Silver

Bekend lid
Forum lid
Het is speciaal gemaakt en samengesteld voor 50-plussers , met die ingredienten die voor deze groept van belang zijn en dus niet voor kinderen. Die hebben dit gewoon niet nodig.
Ik zat onlangs naar you tube filmpjes te kijken van kinderdementie bij kinderen in Australië. Nou ken ik die kinderen niet, dus laat staat dat ik er iets over zou kunnen zeggen, maar ik dacht toch; Stel je voor dat McS-complex deze kinderen zou kunnen helpen.

Zelf wilde ik veertien dagen geleden met mijn tweede kuur beginnen. Ik had me d'r echt op verheugd, want de eerste kuur heeft me veel vooruitgang in mijn proces gebracht. Helaas werd ik 14 dgn geleden ziek en omdat ook de McS complex voor mij de eerste drie wkn best heel heftig was, heb ik het eventjes uitgesteld. Ziek + die heftigheid tegelijk leek mij een beetje te veel van het moeilijke.
 

Silver

Bekend lid
Forum lid
Inmiddels ben ik aan de laatste blister van de tweede kuur. Mijn hoofd word helderder, het is op geen enkele manier zo heftig geweest als de eerste keer.
Ook deze keer wordt er veel innerlijk werk zichtbaar en daarmee hanteerbaar. Ik ben er zó blij mee.

Het feit dat ik er door allerlei omstandigheden zo lang mee gewacht heb om aan de tweede kuur te beginnen heeft geen enkel nadeel opgeleverd. Het is duidelijk dat het werk dat tijdens de eerste kuur is gedaan, echt is gedaan en dat je na een langdurige stop niet opnieuw hoeft te beginnen.
 

Maas

Nieuw lid
Nieuw lid
Dank je wel Silver. Daar word ik nou zo blij van !![toppie] geweldig dat je goede resultaten hebt, én dat je ze hier hebt willen delen.