Keris Pusaka

Actief lid
Forum lid
Mensen die beweren dat zolang je er niet in gelooft dan raakt het je niet, hebben er geen ervaring mee en weten niet hoe het werkt of wat het echt is! Het klopt namelijk niet!
Toch is het wel zo dat wanneer je er niet in gelooft (of zoiets hebt van je doet maar), je al een deel van je bescherming hebt opgeworpen.
Maar een kind, hoe maak je dat hem of haar duidelijk???!
Sowieso biedt dit alleen bescherming tegen bewust gestuurde negatieve gedachten. Of dit nou door iemand individueel wordt gedaan of door een groepje waarbij bepaalde ‘goden’ worden opgeroepen, maakt niets uit - het is een vorm van zwarte magie en het (kan) zijn uitwerking hebben.

Maar ik noem dit geen echte zwarte magie! (Ik ben het trouwens helemaal eens met wat Wim Warbout schrijft).
Zwarte magie is iets aards – beschermgeesten/gidsen en engelen kunnen je daar moeilijk mee helpen. Hooguit kunnen ze je waarschuwen, helpen het te ontwijken, je ervoor behoeden maar als het er eenmaal is en helpen er tegenin te gaan, er tegen te vechten, dat kunnen ze niet – daar hebben ze aardse hulp voor nodig. Dat komt, zoals gezegd, omdat zwarte magie iets stoffelijks is, iets aards.
Veel paragnosten en mediums nemen zwarte magie nog geeneens waar (eigen ervaring). En die die het wel waarnemen zijn er vrijwel zonder uitzondering bang voor en willen eigenlijk dat je maakt dat je wegkomt. Ik heb in mijn leven maar twee (hooguit vier) mediums ontmoet die er niet voor weglopen.
Om je te ontdoen van echte zwarte magie, kun je niet zonder rituelen.
Bescherming door visualisatie, het oproepen van geestelijke bescherming van je gidsen en/of engelen is vaak niet genoeg (helaas). Het bied je geen bescherming of helpt je te bevrijden van zwarte magie waarbij bepaalde krachten worden opgeroepen en opgewekt die meer zijn dan gedachtekrachten. Ik zal één zo’n kracht noemen: Elementalen. Dezelfde kracht die een operazangeres (onbewust) oproept bij het laten springen van een glas. Maar er zijn meer krachten waar een magiër gebruik van kan maken.
Maar ook de magiër is onderhevig aan karma. Helaas ondergaat hij/zij dit meestal pas in een volgend leven.
Het verschil tussen zwarte en witte magie is dat bij zwarte magie er altijd iemand nadelige gevolgen van ondervindt (los van karma). Bij witte magie wint iedereen er alleen maar bij. In weze is magie hetzelfde alleen hoe het wordt gebruikt bepaalt of het ‘wit’ of ‘zwart’ is. Een zwarte magiër zegt: “Ik ben God.” En witte magiër zegt: “Ik ben een deel van God.” of “Ik heb God in me.”
Gelukkig komt echte zwarte magie niet meer veel voor.

@miro
Hoe is de situatie nu? Denk je dat het nog speelt?
Het is lastig om via het forum te bepalen of het echte zwarte magie (voodoo) is maar er zijn een paar dingen waar je naar kunt kijken.
Dromen zijn hele belangrijke indicators voor zwarte magie. Deze worden namelijk niet gemanipuleerd door de gemoedstoestand van een persoon – ik heb vaak genoeg meegemaakt dat een persoon ‘dacht’ bewerkt te worden maar eigenlijk onbewust (negatieve) aandacht wilde.
Voor een magiër is het belangrijk ‘iets’ van het slachtoffer te hebben. Is het mogelijk dat de persoon die beweert voodoo te doen foto’s, een kledingstuk of wat haar van de kinderen te pakken heeft weten te krijgen? … Oh, laat maar; ik lees net dat hij het geboortekaartje heeft. Staat daar een foto op van de tweeling?
Dat een dag na de verjaardag weer een berichtje binnenkwam betekent wel dat die persoon er mee bezig is. Het is dus wel iets om in de gaten te houden.
Probeer een (het liefst een op naamgemaakte) dream-catcher te krijgen voor de kinderen zodat ze beter slapen. Ik geloof dat je deze bij het voeteinde moet plaatsen.
Strooi (een beetje) zout over de volledige lengte op de vensterbank en de deurdrempel van de kinderkamer (of de buitenste ramen en deuren van het huis en erf). Indianen gebruiken ammoniak – dat mag ook.
Ik hoop dat er iets aan hebt. Heel veel sterkte en wijsheid in deze kwestie.
PS. Ik zou het waarschijnlijk toch melden bij de politie want het is tenslotte wel een dreiging. Je hoeft natuurlijk niet te zeggen dat je er wel (of niet) in gelooft. Dat staat er los van – het is een dreiging en notabene nog wel op kinderen!

Wie kwaad doet en vreest dat het bekend wordt is nog een beetje goed. Wie goed doet en hoopt dat het bekend wordt is nog een beetje slecht.
 

Khatera

Bekend lid
Forum lid
Ik geloof dat het effect kan hebben als de 'ontvanger' gelooft dat het effect kan hebben. En wat die tegenslag betreft... iedereen heeft van tijd tot tijd tegenslag in zijn leven, kinderen kunnen kwakkelen met hun gezondheid, wijdt dit niet gelijk aan het bovennatuurlijke, want dat voedt jouw angst dat het een realiteit is. Onze dochter was altijd ziek tot haar tweede en dat hield pas op toen haar amandelen verwijderd werden en zij via een natuurarts visolie en vitaminen voorgeschreven kreeg.
Wat ik probeer te zeggen, is dat ik er niet zomaar van uit zou gaan dat iets bovennatuurlijk is, terwijl er zoveel rationele verklaringen voor zijn.
 
Bovenaan