Rainbow

Bekend lid
Forum lid


Grote spiegel omgekeerd plaatsen in je slaapkamer kan je snachts rust geven. Nodig om de situatie aan te kunnen en niet vanuit negativiteit te handelen. Dat komt namelijk, afhankelijk van je gesternte, drievoudig / tienvoudig terug.
 

Ladybird

Bekend lid
Forum lid
Hoi Roy (roy4ever) ,

Ik ben benieuwd hoe het er nu voor staat en of je wat aan alle berichten hebt gehad?
 
Laatst bewerkt door een moderator:

roy4ever

Forum lid
Forum lid
Hoi,
Bedankt voor het vragen. Na vele ups en downs is het de laatste weken weer verschrikkelijk, erger dan ooit.
Het tuinhuis is goed geluidsgeisoleerd maar blijkbaar worden de laagste frequenties alsnog doorgelaten. Buren weten dit feilloos te misbruiken en kloppen met iets heel zwaars elke paar minuten elke avond tot 23:30 ongeveer en vanaf 04:30 wederom en dit is ook in het tuinhuis goed te voelen, huisgenoot dan constant in paniekmode en kan het eerste uur niet slapen dus die maakt amper 4u per nacht en is totaal uitgeput.
Het "enge" is dat ze alles lijken door te hebben, gaat mijn huisgenoot 's middags even proberen te slapen, begint het kloppen direct, dit terwijl ze niet eens naar binnen kunnen kijken in mijn huis. Het betreft geen hallucinatie overigens, ik voel het ook. Je kunt er onmogelijk geen aandacht aan besteden want het komt keihard binnen.

Alle tips waren heel welkom en ik waardeer ieder advies dat hier is gegeven en van de meeste adviezen heb ik ook werk gemaakt maar dit is iets waar ik geen oplossing meer voor weet. De frequenties van het geklop is zo laag dat je het buiten op straat niet hoort en het valt ook niet op te nemen dus die weg is ook doodlopend...
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Wat ontzettend naar Roy.
Heel raar misschien, maar is er dan iets van een entiteit die klopt? Je hoort vaker dat entiteiten klopgeluiden of tikgeluiden maken als mensen gaan slapen.
Ook al zijn je buren nog zo gek. Wie heeft er nou zin om, om te paar minuten met iets te gaan kloppen? Misschien hebben sommigen het er voor over als ze hun buren erg dwars willen zitten, maar het lijkt me een opgaaf die je zelf ook na 10 keer kloppen wel zat bent.
En een entiteit kan soms misschien niet anders..
 
Laatst bewerkt:

roy4ever

Forum lid
Forum lid
Ik sluit niets uit maar het lijkt mij onwaarschijnlijk. het geluid is echt een diepe dreun en het komt van een huis verderop (en dus ook nog een stukje tuin en binnen in een tuinhuis naast het huis te horen/voelen) dus dat moet echt een beest van een entiteit zijn dan (?)
Ik kan me voorstellen dat de buurvrouw een entiteit in of bij zicht heeft? Ze is in ieder geval extreem gedreven en heeft geen ander leven dan de "oorlog" in de woonsituatie.
 

Moonchildren

Forum lid
Forum lid
Hoi Roy,

heb even snel door het topic gelezen. Ik zie veel goede adviezen langskomen. Sommige dingen waar ik het mee eens ben andere niet. Dat maakt ook niet uit. Want het gaat erom dat je kiest wat voor jou werkt. Volgens mij heb je door de tijd heen best wel wat dingen geprobeerd. Wat ik vaak zie gebeuren, wat ook compleet logisch is ( want je wil z.s.m. ergens vanaf ) is 'dingen doen om ze te doen'.

Voor ik een advies geef zou ik eerst wat vragen willen stellen:
• Hoe erg sta je in contact met jouw zintuigen?
- Voel je precies aan welke energie van jou is en welke niet?
- Hoe ga jij ermee om als energie niét van jou is?

