Rainbow

Bekend lid
Forum lid
 1. Fluisteringen van de natuur

Hoop en geluk​


Hoop en geluk
Verstuur als E-Card

Uitleg over orakelkaart `Hoop en geluk`​


Je hebt nu een periode bereikt die gevuld is met helende energie, nieuwe vorderingen en een gevoel van bevrediging. Je staat op het punt om feestvreugde te ervaren. Je energie steunt je in deze fase en heeft je het gevoel dat je aan de 'winnende' hand bent. Laat zorgen of uitdagingen uit het verleden gaan terwijl je je focust op het geluk dat je omringt. Voel je aangemoedigd en opgewonden door de mogelijkheden van alle mooie beloften die er voor je in het verschiet liggen. Vier het leven en geniet ervan.

Totale zonsverduistering nu, werd wakker vanacht met een onrustig gevoel maar trok deze kaart ❤️
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Levensboompaden
 4. Kether in Atziloet

  kether-in-atziloet.jpg


  Beschrijving
  Kether in Atziloet maakt het vuur in je wakker. Het verbindt je goddelijke bron met jouw aardse wezen en maakt dat je vol enthousiasme dingen neer kunt zetten. Het versterkt je wil, geeft vertrouwen en laat je afmaken waaraan je begint. Zorgt ervoor dat je iets nieuws kunt neerzetten en daar plezier aan beleeft zonder te moeten.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. Ik speel geen competitie voor mijn welbevinden

Ik speel geen competitie voor mijn welbevinden​


Ik speel geen competitie voor mijn welbevinden


Uitleg over orakelkaart `Ik speel geen competitie voor mijn welbevinden`​


Competitie kan heel nuttig zijn als je het verlangen een stimulans geeft, maar het kan een nadeel zijn als het je geloof in succes belemmert. In dit onbegrensde Universum is het niet nodig om te wedijveren voor je welzijn, je welbevinden, want de hulpbronnen zijn eindeloos. Het kan soms lijken alsof er een tekort is, maar dat komt dan door hoe jij ernaar kijkt.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. De weg van de ziel orakelkaarten
 4. Vriendschap

Vriendschap​


Vriendschap


Uitleg over orakelkaart `Vriendschap`​


Er is heel veel liefde en steun beschikbaar voor je. Vriendschap, weergegeven door het eeuwigheidsymbool, is voor altijd. Vertrouw de banden die je hebt gesmeed met anderen. Weet dat het kostbaarste cadeau dat je te geven hebt je vriendschap is. Het is in het geven dat we het meeste ontvangen. Bied je steun zoveel je kan, en vergeet niet steun te vragen waar jij die nodig hebt. Je vrienden zijn precies die zielen, die je hebt gekozen om met je mee te reizen op deze levensreis. Zij spelen een belangrijke rol in je groei en je leerproces.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Levensdoel orakelkaarten
 4. Vrijheid

Vrijheid​


Vrijheid


Uitleg over orakelkaart `Vrijheid`​


Deze kaart herinnert je er op een vriendelijke manier aan dat je geen slachtoffer bent van de omstandigheden en dat je de keuze hebt bij alles wat je doet. De engelen helpen je om te stoppen met klagen dat je het slachtoffer bent van anderen die je controleren. In plaats daarvan, laat de Hemel het licht over je besluit schijnen om verantwoording te nemen voor jezelf, je leven en je geluk. Als je de rol accepteert die je hebt gespeeld bij het creëren van je huidige omstandigheden, dan heb je een bijbehorend gevoel van opluchting en vrijheid. Het inzicht van je eigen verantwoordelijkheid bezorgt sommigen in het begin wat angst, omdat het een schuldgevoel met zich mee lijkt te brengen. De engelen helpen je te zien dat schuldgevoel tijdverspilling is, omdat het gaat om gebeurtenissen uit het verleden. In plaats daarvan geven ze je de kracht om je vandaag en morgen een mooie dag voor te stellen, voor jezelf en voor je geliefden. Je hebt het recht om je leven te veranderen! Je hoeft niet op toestemming van een ander te wachten om je eigen lot in handen te nemen. Vertrouw op het gevoel dat je leidt naar activiteiten, en een carrière, die betekenisvol zijn en op elke manier voldoening schenken.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. Mijn gedachten zijn net sterke magneten

Mijn gedachten zijn net sterke magneten​


Mijn gedachten zijn net sterke magneten


Uitleg over orakelkaart `Mijn gedachten zijn net sterke magneten`​


Je gedachten zijn krachtige magneten, krachten die elkaar aantrekken. Gedachten trekken elkaar aan, en jij trekt gedachten aan door er aandacht aan te schenken. Mensen die het vaakst over voorspoed hebben, hebben voorspoed, en mensen die het meest praten over ziekte of armoede, hebben ziekte of armoede. Dat is de Wet. Het kan niet anderen.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Levensdoel orakelkaarten
 4. Oneindige overvloed

