaarden, als een onderdeel van het grote geheel.
De twee nieuwe kniechakras geven ons een meer stabiel en hoger energie niveau. Dit vormt de basis die we nodig hebben om verder in het universum te reiken en tegelijkertijd stevig met beide benen op de grond te staan.
De twee nieuwe enkelchakras geven ons het eerste deel van onze gronding.
De twee voetchakras geven ons het tweede deel van onze stabiliteit en gronding en onze verwantschap met Moeder Aarde.
Onze chakras zijn aan het veranderen,
daarom verandert onze aura, dan het bloed en onzen cellen…
en zo verandert onze fysieke verschijning.

Er is veel gebeurd en er gebeurt nog steeds veel met ons, terwijl de chakras aan het veranderen zijn. Velen van ons hebben gevoelens van ongemak ervaren, die bij de veranderingen op een innerlijk niveau horen. Sommigen, die geen gevoelens van ongemak hebben ervaren, hebben de sensaties in hun lichaam met nieuwsgierigheid gevolgd en genoten van de veranderingen op het innerlijk spiritueel niveau. Wat je ook tot nu toe hebt gevoeld, het is de intentie van deze informatie je te helpen de positieve gevoelens te benadrukken en je zo de kans te geven, de nieuwe chakras beter te integreren.

Hier beneden staat een suggestie over hoe je de helende energieën van stenen en kristallen kunt gebruiken voor een soepele intergratie en uitbalancering van al dat nieuw is. Het zorgt ervoor dat we ons beter voelen en daarmee gaan we makkelijker door het proces heen.Een stenen legging voor het nieuwe chakrasysteem:

Voor het kruinchakra, kun je morganite gebruiken. Leg deze steen net boven je hoofd.
Op het derde oog kun je iolite leggen.
Op het keelchakra kun je hemimorphite leggen.
Op het thymuschakra kun je milk opal of wite maansteen leggen
Op het hartchakra leg je prehnite.
Op je Solar Plexus en je maaggebied leg je in deze volgorde; gele Calciet, heldere gouden Calciet en heldere Calciet.
Leg Dalmatiër Jaspis onder de knieën. Wissel van been als je maar één steen hebt.
Leg een Chalcopyriet tussen de enkels.
Leg Hematiet net onder je voeten op één lijn met de steen tussen de enkels
Hou een rose kuarts of een lavendel kwarts in je linkerhand tegen je hartchakra.
Maak met je rechterhand met daarin een blauwe calciet een cirkelende beweging boven je hoofd. Je kunt deze ook afwisselend tegen je derde oog of kruinchakra houden.
Er zijn complete stenensetjes voor een lage prijs te verkrijgen… voor meer informatie kun je mij een mailtje sturen… of ga naar een Stenenwinkel bij je in de buurt.Hier beneden volgt nog een complete kleurenplaat
me uitleg over het nieuwe chakra systeem.HET NIEUWE CHAKRA SYSTEEM

Het nieuwe kruinchakra is in contact met de zevende dimensie. Het hoogste begrip. Verder dan de energie van ‘al dat is’. Onbeschrijvelijke kleur.

Het nieuwe derde oog is in contact met de zesde dimensie. Universele energie en het licht van de sterren en harten van melkwegstelsels. Is verbonden met de grote centrale zon. Energie van lichtwezens. Pulserend spectrum van kleuren.

Het nieuwe hogere keelchakra is in contact met de vijfde dimensie. Licht van boven de grond die verbonden is met de zon, lucht en hemel. De kleur blauw, violet en wit licht.

Het nieuwe lagere keelchakra is in contact met de vijfde dimensie. Het staat voor de Goddelijke waarheid en onze verbinding naar God. Gouden verbinding met onze Spirit. Energie van universele kennis. Ons innerlijke Gods-gevoel. De kleur is glinstert goud- abrikoos.

Het nieuwe hogere thymuschakra is in contact met de vijfde dimensie. Etherische van structuur. Het ‘engel’ niveau in ons lichaam. Gezuiverd wit roze etherisch licht.

