Jennifer

Bekend lid
Nieuw lid
 1. Home
 2. /
 3. Orakelkaarten
 4. /
 5. Gaia orakel
 6. /
 7. Oceaan van Eeuwige Liefde

Oceaan van Eeuwige Liefde​


Oceaan van Eeuwige Liefde
Verstuur als E-Card

Uitleg over orakelkaart `Oceaan van Eeuwige Liefde`​


Men zegt altijd: 'Liefde overwint alles'. Dit geldt speciaal voor jou, op dit moment. Er is iets opgelost en geheeld door liefde. Wat eerst onvruchtbaar was wordt nu vruchtbaar. Er is een zaadje gepland, en daar heb jij aan meegewerkt. De voorwaarden zijn uitstekend, de tijd is rijp, je kunt iets nieuws creëren. De geboorte van iets nieuws brengt altijd blijdschap en enthousiasme met zich mee. De altijd wisselende seizoenen van de eeuwigheid draaien aan het onzichtbare wiel van het leven en er begint een nieuwe cyclus. Een nieuw denkbeeld is geboren.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. Ga eens wat vaker naar buiten

Ga eens wat vaker naar buiten​


Ga eens wat vaker naar buiten


Uitleg over orakelkaart `Ga eens wat vaker naar buiten`​


Aartsengel Michaël stuurt je een boodschap, met de vraag of je wat vaker naar buiten wilt gaan om contact met de natuur te hebben. De frisse lucht zal je helpen de stem van het goddelijke beter en duidelijker te horen en de natuurlijke omgeving zal je lichaam en geest ontspannen en rustiger maken. Al deze factoren zullen je stress en je zorgen verminderen, waardoor je hogere werelden kunt aantrekken en manifesteren. Denk aan het naar buiten gaan als een investering die op alle manieren zijn grote waarde aan je terugbetaalt!
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. Ik zie mijzelf genieten van volmaakt welbevinden

Ik zie mijzelf genieten van volmaakt welbevinden​


Ik zie mijzelf genieten van volmaakt welbevinden


Uitleg over orakelkaart `Ik zie mijzelf genieten van volmaakt welbevinden`​


Ik zie mezelf in perfecte gezondheid, omringd door voorspoed, en geïnspireerd. Ik waardeer dit fysieke, zintuiglijke leven, waarvoor ik heb gekozen toen ik besloot dat ik een fysiek wezen wilde zijn. Het is prachtig om hier te zijn, keuzes te maken met mijn eigen fysieke verstand, maar tegelijkertijd toegang te hebben tot de macht van het Universum door de kracht van de Wet van Aantrekking.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. Jijzelf en je dierbaren worden beschermd

Jijzelf en je dierbaren worden beschermd​


Jijzelf en je dierbaren worden beschermd


Uitleg over orakelkaart `Jijzelf en je dierbaren worden beschermd`​


Aartsengel Michaël en de andere engelen beschermen jou en je dierbaren ... en ook je familieleden en vrienden in de hemel. Deze kaart is een teken dat je jezelf kunt ontspannen, in de wetenschap dat de aartsengel voor de details zorgt en jou en je dierbaren op allerlei manieren bescherming biedt.

[zon]
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Vraag je gidsen orakel
 4. Uitputting - Goddelijke Helpers

Uitputting - Goddelijke Helpers​


Uitputting - Goddelijke Helpers


Uitleg over orakelkaart `Uitputting - Goddelijke Helpers`​


Jouw Goddelijke Helpers zijn hier om je te adviseren dat terwijl het essentieel is dat je alles doet wat je kan om je doelen te vervullen, het even belangrijk is om te beseffen wanneer je een stap terug moet doen en de kosmos zijn werk en magie moet laten doen voor jou. Je hebt genoeg gedaan. Sta toe dat deze mooie en zeer competente gidsen het voor nu van je overnemen. Jouw enthousiasme is jouw gave, maar als het niet op de juiste manier gedoseerd wordt, kan het je beste intenties ondermijnen. Jouw Goddelijke Helpers herinneren je er vriendelijk aan dat net als planten water nodig hebben om te groeien, teveel zal ze verdrinken voordat ze tot bloei kunnen komen. Hetzelfde principe geldt voor jouw inspanningen. Het overdrijven is vermomde angst; laat het niet toe je in de overdaad-mode te blijven. Geef jezelf meer adem ruimte. Vertrouw erop dat je Goddelijke Helpers bezig zijn met het dirigeren van jouw succes zodat jij kunt rusten. Je moet het loslaten en de verantwoordelijkheden overdragen aan anderen. Omdat jij rust nodig hebt, betekent niet dat zij dat ook nodig hebben. Vraag je Goddelijke Helpers voor hulp hierin; Zij weten beter dan jij wat je nu nodig hebt. Relax en laat hun hun wonderen verrichten. Hun boodschap: "Neem rust".
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Rafael
 4. Organisch voedsel

