Arthur

Bekend lid
Forum lid
Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar hun persoonlijke karmische levenspad heb ik een aanbod. Ik heb namelijk hiervoor software geschreven (gebaseerd op de maansknopen) voor een van mijn websites (www.meestermerlijn.nl). Als je (gratis) lid wordt van deze website en mij op dit forum een pm stuurt met je inlognaam, dan zorg ik ervoor dat je gratis je persoonlijke levenspad kunt opvragen (ik vraag daar anders een paar euro voor). Ik ben niet altijd aanwezig op dit forum en voor het ’vrijgeven’ van de software moet ik zelf een wijziging aanbrengen in de database van de website. Maar ik zal proberen dit zo snel mogelijk te regelen.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Mooie site Arthur 👍
Enig puntje wat bij mij voor verwarring zorgde was een Google advertentie waardoor ik op de site van gouden stier terecht kwam. Hierbij dacht ik heel even dat dat bij jou site hoorde :eek:
Kan je verder nog een korte beschrijving over jouw site geven?
 

Arthur

Bekend lid
Forum lid
De website www.meestermerlijn.nl is eigenlijk een soort 'spin-off' van een andere, inmiddels meer dan 17 jaar oude website: www.spiritplaza.org.
Op deze twee websites heb ik allerlei testen (bijvoorbeeld paranormaal testen), numerologische betekenis van je naam, het laten uitrekenen van je ascendant, een persoonlijke tarotlegging en dergelijk geplaatst. Dit zijn hobby projecten, websites die ik voor mijn plezier heb gemaakt.

Ik heb daarnaast ook nog meer 'beroepsmatige' websites gemaakt, bijvoorbeeld voor de begeleiding van nieuwetijdskinderen (daar ben ik overigens jaren geleden al mee gestopt) en www.reikicursus123.nl voor mijn Reiki cursussen (daar ben ik niet mee gestopt, maar door de Corona toestanden en recent mijn heupoperatie staat die in de 'pauze stand').