Welk logo vind jij het prettigst om te zien?


  • Total voters
    4

gouwepeer

Admin
Medewerker
Zojuist heb ik het logo van gouwepeer.nl gewijzigd naar een iets modernere vormgeving, waarbij het ook duidelijker leesbaar is op mobiele schermen. Jullie meningen en feedback zijn natuurlijk weer van harte welkom [5flowerface.gif]
Dit logo is momenteel alleen nog in de stijl "Gouwepeer Extra" ingesteld (een stijl selecteren kan links onderaan de pagina of via jouw persoonlijke voorkeuren.

Hieronder volgen de screenshots van het oude logo en het nieuwe logo, zodat de vergelijking in 1 oogopslag zichtbaar is.
oudlogogouwepeer.png
nieuwlogogouwepeer.png
 

Pendel

Bekend lid
in memoriam
Juist door het rood op de blauwe achtergrond blijft het meer in de ogen hangen en is daardoor goed zichtbaar. Toegegeven dat de .nl minder zichtbaar is maar op mij maakt het nieuwe logo minder indruk nu. Het oude logo heeft hetzelfde effect als rood op groen. Dat heeft net zo'n optisch effect en is er zelfs nog als je je ogen sluit.
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
ik dacht al : 'hee, wat is dat?, is dat nu anders??'...me rot zitten prakkiseren wat er dan anders is... maar je had er al een poll van gemaakt, zodat de nodige duidelijkheid voor mij tevoorschijn kwam (kan zelfs vergelijken 😉.
Heel eerlijk, ...... de nieuwe is duidelijker te lezen door de witte achtergrond, maar tja, het zijn van die dingen....waar ik zelf eigenlijk nooit lang naar kijk en over nadenk....., dus het maakt het echt letterlijk niet uit, dus geen voorkeur
 

Pendel

Bekend lid
in memoriam
Ik moet toegeven dat ik na een tijdje kijken toch begin te twijfelen aan mijn eerdere keuze. Het nieuwe logo is rustiger en gemakkelijker leesbaar. Misschien ben ik geneigd aan het oude wat vast te houden vanuit een sentiment. Het is misschien ook een kwestie van wennen. Dus eigenlijk zeg ik nu ook, geen voorkeur. ;)
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Om mijn eigen mening ook te geven:
Op mijn mobiel vind ik het wel mooi duidelijk over komen, op de laptop en desktop is het net iets te nadrukkelijk aanwezig. Maar ik laat het nog even zo staan zodat anderen ook hun mening kunnen geven.
Screenshot_20200726-121847_Samsung Internet.jpg
 
V

Verwijderd 140923

Gast
Ik kan er niet goed over oordelen Gouwepeer.
Ik vond die oude eigenlijk wel mooi. En ik vind dit ook goed.
 

Pendel

Bekend lid
in memoriam
Ik vergelijk hem met de originele versie en dan nu in de bovenbalk. Daar is het blauw toch duidelijker zichtbaar nu.
 

Pendel

Bekend lid
in memoriam
Hij is nu prachtig zoals ie is :D en we zijn er al weer een tijdje aan gewend.

1599317240239.png


Ook mooi zoals hij in de pop-up berichten verschijnt bij meldingen onderin het scherm. Motiverend zelfs. [toppie]

1599317328461.png