Oneindige overvloed​


Oneindige overvloed


Uitleg over orakelkaart `Oneindige overvloed`​


Deze kaart geeft je de verzekering dat, wanneer je je concentreert op dienstbaar zijn en je innerlijke leiding volgt, er wordt gezorgd voor datgene waar je behoefte aan hebt. Hoe meer je je zorgen kunt loslaten en vertrouwt op de oneindige overvloed van het universum, des te sneller komt de overvloed naar je toe. Denk er altijd aan dat bidden en positieve gevoelens situaties verbeteren, terwijl zorgen maken de boel verslechtert. Je kunt jouw zorgen, die geheeld moeten worden, overlaten aan God en de engelen. De overvloed komt op onverwachte manieren naar je toe, dus je hoeft geen tijd en energie te verspillen met proberen te raden hoe je financieel zal worden geholpen. Wijd, in plaats daarvan, je gedachten en acties aan het volgen van de stem die je binnenin hoort. Dit is je manager en de partner voor je carrière, omdat het de stem is van je verhoorde gebed. Al je gebeden worden gehoord en verhoord. Luister vooral naar het antwoord dat je krijgt in de vorm van intuïtie. Houd je vast aan de positieve gedachten en gevoelens dat het financieel goed zit. Bevestig dat dit jouw waarheid is op dit moment. Zie en voel dat je helemaal wordt ondersteund ... dat is zo! Je krijgt specifieke aanwijzingen hoe te handelen bij de antwoorden op je gebeden. Het is belangrijk dat je rustig gaat zitten om naar deze innerlijke leiding te luisteren en dat je daar zonder uitstel en aarzeling naar handelt.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. Ik ben zelfzuchtig genoeg om me goed te willen voelen

Ik ben zelfzuchtig genoeg om me goed te willen voelen​


Ik ben zelfzuchtig genoeg om me goed te willen voelen


Uitleg over orakelkaart `Ik ben zelfzuchtig genoeg om me goed te willen voelen`​


Je kunt het leven niet vanuit een ander perspectief bekijken dan vanuit je eigen perspectief.... Zelf-zucht is het gevoel van 'zelf'. Tenzij je zelfzuchtig genoeg bent om het belangrijk te vinden hoe je je voelt - en daardoor je gedachten kunt sturen op een manier die je in directe verbinding brengt met je Innerlijk Wezen - heb je überhaupt een ander niets te geven. Ieder mens is zelfzuchtig. Het is niet mogelijk dat niet te zijn.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid

Doorbraak​


Doorbraak
Verstuur als E-Card


Uitleg over orakelkaart `Doorbraak`​


Heb vertrouwen dat alles op zijn plaats valt. Net zoals een zaadje opkomt uit de aarde, zo ga jij ook groei ervaren. De inspanningen van je harde werken zullen duidelijk worden en je zult het verschil gaan zien dat al dat werk en alle geïnvesteerde tijd heeft gemaakt. Tel je zegeningen! Je hebt de gave van een creatieve geest en je kunt nieuwe en mooie dingen doen ontstaan. Neem een ogenblik de tijd om trots te zijn op jezelf en op alles wat je hebt bereikt.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Trillingsenergie orakel
 4. Feeënring

Feeënring​


Feeënring


Uitleg over orakelkaart `Feeënring`​


De vibraties van een feeënring is als een zachtaardige kus op de wang. Het is als een plezierige en vrije, kinderachtige vorm van magie. Het zijn de mythische verhalen achter de waarheid die je kent. Wees als een kind, op blote voeten, en speel vrijuit en magisch zonder begrenzingen of limitatie. Nu is het even tijd om onconventioneel en excentriek te zijn.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Tarot
 3. Tarotkaarten
 4. De Keizer

Tarotkaart De Keizer​


Tarotkaart De Keizer

Trefwoorden​


structuur, vaste vorm, nuchterheid, realiteit, verstarring, leider, beperken, praktisch

Korte omschrijving​


Structuur is datgene wat je nodig hebt om zaken een bepaalde vorm te geven. Hierdoor komt er orde en overzicht. Het verwezenlijken van je wensen kun je doen door jezelf geen illusies te maken, consequent te zijn en spijkers met koppen te slaan. Draag daarbij de verantwoording en concentreer je op dat wat aanwezig is.

Omschrijving​


De Keizer staat voor ons realisme en ons verlangen naar stabiliteit en zekerheid. Deze kaart toont onze zin voor orde en nuchterheid, voor discipline en verantwoordelijkheid, en de capaciteit onze energie te richten. De keizer brengt structuur in ons leven. Op het vlak van werk staat De Keizer voor heldere concepten, standvastigheid en vastbeslotenheid. Het is hard werken waarbij het welslagen van onze plannen helemaal van onze eigen discipline afhangt. De dingen zullen ons niet komen aanwaaien. Met betrekking tot ons bewustzijn toont deze kaart dat vage plannen nu vorm beginnen te krijgen en verwerkelijkt kunnen worden. In onze persoonlijke relaties duidt De Keizer op een periode waarin relaties betrouwbaar en bestendig zijn, of waarin alle illusies verdwijnen. Ook wijst De Keizer op het gevaar van het uit zijn op een zo groot mogelijke zekerheid op relationeel vlak waardoor de verbintenis te beperkend kan worden.