Het nieuwe lagere thymuschakra is in contact met de vijfde dimensie. Diamand cristallijne structuur en energie. Zilveren verbinding met onze ziel. Kleur is glinsterend parelmoer.

Het nieuwe hartchakra is in verbinding met de vierde dimensie. Vertegenwoordigd de zuiverheid van wit. De kleur is witgoud of lentegroen-goud voordat overgaat naar puur wit.

De nieuwe hoogste -, middelste - en lagere solar plexus chakra’s zijn in contact met de derde dimensie. Deze chakra’s vertegenwoordigen nu een spirituele verbinding naar hogere spirituele krachten. De kleuren zijn violet, indigo en lichtblauw.

De nieuwe hogere - en lagere maagchakra’s zijn in contact met de tweede dimensie. Deze chakra staat nu voor onze kracht, medeleven en ons )nieuwe) gevoel met betrekking tot de nieuwe dimensie waar we naar toe gaan. De kleuren zijn groen en geel.

De nieuwe hogere - en lagere basischakra’s zijn in contact met de eerste dimensie. Deze chakra vertegenwoordigt nu onze nieuwe emoties, passie en spirituele sexualiteit. De kleuren zijn orange en rood.

De kniechakra’s vertegenwoordigen onze aarding, onze verbinding met Moeder Aarde. De kleur is koffiebruin.

De enkelchakra’s vertegenwoordigen het fundament in ons leven. De kleur is bruinzwart.

De voetzoolchakra’s staan voor onze ware verankering met Moeder Aarde. Deze chakra’s manifesteren ons in tijd en ruimte als wezens van de Aarde verbonden met God. De kleur is metaalzwart.

De handchakra’s hebben dezelfde kleur als het hogere keelchakra.Maak zelf een Chakraladder

Hier is nog een andere mannier gegeven om de nieuwe chakras zichtbaar en wakker maken. Door een fysieke uitleg te geven van hoe we er van binnen uitzien of er uit zullen gaan zien, kunnen deze energieën zich makkelijker manifesteren. Misschien is het niet helemaal mogelijk de exacte kleuren van de chakras te vinden of te beschrijven, maar het is de gedachte die telt.

Het is bijvoorbeeld niet mogelijk een stuk papier te kopen in een "onverklaarbare kleur", zoals staat beschreven voor het nieuwe Kruinchakra. Maar een wit papier met de woorden "onverklaarbare kleur" erop geschreven is goed genoeg om op een duidelijke manier aan te geven dat het bestaat.

Hoe gebruik je de Chakraladder?
Het vertegenwoordigt jou en je groei. Het is van jou en je kunt het markeren door er je voor-en achternaam drie maal op de achterkant te schrijven.

Wanneer de ladder klaar is moet deze liggen.

De stenen die goed zijn voor elk specifieke chakra (zie hierboven de stenen legging) kun je op de Chakraladder neerleggen en hier bijvoorbeeld drie dagen laten liggen terwijl je werkt, slaapt e.d.

Terwijl ze daar liggen zullen ze werken met dat wat jou en je groei vertegenwoordigt.

Sommige stenen zoals Ioliet en Morganiet kun je, als extraatje, omhoog bewegen op de ladder, plek voor plek, tussen elke stap van de ladder. Je kunt dan de sensatie voelen van iedere stap.http://www.white-time-healing.eu/nl/cadeautjes/nieuweChakras.html" onclick="window.open(this.href);return false;
 
A

Anonymous

Gast
ik weet niet wat t is maar op de 1 of andere manier gaat dit er niet in bij me, ik vind t zo gek dat ze verplaatst zouden en meer erbij...ik vraag me af waarom ik dit heb???
 
