NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen tijdens meditaties van de laatste tijd. Wat voel je? Wat gebeurd er?

Dit is mijn verhaal van de afgelopen weken, sinds ik bezig ben met chakra regressie:
Zelf ben ik nog geen expert in mediteren. De ene keer voel ik iets, kom ik bij mijn gevoel en de andere keer niet.
Vaak zijn mijn gedachten overal en moet ik heel erg mijn best doen om terug te keren naar mezelf en mijn gedachten uitvegen (Ik visualiseer dan wel eens een schoolbord dat uitgeveegd wordt). Maar de laatste tijd heb ik het idee dat ik makkelijker contact met mezelf kan maken dan voorheen. Met mediteren zoek ik ook wat meer rust in mezelf, dat ik even de dingen om me heen die me teveel aantrekken kan vergeten. Vannacht toen ik thuis kwam en de wijn een beetje gezakt was (Ik had een leuke avond, genoten van een voorstelling waar mijn vader aan mee deed) kreeg ik een enorme huilbui nadat ik enkele foto‘s voorbij zag komen op social media. Iets wat ik het hele weekend al zo‘n beetje tegengehouden had maar nu moest het er gewoon uit. Mijn hart ging tekeer, mijn neus zat potdicht wat ademen lastig maakte. Uiteindelijk ben ik gelukkig wel in slaap gevallen, en ik weet niet of mijn gidsen/engelen het gehoord hebben maar ik heb echt gevraagd om steun en of ze de pijn die ik voelde weg konden nemen. Gelukkig voel ik me vandaag niet meer zo ellendig als waarmee ik in slaap viel:

Nu had ik vanmorgen wel een bijzondere meditatie. Ik kan het moeilijk omschrijven, maar het leek alsof ik een soort trilling in mijn hoofd voelde. Misschien dat mijn hoofd zachtjes ook wel meetrilde. Ik zat ook even zo diep in de meditatie dat ik mijn lichaam amper voel. Voelde ook heel veel beweging in mezelf, terwijl ik gewoon stil lig. En op een gegeven moment zag ik een beeld (zoals een droom) van een soort talenten jacht. Ik zag daar geen bekende mensen in, alsof ik keek naar een tv programma. Weet niet echt wat ik daarvan moet denken.

Ook zie ik wel eens kleuren. Groen/licht geel. Lichtblauw en knal helder rood zag ik een uur geleden nog toen ik buiten mijn ogen dicht deed.
Ook nu ik edelstenen heb mediteer ik daar de laatste tijd ook mee. Precies wat de beste manier is weet ik niet. Dus ik houd ze meestal vast in mijn hand of ik leg de steen op mijn hart chakra of bij het navel gebied.
 
U

User_479

Gast
Mooi om te lezen wat je ervaringen zijn Nicole.

Ik doe zo nu en dan eens wat anders aan meditatie.
Soms ben ik geheel stil, gebruik ik ook geen muziek, en keer ik in de stilte in mezelf.
Soms gebruik ik juist wel weer muziek, gewoon muziek die ik mooi vind of ik gebruik de Solfeggio tonen, waarbij ik dan vaak wel merk dat die frequenties iets doen.
Ik heb een chackra edelstenen set en daar doe ik soms een oplegging mee tijdens het mediteren, dat voel ik ook wel vrij snel dat het zijn werk doet.
Voorheen deed ik wel eens ingesproken meditaties, maar nu minder eigenlijk. Ik roep wel vaak de Gidsen aan voor ik ga mediteren.
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Heel af en toe gebruik ik ook meditatie muziek.

Mag ik vragen waar je je de edelstenen koopt? Ik heb de mijne gekregen, als ik via internet moet kopen zou ik zo niet weten waar.
 
U

User_479

Gast
Ik koop de stenen meestal in winkels, meestal van die spirituele winkeltjes. Op internet heb ik ze wel eens besteld bij Chrystal webshop, of bij Lichtpuntje kristallen. ( Weet niet of reclame maken hier mag, zo nee, mag het uiteraard verwijdert worden.)
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ik herken die trillingen wel. Die heb ik ook als ik de energie weer op gang krijg op punten waar het eerst vastzat. Krijg het dan warm koud, tintelingen en soms beginnen mijn spieren spontaan trekkingen te maken. Maar soms is het lichtjes, alsof je net een flinke massage hebt gehad en nog natintelt.
De stenen houdt ik meestal in mijn hand, dan stroomt de energie mijn hele lijf door. Maar als ik een specifiek punt in mijn lijf wil ondersteunen, ergens waar ik pijn heb of waar ik emotioneel een blokkade voel, dan leg ik de steen daar.

Ik koop de stenen eigenlijk ook altijd in de winkels, omdat ik daar kan controleren of ze echt zijn. Laatst wel een keer online besteld maar daar zaten neppe tussen, die dus weer geretourneerd.
 