• M.b.t. je oplossingen
- Passen ze écht bij jou? Vertrouw jij er volledig in dat actie X resultaat Y gaat leveren?
- Weet je met welke krachten / energieën je werkt?
- Heb je je verdiept in de 'rituelen' van je buurvrouw? En wat heb je aan de hand daarvan kunnen vaststellen?

• Heb je héél specifiek bij je 'rituelen';
- Je vooraf bedacht wat iets gaat doen voor jou én hoe het dat precies gaat realiseren voor je? (welke krachten)
- Het niet in een vragende, maar respectvol bevelende vorm helder uitgesproken?
- Heb je dit scherp gehouden bij elke stap van je ritueel?
- Welke krachten heb je aangeroepen en hoe heb je ze bedankt?

Ik zal proberen de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden :)

--- • Hoe erg sta je in contact met jouw zintuigen? ---
Mijn ogen zijn het "slechtste"
Ik heb een buitengewoon reukvermogen, mijn oren zijn erg gevoelig, vooral voor plotseling geluid en mijn tastzin is ook erg gevoelig. Ik reageer vaak direct en vrij heftig als ik bijv. iets aparts ruik, of gevaarlijks. Ik schrik nogal van harde geluiden. Ik zou zeggen dat ze eigenlijk te 'goed' werken, ik zou ook zeggen dat ik niet 100% goed in contact sta met mijn zintuigen omdat ik ze waarschijnlijk teveel laat domineren.

Hoi Roy, belangrijke nuance. Het is heel mooi dat je zintuigen zo ontwikkeld zijn. Misschien een inzicht waarmee je wat kan, het zijn niet jouw zintuigen die jou domineren. Het is 'jouw reactie op' die domineert. Waarmee je het binnen jezelf plaatst en er dus meer grip op hebt.

--- Voel je precies aan welke energie van jou is en welke niet? ---
Over het algemeen wel, maar helaas vaak achteraf, dat ik op een gegeven doorheb dat ik gehandeld heb op ofwel emoties (deels van mezelf en deels van buitenaf) ofwel op een beinvloed ego. Het op tijd herkennen is iets wat ik graag onder controle zou willen hebben.

Probeer het vaker op te schrijven, voorlopig elke dag zou ik zeggen. Sta er regelmatig bij stil en vraag jezelf af "is dit van mij?" schrijf ook dat op. Op deze manier ga je patronen zien en leer je meer te vertrouwen op je gevoel. Wat vervolgens weer helpt om iets te blokken op het moment dat het binnenkomt. Als jij meer grip hebt, dan hebben anderen dat per direct minder.

--- Hoe ga jij ermee om als energie niét van jou is? ---
Dat vind ik lastig te beantwoorden. Zie hierboven, ik handel vaak op de automatische piloot en kom er dan te laat achter dat dat niet goed is of niet goed voelt achteraf. Ik denk dat als het heel duidelijk is dan probeer ik het terug te richten maar als het wat subtieler (of slinkser) is dan heb ik het vaak niet door en ga ik er niet goed mee om.

Je zintuigen trainen en ze binnen jouw macht plaatsen i.p.v. erbuiten, ook hiervan je bevindingen opschrijven zal je helpen. Energie en 'aanvallen' ga je altijd krijgen, door jezelf te versterken kan je ze beter afweren. Per direct kan je starten met eerst jezelf reinigen en opladen. Daarmee bedoel ik niet witte salie in een Abaloneschelp branden omdat het op internet staat. Kies iets wat voor jou echt reinigend voelt en ga hier mee aan de slag. Houd je intentie er scherp bij.

--- - Passen ze écht bij jou? Vertrouw jij er volledig in dat actie X resultaat Y gaat leveren? ---
Goede vraag. Sommige oplossingen heb ik niet zelf verzonnen en voelde toen ze geintroduceerd werden bepaald niet goed, ik was vooral bang dat het misschien erover zou zijn en dat ik misschien last zou krijgen van de woningbouw o.i.d. maar mijn huisgenoot gaf ook aan dat juist door mijn jarenlange inactiviteit, het negeren van het probleem en het zelfs versterken van het probleem, de problemen alleen maar groter werden. Ik zie dat sommige oplossingen goed werken en ook consequent hetzelfde resultaat geven, dat is gewoon te voelen en zelfs te meten, maar er komen weinig oplossingen vanuit mezelf.

