Flower1986

Bekend lid
Forum lid
Mijn ouders zijn gisterenmiddag met Jimmie naar de dierenarts geweest omdat hij heel erge rugpijn had. Hij is behandeld, heeft medicijnen gekregen en het ging gisterenavond wat beter. Sinds vanmorgen gaat het heel erg slecht en zijn mijn ouders weer naar de dierenarts geweest en hij heeft een prednisonspuit gekregen.
De diagnose is een hernia en hij is aan zijn achterkant verlamd. Hij kan niet meer lopen, drinkt niet, kan niet zelf meer plassen en poepen. Eten doet hij nog wel en best goed. Mijn ouders zeiden dat hij de hele middag stil heeft gelegen, sinds ik er ben leeft hij wat op. Hij heeft oog voor wat er om hem heen gebeurd.

Jimmie wordt over een maand 8, ik hoop zo erg dat hij beter wordt en als dat gebeurd er goed uitkomt.

[kaarsje][kaarsje][kaarsje][kaarsje][kaarsje][kaarsje][kaarsje][kaarsje]
 
Laatst bewerkt:

aprilbloesem

moderator
Medewerker
dope candle GIF
heel veel sterkte, Jimmie, beterschap........
en ik wens jullie ook heel veel sterkte [kaarsje]
 

Pendel

moderator
Medewerker
Heel veel sterkte met Jimmie en voor jullie zelf. Maar let op de signalen wat Jimmie jullie zelf vertelt want daar gaat het het meeste om.

:(GHRT)::(ROS):
fire candle GIF
 

Pendel

moderator
Medewerker
Dan zijn jullie waarschijnlijk aangewezen op een orthopedisch chirurg. Ik hoop dat er in jullie omgeving een te vinden is en anders naar de Universiteit in Utrecht. Ik heb er zelf ook goede ervaringen mee met een kat jaren geleden en dit vond plaats in Antwerpen. Prijzig verhaal en opname voor ruim een week naast enkele weken revalideren thuis. Laat je op dat vlak goed adviseren. Heel veel sterkte.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Oh wat vind ik dat fijn voor jullie. Is Jimmie geopereerd of krijgt hij fysio?
Ja, dieren kunnen enorm taai zijn en zeker als ze een lieve familie achter zich hebben staan.
Top hoor. Geef hem maar een knuffel van mij 🥰
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
Hij krijgt fysio en moet best veel oefeningen iedere dag doen en heeft sinds gisteren nieuwe oefeningen (erbij) gekregen. Ik was vanmiddag even thuis en ik merkte dat hij moe was, maar hij moet ook weer wennen aan de nieuwe oefeningen. Het is intensief voor hem, maar nodig om beter te worden. Op advies van de fysiotherapeut moet hij voorlopig doorgaan met de medicijnen die hij krijgt. En hij gaat nog steeds vooruit, het is echt een groot verschil met hoe hij nu is en 18 juli was! [5flowerface.gif]