U

User_479

Gast
Hebben jullie ook dat als je gaat mediteren, je oogleden heel erg gaan trillen-knipperen? Net of je dan in een andere staat komt?
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Hebben jullie ook dat als je gaat mediteren, je oogleden heel erg gaan trillen-knipperen? Net of je dan in een andere staat komt?
Met mediteren heb ik persoonlijk geen ervaring.
Wel heb ik tijdens het aarden/gronden een kriebelend gevoel bij mijn 3e oog. Ik ben benieuwd of anderen dat ook herkennen.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Hebben jullie ook dat als je gaat mediteren, je oogleden heel erg gaan trillen-knipperen? Net of je dan in een andere staat komt?
Ik was vergeten hierop te reageren maar dit heb ik ook weleens. Dit is een vorm van trance. Bij mij gebeurd dat als ik alles open zet en er veel energie door me heen gaat van hoger af.
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Met mediteren heb ik persoonlijk geen ervaring.
Wel heb ik tijdens het aarden/gronden een kriebelend gevoel bij mijn 3e oog. Ik ben benieuwd of anderen dat ook herkennen.
Dit is misschien een betere omschrijving van mijn ervaring die ik omschreef in de begin post. Alleen was het bij mij tijdens mediteren.
 

Donna

Bekend lid
Forum lid
Had lange tijd niet gemediteerd om dat ik onervaren eens ging mediteren en het heftig viel en het eng vond omdat ik niet wist wat te verwachten.

Het ging vrij snel maar zat er lekker in.
Opeens zweefde ik naar het plafond of bevond me daar gewoon.
In luttele seconden van schrik was ik weer 'wakker'.
Dacht echt in angsten wat is dit...

Dus jaren niet meer gedaan.

Eerlijk gezegd is het ook niet meer voorgekomen zoals die ervaring.

Nu mediteer ik soms weer en sta er op zich wel weer voor open, dus die ervaring maar voor een meditatie bescherm ik mezelf een soort van dmv in mijn hoofd iets te zeggen/denken, waaronder een denkbeeldig koord en een witte lichtkoepel om me heen alvorens ik begin.
Het is geen vast en lang ritueel maar doe t wel ff.
Kom vrij snel in een meditatie toestand.
Voorheen ging mijn lichaameen soort van heen en weer, beetje wiegend maar ook alsof ik van voor naar achter golf oid?
Moet op eoa manier denken dat dat vleugel/vlieg bewegingen zijn?

Soms ook zo'n spierstuip.
Ook heel naf te omschrijven dan kijk ik met de binnenkant van mijn ogen ofzo, haha Basis van Adriaan had ook wel zo'n zinnetje.

Mijn ademhaling wordt heel rustig verder en denk niet altijd nergens aan, soms probeer ik juist bewust aan Iets te denken in tegenstelling tot vroeger.

Jeuk bv heb ik in t begin nog wel dus de neiging afgeleid te zijn maar daarna niet meer.
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Het ging vrij snel maar zat er lekker in.
Opeens zweefde ik naar het plafond of bevond me daar gewoon.
In luttele seconden van schrik was ik weer 'wakker'.
Dacht echt in angsten wat is dit...
Dat zijn heftige momenten, ik heb het nog nooit mee gemaakt maar naast dat het angstig is lijkt het me ook wel bijzonder.
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Toen ik me laatst concentreerde met de meditatie op mijn 3e oog, voelde ik deze weer trillen en zeer actief zijn.
Maar ik had ook iets anders wat ineens kwam en ook snel weer weg was. Dus mijn vraag aan jullie:

Kun je tijdens een meditatie via je 3e oog een visioen of iets krijgen?

Ik zag enkele seconden slechts 1 woord op een soort groot scherm. Ik bedacht me of het een teken/visioen was.
Dacht even: Dit weet ik toch al? Later die dag werd er wel iets bevestigd in de media wat hier mee te maken had, maar ik had dit eigenlijk al verwacht omdat het al eerder verspreid werd via onbetrouwbare bronnen, maar nu dus door betrouwbare bronnen. Alleen vroeg ik me wel af als ik echt een visioen had gezien of het voor mij persoonlijk bedoeld was; dus iets waar ik zelf bij betrokken ga zijn of gewoon in het algemeen.

Maar goed.. Misschien wordt het over een jaar wel duidelijk.
 

Saturnus

Bekend lid
Forum lid
visioenen zien er voor iedereen anders uit, sommige mensen horen iemand praten, en een ander ziet in een beeld of flits wat er die dag gaat gebeuren.