A

Anonymous

Gast
Ik kan er ook geen antwoord op geven helaas.
Ik vond het en heb het geplaatst misschien dat er reacties op komen van mensen die het uit kunnen leggen.
We maken wel een veranderingen door, maar of je extra chakras krijgt weet ik niet.
 

snowhawk1

Bekend lid
Forum lid
De oude getrouwe chakra's en alle auralagen samen behelzen al alles wat mens en ziel aangaat, wat zou het nut ervan zijn?

Leermeesters van duizenden jaren geleden konden zonder al die extra chakra's al bereiken wat ze wilden bereiken qua trillingsniveau en dimensies. Ik vind het vooral dingen onnodig ingewikkeld maken.


Edit: vaak lees ik veel meer van een site voor ik een tekst van die site probeer te wegen aangaande waarde voor mij.

Voor mij heeft de tekst weinig waarde en wel hierom: de site doorlezend, kwam ik uiteindelijk op een pagina die ging over het Japanse volk en hoe die van een andere planeet afstammen en daardoor bijzondere gaven hebben en staan voor rechtvaardigheid, eerlijkheid enz.

Ik denk maar niet dat ik mijn schoonmoeder die tekst zal laten lezen. Zij zat in een Jappenkamp. Japanners waren zo mogelijk nog wreder als de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog. Ik woon uit respect voor mijn schoonmoeder ieder half jaar bijeenkomsten bij van de stichting KJBB (kinderen van de japanse bezetting en bersiap) en ik verbaas me steeds weer over de wreedheden die daar worden beschreven.

Het Japanse volk is voor mij een volk zoals elk ander: het kent verlichte mensen die veel wijsheid in de wereld hebben gebracht, maar met de juiste volksmennerij evengoed een volk dat massaal tot deze vreselijke dingen in staat was.

Vandaar dat ik voor mij persoonlijk dus met de tekst over extra chakra's niet veel kan.
 
A

Anonymous

Gast
@vlinder ok dank je
snowhawk zei:
De oude getrouwe chakra's en alle auralagen samen behelzen al alles wat mens en ziel aangaat, wat zou het nut ervan zijn?
ja dat vraag ik me dus ook af

Leermeesters van duizenden jaren geleden konden zonder al die extra chakra's al bereiken wat ze wilden bereiken qua trillingsniveau en dimensies. Ik vind het vooral dingen onnodig ingewikkeld maken.

dat lijkt mij nou ook
en de rest van wat je schrijft Snowhawk vind ik wel heel erg zeg... (f)
 
A

Anonymous

Gast
Ik vind het ook heel erg voor je snowhawk, ik heb zover ook niet gekeken.

Wel weet ik dat ze in het oosten veel eerder bekend waren met chakra's...
 

Wijzevrouw

Bekend lid
Forum lid
Voor mezelf kan ik nog niet zo heel veel met de aankondiging van nieuwe chakra's want ik maak al heel erg lang gebruik van extra toegangspoorten in het lichaam die zoals ik nu lees chakra's zouden moeten zijn. Ze voelen voor mij echter niet als chakra's maar als extra toegangspoort met een eigen functie.

Om een voorbeeld te geven
Als ik iemand begeleid om bij zichzelf te komen en ik zie dat die persoon daar moeite mee heeft, om wat voor reden dan ook, dan gebruik ik een punt rondom de knieën om op een zachte manier de toegang tot het innerlijk van die persoon te stimuleren. De energie rondom een knie is niet dwingend, maar ongelofelijk zacht. Het creëert als een ware een toegang die normaal gesproken ontoegankelijk is.

Ik gebruik de enkels om iemand te laten voelen/ervaren hoe het is om geaard te zijn. Daarbij gebruik ik mijn eigen aarding waarbij die persoon dan mee kan liften zonder direct zelf te moeten aarden. Hoe gek het ook klinkt voor sommige mensen is aarden bedreigend en vreselijk eng. Aarden kan de confrontatie brengen met het basischakra, het in jezelf staan en dat kan soms behoorlijk confronterend zijn. De enkels zijn dus een prachtig tussenpunt om weer vertrouwen op te bouwen.
 