Wat niet goed voelt voor jou? Dat laat je gewoon links liggen. Als jouw intenties niet sterk en scherp zijn leveren ze toch geen resultaat of juist het tegenovergestelde. Ook dit hangt weer samen met jezelf en je zintuigen. In dit geval zou ik zeggen, begin met reinigen van jezelf en je huis (nogmaals met iets wat écht bij jou past, goed voelt en werkend is). Vervolgens richten op jezelf versterken. De stap erna is pas bescherming, dat doe je eigenlijk al door stap 1 en 2. Maar je kan rituelen doen, spulletjes ophangen, neerleggen, enz. Als ze niet met volledige intentie geplaatst worden of uitgevoerd worden door jou? Dan werken ze niet, nauwelijks of juist tegenovergesteld.

--- - Weet je met welke krachten / energieën je werkt? ---
Intenties en visualiseren (dat laatste laatste tijd wat minder door alle stress) daar ben ik bekend mee. Affirmaties ook. Ik ben ook bezig met edelstenen en ik kan bepaalde subtiele energieen voelen, ik voel en "weet" dat een bepaalde beschermende edelsteen bepaalde beschermende energie uitstraald. Helaas heb ik geen ervaring verder met krachten/energieen.

Let op, ik weet niet welke rituelen je gedaan hebt? Het is even geleden dat ik dit topic las, maar je werkt altijd met energie. Bewust of onbewust. Vooral intense rituelen vragen om offertjes (bijv. koffie branden, enz), anders betaal je zelf met jouw energie. Ook daarom is het belangrijk altijd te weten wat je doet en kan je beter met iets aan de slag gaan met iets wat je zelf snapt, voelt en waar je achter staat. Als je werkt met edelstenen en dat werkt voor jou, dan is dat prima, die hoef je alleen maar te op- en ontladen. Het zijn geen permanente beschermingen. Vraag je wel af, werken ze echt? Heb ik ze geplaatst met een intentie? Of omdat ik gehoord heb "dat het wel werkt" en besteed ik er geen aandacht aan. Zo te lezen aan je antwoorden is eerlijkheid geen probleem voor je, bevraag jezelf dus kritisch over de zaken die je doet. Schrap wat je niet wilt en werkt, wat wel werkt? Versterk dat en doe dat met volle overtuiging.

--- Heb je je verdiept in de 'rituelen' van je buurvrouw? En wat heb je aan de hand daarvan kunnen vaststellen? ---
Ja. Na het onderzoeken kwam ik er achter dat dit duistere/zwarte magie betreft. Het opzettelijk schaden en verwarren van een ander. Bijv. de glasscherven die gericht worden op je huis, na ik het een aantal keer weggehaald hebt worden ze weer teruggeplaatst, en precies op de voordeur gericht, dat is geen toeval. Ook het gooien van een dode vogel met opengesneden borst in mijn tuin is bizar. Ik zie dat ze ook veel aan beschermingsmagie doet, tientallen kaarsen, aartsengelbeeldjes, kruizen, bloemenkranzen e.d. het lijkt erop dat ze zowel zogenaamd onze negatieve energie wil tegenhouden als ons het leven zuur maken. Er gaat zoveel mis, dingen die breken, hooguit voor 50% energie hebben, dingen die we ondernemen worden gesaboteerd enz enz.

