Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik heb een opleiding magnetiseren gedaan, kristaltherapie, hypnotherapie en mijn diploma Mediumschap behaald, ik doe er verder niet echt veel mee. Ik heb een andere baan. Soms komen er wel eens mensen langs voor een behandeling. Dit doe ik nu nog meestal gratis, omdat ik het af en toe doe, en omdat ik een andere baan heb waar ik mijn geld mee verdien. Ik heb dan wel een behandeltafel en benodigdheden, zoals kristallen om op te leggen voor de kristaltherapie.
Ik ben volgens mijn diploma wel aangesloten bij een beroepsvereniging maar heb me er nog niet zo in verdiept.

Ik ben nieuwsgierig Hellen, heb jij ook een andere baan gehad, en wat dan? En wat gaf de doorslag om hiermee door te gaan?
 
Laatst bewerkt:

Hellen79

Bekend lid
Forum lid
Ik ben nieuwsgierig Hellen, heb jij ook een andere baan gehad, en wat dan? En wat gaf de doorslag om hiermee door te gaan?
Ik heb nog steeds een andere baan. Naast mijn praktijk werk ik op flexibele basis in de gehandicaptenzorg. Ik werk daar op 2 verschillende woningen 1 met oudere cliënten die altijd semi zelfstandig hebben gewoond en 1 woningen met cliënten van een laag niveau die bij alles ondersteuning nodig hebben.

Ik ben vanaf mijn 15de (ik ben nu 41) al geïnteresseerd en vanaf mijn 20ste ben ik losse cursussen gaan doen. Ik vond het allemaal maar eng, ongrijpbaar en spannend, wist niet goed wat ik met het spirituele en met de gevoelens die ik had aan moest maar toch bleef het trekken. Hier en daar een losse cursus en wat internet modules voelde veilig.

Tot zo'n twee jaar geleden. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel, was opgebrand op alle gebieden. Ik voelde dat het nodig was om het roer om te gooien. Ik ben van werkgever gewisseld en begonnen aan de opleiding voor energetisch therapeut bij terreel. In eerste instantie als hobby, als verrijking voor mezelf en om te kijken of ik inderdaad wel talenten bezit (dit bleven de mensen in het spirituele wereldje me maar zeggen)

Het heeft ongeveer twee maanden geduurd voordat ik voelde en wist, dit is het! Dit wordt mijn vak. Het is zo mooi om te merken dat ik met mijn heldere zintuigen en het magnetiseren van mensen, hen (in samenwerking) weer in balans kan brengen waardoor ze dichter bij zichzelf hun eigen weg kunnen vervolgen.

Aan het begin van mijn tweede leerjaar (afgelopen augustus) was ik zover dat ik dacht: als aan het einde van dit leerjaar is gebleken dat ik het echt kan, dat ik talenten heb op dit gebied ga ik stappen maken. Afgelopen jaar was een jaar met stages, praktijk tentamens en behandel verslagen...

Het resultaat is er. Ik heb mijn opleiding nog niet klaar, maar ik ben er wel klaar voor. Ik heb een praktijkruimte en mag het mooiste beroep van de wereld gaan uitvoeren.,..
Ik mag blijven leren en ontwikkelen (net zoals iedereen) en ondertussen anderen helpen om meer in hun eigen kracht te komen.
 
Bovenaan