Fiana

Bekend lid
Forum lid
Je vindt over het net heen vaak deze tekst, maar ik weet eigenlijk niet of dit "idee" nu ontsproten is uit de UWTH?
Ik blijf channelings van Channie (oprichtster UWTH) nog altijd lastig vinden, zo afstandelijk en de vertaling "loopt" ook niet lekker. Ik heb geprobeerd haar tekst over de Japanse thuisplaneet te lezen, maar lukt me maar half.

Wat betreft de chakra's weet ik het ook niet. Ik sluit zelf niet uit dat dat klopt, onze lichamen zijn toch ook enorm aan het veranderen. Maar niet dat het dan nu al van toepassing is, meer als iets wat dan nog gaat komen (misschien).

Wat voor mij nog het meest opkomt, is "wat ben ik blij dat ik niet door gegaan ben met UWTH" :roll:

Angelina
 
A

Anonymous

Gast
Of dit echt juist is, kan ik voor mezelf nog niet goed beoordelen.
Krijg er ook geen informatie over door.
Wel heb ik al maanden dat ik chakra's in mijn lijf voel draaien, als dit chakra's zijn ... die ik nooit eerder voelde.
Het kan ook zijn dat dit gebieden zijn die geactiveerd worden en toegang geven tot andere dimensies.
Dan sluit het aan bij wat Wijzevrouw schrijft en gevoelsmatig voel ik hier meer bij.

Ik voel dingen in mijn hoofd draaien, soms in het midden en dan weer bij mijn achterhoofd.
In mijn keel is deze week begonnen, vlak na 11:11:11.
Zo ook meer in mijn hartstreek, maar dan een veel groter gebied, dit sluit weer bij jouw verhaal aan, Vlinder1970.
Zo ook in mijn ellebogen en knieën.

Wel ben ik mij bewust van de chakra's boven mijn kruin en onder mijn voeten.
De Kosmische en Moeder Aarde chakra's.
Misschien is het wel een beetje van beide?
 
A

Anonymous

Gast
Hallo,

Zelf heb ik geen speciale gave of zo.

Maar ik weet wel, dat ik heel veel gehad heb aan mediteren op chakra´s.

Dit toegepast n.a.v. wat ik overal las over chakra´s, hoe ze werken, de kleuren enz enz.

Alles sprak mij, ondanks dat ik leek ben, heel erg aan.

Het gaf mij rust van binnen.

Met gedachten naar de plekken gaan, en kleuren daarbij denken die er voor staan...... (r)

Gaf en geeft mij ontspanning.

Voelde goed bij wat ik allemaal las.

Maar, nu ik lees over nieuwe chakra´s..........krijg ik een raar gevoel.


Wat ik me wel kan voorstellen is, dat doordat er steeds meer aandacht besteed wordt aan spiritualiteit enz.bepaalde chakra´s zich meer ontwikkelen....en samenwerken met de andere chakra´s.

Dat er zo het idee komt van.........nieuwe chakra´s.

Zo kan ik het voor mezelf uitleggen.

mvgr wvm
 
A

Anonymous

Gast
Ook ik kan niet zoveel met deze "nieuwe chakra's", ik herken veel punten gewoon als acupunctuurpunten. In je knieeen zitten belangrijke punten voor de doorstroming, net als op alle scharnierpunten in ons lichaam. Dus tja voor mij maakt het niet zoveel uit hoe het heet, je kunt er wat mee wat voor je werkt.
Voor mijzelf combineer ik de acupunctuurpunten al heel lang met de chakra's omdat ze voor mij met elkaar verbonden zijn, als het poorten zijn, nou dan had ik die per ongeluk al ontdekt :lol:
 

Bloem

Bekend lid
Forum lid
Als er wat verandert zou zijn dan begrijp ik ineens wel beter waarom mijn dochter intuítief de stenen ineens heel anders neerlegt dan voorheen.
Ze doet het niet bewust, dat is het mooie eraan, ze is tenslotte nog jong.
 
Bovenaan