Er bestaat geen duistere / zwarte magie, er is alleen magie. De intentie en opdrachten die worden meegegeven aan energieën? Die kunnen wel "duister" zijn. Glasscherven zijn met name bedoeld voor bescherming. Een grote kans dat zij dus beschermd willen worden van jou / je energie. Als ik je verhaal zo teruglees zijn er ook hier dingen die ik zou schrappen waar je aandacht aan besteed. Of er juist bewust voor kiezen om ze anders te zien. Want inderdaad, je kan uit balans gebracht worden, maar door dingen anders te bekijken heeft dit ook veel minder grip op je. Het is belangrijk om te weten dat JIJ en alleen JIJ altijd de controle hebt, zolang je die niet uit handen geeft. En waar jij je op focust? Dat groeit. Een dode vogel, tja, dat is een ander verhaal natuurlijjk. Ik verwacht dat het nu te laat is daar nog wat mee te doen. Dat is een verwensing naar je. Voor nu zou ik daarom zeggen, ga aan de slag met bovenstaande. Veel mensen denken ook "wat ze krijgen terug te kunnen sturen", hierdoor kom je in een vicieuze cirkel waarbij je gefocust blijft op negativiteit. Als iemand iets stuurt kun je hetzelfde niet terugsturen, alleen iets nieuws. Daarom is het zinvoller je te richten op jezelf en dingen anders te zien.

--- Je vooraf bedacht wat iets gaat doen voor jou én hoe het dat precies gaat realiseren voor je? (welke krachten)
Voor wat betreft de "aardse" oplossingen wel, maar als het gaat om krachten en energieen moet ik toegeven dat ik niet bepaald een gefocussed doel heb behalve dan het branderige verlangen dat de buren weggaan/moeten.

Probeer dit eens anders te benaderen? Je fixeert je nu op het negatieve. Waardoor je mindset ook negatief blijft. Waarom hoop je niet intens dat de buren rust en vrede vinden. Waardoor zij ook niet bezig zijn met het negatieve? Gelijktijdig werken aan jezelf. Ook een gevoel van acceptatie en controle over jezelf helpt je meer vooruit dan dingen die "buiten je macht liggen" te beïnvloeden. M.b.t. de energie. Als je niet duidelijk kan visualiseren of een energie kan aanroepen, hoe moet die dan weten wat hij voor je doet? Dan kan je geen resultaat verwachten. Dat is waarschijnlijk ook wat er gebeurd is.

--- Het niet in een vragende, maar respectvol bevelende vorm helder uitgesproken?
Nee, nooit in een vragende manier als het gaat om de buren maar voor mezelf helaas wel (vooral richting het universum)
Tegen mijn buren wel in een bevelende heldere vorm maar wellicht wel teveel emotie erin.

Lees vorige alinea.

--- Heb je dit scherp gehouden bij elke stap van je ritueel?
het ritueel is doorgaans maar een enkele stap dus ja.

Lees twee alineas terug.

--- Welke krachten heb je aangeroepen en hoe heb je ze bedankt?
Voor een deel van de oplossingen/rituelen het universum of aartsengelen en ik bedank denk ik de helft van de keren als ik eerlijk ben. Sommige niet aardse oplossingen tegen de buren zijn puur gericht op de buren, of de energie van buren en dan ben ik niet bepaald vriendelijk, wel helder en duidelijk, bijv. een stekende energie met daarin de intentie dat ze "op moeten r#tten op ze af sturen, ik geef toe dat ik dat heel af en toe doe en dat voelt niet slecht ofzo.

Lees drie alineas terug. Ter afsluiting. Ik heb alle begrip voor je denken en handelen. Zelf heb ik een dergelijke situatie ook meegemaakt, maar blijf je zelf hangen in het negatieve? Dan blijf je in een vicieuze negatieve cirkel hangen. Wil je aan de slag gaan met je zintuigen etc. bekijk dan mijn Blogs op vollemaankalender eens of zoek op Google naar "Moonchildren" www.moonchildren.nl

Ik wens je heel veel succes Roy!

bedankt voor alle vragen! :)
 

Jennifer

Bekend lid
Nieuw lid
Hoi,
Bedankt voor het vragen. Na vele ups en downs is het de laatste weken weer verschrikkelijk, erger dan ooit.
Het tuinhuis is goed geluidsgeisoleerd maar blijkbaar worden de laagste frequenties alsnog doorgelaten. Buren weten dit feilloos te misbruiken en kloppen met iets heel zwaars elke paar minuten elke avond tot 23:30 ongeveer en vanaf 04:30 wederom en dit is ook in het tuinhuis goed te voelen, huisgenoot dan constant in paniekmode en kan het eerste uur niet slapen dus die maakt amper 4u per nacht en is totaal uitgeput.
Het "enge" is dat ze alles lijken door te hebben, gaat mijn huisgenoot 's middags even proberen te slapen, begint het kloppen direct, dit terwijl ze niet eens naar binnen kunnen kijken in mijn huis. Het betreft geen hallucinatie overigens, ik voel het ook. Je kunt er onmogelijk geen aandacht aan besteden want het komt keihard binnen.

