Amaya

Bekend lid
Forum lid
De laastste tijd lijkt het alsof ik steeds vaker chakrakleuren zie. Vaak zie ik ze eenkleurig, maar gaandeweg een gesprek komt er soms een tweede kleur bij die zich als een soort inktvlek golvend lijkt te vermengen (het blijft dan ook een wat gemengde kleur of een vlekje in het geheel.) Nu weet ik niet zeker of ik een chakrakleur waarneem, maar ergens is dat de enige link die ik ermee kan leggen. Ik zie dan een rand om iemand van ongeveer 10 cm breed. (Een aura heeft vaak nog veel meer kleuren.) Heeft iemand hier nog meer ervaring mee (het zien van kleuren en dan vooral die vermenging)?

Het is bij mij iets wat zich eerder vooral ongecontroleerd voordeed. Sinds dit jaar ben ik mij er meer bewust van en ontdek ik dus.
Vaak laat ik het bij kijken, omdat ik de betekenis van alle kleuren nog niet ken, maar ik krijg steeds vaker de indruk hier iets mee te kunnen doen.
Vandaar mijn nieuwsgierigheid.
 

Eetjuhhh

Bekend lid
Forum lid
Ik heb het nog nooit gezien dus ik kan je er niets over vertellen helaas...maar ik lees wel mee..vind t wel interessant.
het lijkt me mooi om te zien al die kleuren :-D
 
A

Anonymous

Gast
Ik zou zeggen...ga je er een beetje in verdiepen...niet iedereen mag zomaar spontaan kleuren zien...jou is dit gegeven...als het je aan spreekt...waarom er niet mee mee proberen te doen? Ik ga binnenkort en cursus aura en chakra healing doen ik zou ze graag spontaan willen zien :-D
 

Amaya

Bekend lid
Forum lid
Proberen doe ik niet zomaar, aangezien het een energievorm is. Bovendien kan ik mijzelf over het algemeen nog niet goed afsluiten.

Die verdieping was mij inderdaad wel duidelijk. Meestal vind je al gauw informatie over de kleuren en inhoud van de chakra's met te ondernemen acties. Informatie over vermenging van kleuren is mij nog onbekend. Misschien zie ik het wel over het hoofd en dien ik rustig aan verder te onderzoeken. Ik weet ook niet zeker of het chakra's zijn of dat ik iets anders waarneem. Ik weet wel dat het niet zomaar kijken is. Het voelt veel intensiever. Echt spontaan is het er ook niet. Het lijkt zich langzaam op te bouwen/ uit te breiden.

Ik zal eens grondig de literatuur in duiken...
Ervaringen op dit gebied verneem ik graag.
 
Bovenaan