Ik vertrouw op mijn intuïtie dat het universum mij alleen verteld wat nodig is.
Tijdens een meditatie ga ik wel eens astraal op reis door tijd en ruimte maar dan via mijn hart chakra. Dan hoef je ook niet uit je lichaam te treden. Dan kom ik bijvoorbeeld in de middeleeuwen terecht, en bestudeer ik andere tijden..
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Kun je tijdens een meditatie via je 3e oog een visioen of iets krijgen?
Zeker. Bedenk je dat je de meeste informatie krijgt via je gidsen, en dat het bijvoorbeeld om een oefening kan gaan, zodat je leert met elkaar te communiceren. Dat het beeld an sich niet altijd direct iets hoeft te zeggen over jou persoonlijk. Kan wel, maar hoeft niet.
 
U

User_780

Gast
Meditatie kan je in het gebied brengen tussen diepe slaap en waken. In dit gebied vindt de remslaap plaats. We bewegen elke 1,5 uur door een cyclus die eindigt in remslaap. Dus eigenlijk worden we na elke 1,5 uur bijna wakker maar gelukkig keren we ongemerkt terug naar een diepe slaap. Dit doen we 5 a 6 keer per nacht. In de remslaap kan het bewustzijn andere dimensies betreden en worden er vaak plaatjes/beelden/video's gezien van andere niet fysieke werelden.....zeer veel mensen kennen dit fenomeen. Wanneer het energetisch lichaam wil uittreden (we gaan ons bewegen in die werelden) dan kunnen er vooraf allerlei dingen gebeuren, tintelingen, trillingen, etc. voordat het energielichaam op reis gaat. Eenmaal ontkoppeld van het fysieke lichaam kunnen we vliegen, supersnel ergens heen gaan en allerlei fantastische ervaringen opdoen. Zover bekend is hier niets gevaarlijks aan, alleen kan het heel soms gebeuren dat jezelf een negatieve entiteit fabriceert en dat is dan even schrikken. Gewoon geen aandacht aan besteden ze verdwijnen dan vanzelf, je kunt ze ook tegen je aan drukken dan doet het "poef"en weg zijn ze. Ik denk dat deze negatieve energie te dicht bij de persoon wordt gebracht en daar absoluut niet tegen kan. Deze dingen vind je als je zoekt op reizen aan het zilveren koord of astraal reizen. Veel plezier gewenst tijdens de uitstapjes :)
 
Laatst bewerkt door een moderator:

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Zulke uitstapjes heb ik nog nooit gehad, maar zo ver gevorderd zal ik wel nog niet zijn. Beetje bij beetje worden mijn ervaringen rijker.
Herkennen jullie het ook om regenboogkleuren te zien? Niet groot in je zicht, maar bij mij was het eigenlijk meer een lijntje van (soort aura) van regenboogkleuren om vormen. In flitsen. Gewoon random vormen eigenlijk, maar de kleuren waren duidelijk zichtbaar.
 

Saturnus

Bekend lid
Forum lid
Zulke uitstapjes heb ik nog nooit gehad, maar zo ver gevorderd zal ik wel nog niet zijn. Beetje bij beetje worden mijn ervaringen rijker.
Herkennen jullie het ook om regenboogkleuren te zien? Niet groot in je zicht, maar bij mij was het eigenlijk meer een lijntje van (soort aura) van regenboogkleuren om vormen. In flitsen. Gewoon random vormen eigenlijk, maar de kleuren waren duidelijk zichtbaar.
Somigge mensen hebben echt een talent voor aura-lezen, wellicht heb jij dit talent ook..
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Herkennen jullie het ook om regenboogkleuren te zien? Niet groot in je zicht, maar bij mij was het eigenlijk meer een lijntje van (soort aura) van regenboogkleuren om vormen. In flitsen. Gewoon random vormen eigenlijk, maar de kleuren waren duidelijk zichtbaar.
Ik heb volgens mij nog nooit een aura gezien dus ik kan je er niet mee helpen. Wel witte lange mensen in de ruimte, gidsen denk ik. Je zou zeggen dat dit ook verband houdt met aura's maar zo vertaalt het zich in ieder geval bij mij nog niet. Ik zie ook geen kleuren dus.
Wie weet ontwikkelt zich dit nog verder bij je zodat je ons er meer over kunt vertellen :).
 
U

User_479

Gast
Ik heb al een aantal dagen de drang dat ik mezelf met goud licht moet vullen in gedachten. Nu heb ik daar nog net de tijd voor genomen..
Hebben jullie dat ook wel eens, dat je heel helder steeds de boodschap krijgt van vul je met die kleur?
Ik zal het morgen maar eens doen, nu ik dit schrijf lijkt het ook net of iemand me bij mijn schouder pakt, uit het niets voel ik een gigantische warmte alsof iemand me aanraakt, misschien als teken doe het nou?
Ik besef me dat mijn afbeelding ook goud bevat, ,maar verder heb ik eigenlijk niets in goud mijn sieraden zijn allemaal silver, en in huis heb ik ook vrijwel niets met goud. Wat zou de reden van goud zijn?
 
Bovenaan