Alle tips waren heel welkom en ik waardeer ieder advies dat hier is gegeven en van de meeste adviezen heb ik ook werk gemaakt maar dit is iets waar ik geen oplossing meer voor weet. De frequenties van het geklop is zo laag dat je het buiten op straat niet hoort en het valt ook niet op te nemen dus die weg is ook doodlopend...

De oplossing is om je afstemming te verhogen en wel zo ver dat je een beroep doet op de Allerhoogste. Dat betekent wel dat je zoveel mogelijk in overeenstemming zult moeten (maar dat wil je meestal wel zodra je in de gaten krijgt dat en hoe het werkt) leven met Christus. want de duisternis heeft slechts macht over hen die vaak zonder het te weten macht aan (hebben ge)geven. Dus voor nu even geen heavy metal meer, daarmee stem je je af op de duisternis. Niets negatiefs terugdoen. Men kan geen kwaad met kwaad vergelden.

Er is een heel gemakkelijk te onthouden gebed waar heel veel in zit, dat maar een zin lang is. Daar zou je mee kunnen beginnen. Het heet het Jezusgebed. Het gaat zo: “Heer Jezus Christus Zoon van God ontferm u over mij. Amen”.

Je kunt dit gebed ook gebruiken als je voor een ander bidt, dan vul je voor “mij“ een andere naam in. Als je voor jezelf en je partner of andere naasten wilt bidden, kun je in plaats van mij ook “ons” zeggen. Je kunt hierop mediteren, dan herhaal je deze zin constant. Dat kan in stilte maar het kan ook hardop. Het lijkt maar een heel eenvoudig zinnetje, maar er zit heel veel in. Door De Naam van de Heer op deze wijze uit te spreken, erken je Hem als Heer en daardoor kan Hij zich over jou en je situatie ontfermen. Besef wel dat de (bereidheid tot) navolging van Christus gewenst moet zijn en noodzakelijk is zodat je situatie onder de regering van Christus komt te staan. Het is een weg die volharding vraagt maar die ook vaak heel spoedig Zijn vruchten afwerpt.

Wat je kan helpen bij het verhogen van je afstemming tot de Allerhoogste God, zijn wellicht de overdenkingen en meditaties van Thomas A Kempis. Je zou daaruit een a twee pagina’s per dag kunnen lezen en dan het bovengenoemde Jezusgebed doen. Zelf vind ik de hertaling van het werk van Thomas A Kempis fijn. Het boek heet “De navolging van Christus in jonge taal”. Je vindt het bijvoorbeeld onder de volgende link: De navolging vn Christus in jonge taal, Th. A Kempis | 9789061731306 | Boeken | bol.com

Als je nu nog niet bent afgehaakt dan zouden de volgende twee kleine boekjes wellicht ook van interesse voor je kunnen zijn. Uitleg over het Jezusgebed en de werking daarvan: ”De Kracht Van De Naam” van Metropoliet Kallistos van Diokleia, uitgeverij Orthodox Logos. Je vindt het bijvoorbeeld hier: De Kracht van de Naam (ebook), Metropoliet Kallistos van Diokleia | 9789081155526 |... | bol.com

Het tweede werkje dat je dan mogelijk nog van dienst zou kunnen zijn is :”De Weg Naar Binnen”, auteur Metropoliet Anthony van Sourozh. Je vindt het bijvoorbeeld hier: De weg naar binnen, Anthony van Sourozh | 9789081155540 | Boeken | bol.com

Ik wens je hoe dan ook van harte Gods rijke zegen toe!
 
Laatst bewerkt: