roy4ever

Forum lid
Nieuw lid
Als jij kunt constateren dat die kleden weer worden weggehaald, kun je dat dan niet met een foto vastleggen dat dit gebeurt? Met datum en tijdsaanduiding? Want jij kunt het ook constateren. En zo zullen er meer dingen zijn die jij constateert dus misschien ook kunt vastleggen?
Wat bij mij in mijn gedachten blijft hangen is omgekeerde spiegels. Heb je dat al eens toegepast? Eventueel ook in de woning en dan aan de achterkant voor eigen zicht een leuke poster erop of zo?
Ja je hebt gelijk dat ik dat kan fotograferen maar ik heb de laatste tijd vaak dat ik het wel weet maar de actie uitblijft door een of andere reden en dan ben ik vaak te laat, of net te laat en daar voel ik me dan weer dom over.

Omgekeerde spiegels heb ik nog niets mee gedaan, klinkt interessant maar zoals hierboven iemand zej is het wel belangrijk dat ik dat dan goed en veilig kan doen. Een "tegenstander" die hiermee bekend is kan er mogelijk voor zorgen dat ik dat juist harder terugkrijg en dan ben ik verder van huis?
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ze vindt die spelletjes met instanties schijnbaar leuk, dus die halen niet zoveel uit. Dan blijft het een strijd.
Heb je idee wat haar zwakke plek is?
Waar is ze bang voor? Waar deinst ze voor terug?

Misschien is het ook een optie om een keer een nacht met vrienden te ruilen. Die dan in jouw huis slapen of andere bekenden. En dan een andere nacht weer anderen.
Die dan na overlast ook bij ze aanbellen, en haar er op aan spreken. Dan raakt ze misschien onzeker omdat ze niet weet wie er slaapt, en ze dus niet meer alleen met jouw te maken heeft.
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
klinkt interessant maar zoals hierboven iemand zej is het wel belangrijk dat ik dat dan goed en veilig kan doen.
Dat is dan ook een mooie reden om wat je ook doet, het met een goede en zuivere intentie te doen..... geen dingen doen waar je niet goed bekend mee bent of wat niet bij jouw karakter hoort of past.
 
Bovenaan