vraag Mijn beschermengel

Winnie

Forum lid
Forum lid
Hallo allemaal,

Een paar jaar geleden ben ik door een vreemde op straat aangesproken. Deze persoon kon mij precies vertellen wie ik was hoe oud ik was en wie er familie is van mij. Ze vertelde ook dat mijn beschermengel haar dat heeft verteld; namelijk mijn overgrootoma die ik nooit heb gekend.

Heeft iemand hier meer kennis over? Kan ik contact leggen met haar? Haar bedanken?

Alvast bedankt!
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Bedanken kan altijd. Contact leggen kan echter een moeilijkheidsgraad bevatten: namelijk het oppikken van signalen. De een krijgt heel duidelijk een signaal terwijl de ander een signaal niet door heeft. Soms kunnen de aller daagse dingen al volop boodschappen zitten, zie je vaak dubbele getallen op de klok of krijg je bepaalde dromen.
 

aprilbloesem

Bekend lid
Forum lid
Wat ontzettend bijzonder dat deze persoon dat allemaal door had gekregen. Mooi.

Ik geloof dat zij de boodschap ondertussen wel al van je gehad hebt..... je hebt aan haar gedacht, bedankt.... je afgevraagd hoe je haar kunt bedanken..
Als het fijn voelt kun je dat net als Silver doen in een meditatie of in een gebed. En dan nu ''expres'' /bewust.

En dan proberen niet perse een antwoord terug te krijgen...niet er teveel mee bezig zijn.
En dan kan het zo zijn dat je iets hoort, ruikt of denkt dat aan je overgrootOma doet denken. Of je droomt over haar.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Wat een bijzondere gebeurtenis. Schrok je niet?
Contact leggen kan zeker maar vraagt wel oefening. Belangrijk om jezelf eerst goed te aarden, goed je lijf te voelen en bescherming te vragen van je gidsen / het licht.
Ik heb onlangs geleerd wat een verschil dit maakt. Ik kreeg al langere tijd van alles door en gelukkig kon ik het wel relativeren door te weten dat het aan de andere kant ook maar gewoon mensen zijn net als hier. Je hoeft niet alles aan te nemen wat je hoort maar nu heb ik geleerd hoe je het zuiver doet maakt dat wel echt verschil. Maar wees je er in ieder geval bewust dat als je contact probeert te leggen, dat je totdat je het verschil leert voelen in energieën je niet alles eraan ophangt.
 
Bovenaan