flowerPower11

Bekend lid
Forum lid
Vandaag bij de kapper heb ik geleerd hoe je koffiedik kan kijken.
Je drinkt je koffie die je zonder filter gemaakt hebt of een schep koffie erin doen maar drinkt niet het laatste laagje op, dan zet je je schoteltje op zijn kop erop en daarna draai je het hele geval op zijn kop zodat het kopje weer OP het schoteltje is.
Daarna laat je het eventjes staan, daarna leg je een keukenpapiertje neer en zet je je 'op zijn kop' kopje erop dit laat je eventjes ook zo zodat waneer je het kopje gaat lezen er geen druipers naar beneden gaan, niemand houd van een druiper :wink:
En dan.... ja dan...... bekijk je het koffiedik zelf aan de binnenkant van het kopje, het is net zoiets als waskaarten lezen, je ziet vormpjes zoals ik vandaag een jurk, eventueel getallen ik had 13, een opeen volgende klontering kan ook betekenen dat je veel mooie dingen op een rijtje krijg en de rest kan je intuítief zelf invullen wat je ervan opmaakt.

Of dit echt zo is?!?! Kweetnie, net zoals kaartenleggen leg je het toeval uit denk ik.
Was het leuk?!?! Jazeker we hebben het gezellig gehad en gelachen.
Moet ik dit heel serieus gaan nemen?!?!?!?! Neh, net zoals alle voorspellingen kan je ze uitlaten komen door er naar toe te gaan leven denk ik, maarrrrr als je het naast je neerleg en loslaat en verder gaat met je leven in het Hier&Nu dan kunnen dingen onbedoeld en toevallig toch die richting opgaan.
Ik denk zelf dat het de gedachtenkracht is die die energie opwekt zodat je bepaalde dingen waarop je stilletjes hoopt toch naar je toetrekken en op je padje komen.
Ik weet niet of het engelen zijn, ik denk eerder dat er een bepaalde flow is aan energie en net zoals een puzzel klikt die inelkaar tot dat de puzzel af is. En de puzzel kan de rede dat je hier op aarde bent gekomen zijn, dus voorspellingen kun je hebben als je niets anders voor ogen hebt denk ik maar helemaal zeker weten weet je nooit. Onderweg op je pad is het plaatje op de puzzel weer net eventjes anders geworden. Niet goed of slecht, gewoon anders.
Dus tja je lot, bepaal je dan die niet een beetje zelf?! Of is het een beetje van mezelf en uhm een beetje van Maggie?! :lol:
Ik denk namelijk dat het een heel verfijnt systeem is, zo zuiver en puur dat die amper te vatten is met de beperkingen die wij als mens hebben, met de uitzonderingen na die speciale mensen kunnen blijkbaar een bepaalde trilling aanvoelen en misschien met trainen als een baken op een bepaalde frequentie komen maar niet iedereen kan dat, beetje jammer vind ik dat wel.
Maar ach als de voorspellingen van het koffiedik kijken daardoor wat spannender worden vind ik het wel de moeite waard :mrgreen:
images.jpg
 
A

Anonymous

Gast
Ik denk dat het net zo goed een bericht kan bevatten als een kaartlezing. En als jij bepaalde dingen interpreteerd en ze kennen jouw interpretaties kunnen ze het natuurlijk zo maken voor jou da tjij de boodschap begrijpt. Dus ik denk dat gidsen/engelen het wel maken inderdaad.
Zelf zou ik niet oz snel koffiedik gaan lezen, omdat het lang duurt voordat je het kan lezen. :p Ik zou eerder een kaart trekken.
 

Phoenix

Bekend lid
Forum lid
Dat is net zoiets als voor mij Numerologie , het werkt omdat ik het moet zien en naar de juiste site word toegeleid ..... maar als je alle verschillende Interpretaties met dezelfde nummers bekijkt en je alleen maar daarop richt ?? tsja...... :roll: :wink:(k) Phoenix (r)
 

flowerPower11

Bekend lid
Forum lid
Ja precies ja, maar die toevalligheden worden denk ik toch wel een beetje gestuurd door engel energieën. Alles is energie hé! :wink:
 
A

Anonymous

Gast
Tja, bij het onderwerp koffiedik kijken, moet ik gelijk denken aan de zegswijze: koffiedik kijken....
 

flowerPower11

Bekend lid
Forum lid
hahaha jah grappig he, maar die gezegde komt nuchter voor mij over die geloofd niet in de toevalligheden (haha)