gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Dit zijn de beschikbare opties (moet nog vertaald worden zie ik):
  • Album owner only (alleen de eigenaar)
  • Geregistreerde leden (alle geregistreerde leden, mits ingelogd)
  • Everyone (volledig openbaar, dus ook voor gasten)
  • Specific members: (hierbij kan je forumleden invoeren die in het album mogen kijken)
Edit: Bovengenoemde punten zijn inmiddels vertaald
 
Laatst bewerkt:

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Nou ze is er hoor, dag drie inmiddels en ze krijgt nu wat praatjes. Ze heeft anderhalve maand in een klein kooitje gezeten in een koude ruimte met een hoop andere gestreste katten dus ik denk dat ondanks de nieuwe situatie ze het sowieso al een verademing vindt hier. Ze achtervolgt me door het hele huis, als ik opsta, staat zij ook op. Als ik op de bank ga zitten komt ze erbij en ze begint al te knorren als ik haar begroet.
Ze vind het surround systeem dat bij de bank staat trouwens maar niets, die rare geluiden die van links en rechts komen zijn veel te eng. Samen een film kijken is dus niet echt haar ding. Doordat ze de bank een beetje eng vindt, door het geluid en de deur die daar zit begon ze ook direct aan de bank te krabben (territorium afbakenen), dat was wat minder leuk voor mij dus nu liggen er allemaal kleden over de bank (die haal ik later weer weg). Een krabplank die nu op de vloer ligt met een slipmatje blijkt een prima vervanging te zijn. Ze heeft ook een krabton maar die heeft ze nog niet ontdekt, die staat bij het raam en ze lijkt het raam nog een beetje eng te vinden. Heeft denk ik nog wat tijd nodig, de eerste keer knalde ze met haar koppie tegen het raam, niet beseffende dat er glas tussen zat.
We lijken elkaar wel prima te begrijpen, ze weet bijvoorbeeld dat ze niet aan mijn eten mag komen of dat ze alleen mag trappelen als dat op een dikke deken is en dus niet op mijn been :mrgreen:. Ze wil alleen nog niet begrijpen dat ze niet op het aanrecht mag en ze heeft een soort obsessie met eten. Ik heb nu zo'n bal waar ik brokjes in kan stoppen, die kan ik aan haar geven als haar bakje weer eens leeg is zodat ze een beetje kan werken voor het eten.
Ze heeft nog wel wat last van haar oog maar is qua zalven en druppels uitbehandeld. Ik ga vandaag ook eens wat edelstenen in haar waterbakje doen, bij wijze van test zet ik er twee neer. Een met stenen en een zonder. Kijken wat ze gaat kiezen [5flowerface.gif]
 
Laatst bewerkt:

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Ik ben zeer benieuwd ;)
Mocht je problemen hebben met het album, laat het dan maar even weten.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ik ben zeer benieuwd ;)
Mocht je problemen hebben met het album, laat het dan maar even weten.
Volgens mij is het gelukt :)
Het verwarmingshangmatje is favoriet, zeker als ik achter de computer zit. Dat is namelijk lekker dichtbij en om het half uur stapt ze even uit het matje, komt een knuffel halen om dan weer terug in het matje te gaan zitten. Het zit geloof ik wel snor ons contact.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
5312px x 2988px.
Dat is een mooie 15,8 megapixels.
Op dit forum word alles netjes geschaald zodat het in het venster past.
 
Bovenaan