Organisch voedsel​


Organisch voedsel


Uitleg over orakelkaart `Organisch voedsel`​


Je moet wel heel gevoelig zijn voor chemicaliën dat je deze kaart trekt. Aartsengel Rafaël beveelt je ten sterkste aan organisch voedsel te eten om alle schadelijke pesticiden uit je lichaam te weren. Waarschijnlijk heb je al het gevoel, of in die richting gedacht. Dan is deze kaart een extra bevestiging dat je de stem van je hogere zelf juist hebt gehoord. Al deze natuurlijke producten zijn wel duurder, maar zij zijn wel een investering in je gezondheid op lange termijn, en zo betalen ze zichzelf terug. Studies tonen aan dat organische producten meer vitamines en mineralen bevatten. Vanuit spiritueel standpunt gezien worden organische producten vaak lokaal en op kleine schaal, en met liefdevolle energie, geteeld. Je krijgt meer energie van het eten van chemicaliënvrije producten, en dat is winst op vele fronten.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. Eeuwige liefde

Eeuwige liefde​


Eeuwige liefde


Uitleg over orakelkaart `Eeuwige liefde`​


Je hebt deze kaart getrokken, omdat iemand jou op dit moment liefde stuurt. De eerste persoon aan wie je denkt is degene die deze liefdevolle gedachten over jou heeft. Misschien heb je jezelf wel zorgen gemaakt over een relatie en dit symboliseert de verzekering van Aartsengel Michaël dat alles goed is. De engelen waken over jouw geliefde persoon en helpen jou ook met je relaties.

<3[zon]
 

Leeuwin

Forum lid
Nieuw lid

Schildknaap van water - Inzicht
De vogel die op deze kaart is afgebeeld kijkt uit een
ogenschijnlijke kooi naar buiten. Er zit geen deur in en de tralies zijn bezig te verdwijnen.
De tralies waren een illusie en dit vogeltje wordt aangetrokken door de gratie, de vrijheid en de aanmoedigingen van de andere vogels. Het spreidt zijn vleugels uit, klaar om voor de allereerste keer uit te vliegen.
Aantrekkingskracht
Leer meer over wat een vrouw in een andere vrouw aantrekt.
Het dagen van een nieuw inzicht - dat de kooi altijd open heeft gestaan en dat de hemel ons altijd al ter beschikking stond om te verkennen - kan ons in het begin een ietwat onzeker gevoel geven. Het is prima, het is logisch dat je je onzeker voelt, maar laat dat de kans die je geboden wordt niet overschaduwen, de kans om met je onzekerheid de lichtvoetigheid en het avontuur te ervaren. Houd het lieflijke en zachtaardige van deze periode in ere. Voel de vlinders in je buik. Sla je vleugels uit en wees vrij.
Je bent de gevangenis uit, de kooi uit; je kunt je vleugels uitslaan en de hele hemel is van jou. Alle sterren en de maan en de zon behoren je toe. Je kunt in de blauwe verten verdwijnen... je hoeft alleen maar de kooi los te laten en eruit te vliegen, dan is de hele hemel van jou.
Spreid je vleugels uit en vlieg als een adelaar naar de andere kant van de zon. In de innerlijke hemel, in de innerlijke wereld is vrijheid het hoogste goed - al het andere komt op de tweede plaats, zelfs gelukzaligheid en extase. Er zijn duizenden bloemen, ontelbare bloemen, maar die gedijen alleen in een klimaat van vrijheid.
Osho Zen Tarot ~
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Fluisteringen van de natuur
 4. Geef steun


geef-steun.jpg

Uitleg over orakelkaart `Geef steun`​


Neem de tijd om een collega, een familielid of vriend aan te moedigen. Wees een sterke schouder of bereidwillige vrijwilliger die een boodschap voor een ander wil doen. Zorg voor een ruimte waarin je veilig de zorgen en gevoelens van een ander kunt bespreken en wees een goede luisteraar. Spring bij door extra tijd aan iets te besteden. Sponsor het werk van een ander. Voel mee met het succes van een ander. Alles in de natuur toont ons voortdurend de waarde van het scheppen van een sterk netwerk. De bomen bieden een beschutting en steun aan veel verschillende bewoners. We zijn allemaal met elkaar verbonden en wanneer we elkaar steunen, wint iedereen.

*****
Toepasselijker kan bijna niet 🥰...
Ik kan geen boodschap voor een ander gaan doen... maar vooral een luisterend oor ben ik.....met liefde.....
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Gaia orakel
 4. Zuivering (Water)

Zuivering (Water)​


Zuivering (Water)


Uitleg over orakelkaart `Zuivering (Water)`​


Deze kaart betekent heel worden en verjonging: het resultaat van emotionele schoonmaak. Het kan zijn dat je de komende dagen emotioneel wat in verwarring zult zijn. Diepe gevoelens, waarvan je dacht dat je ze al had verwerkt, komen schijnbaar uit het niets weer boven. Maak je geen zorgen, want er vindt genezing op een diepe niveau plaats, daarna zal je je veel beter voelen. De vrouw op deze kaart stijgt op uit de diepe wateren van haar emoties, en komt in het licht van een nieuwe dag. Emotioneel gereinigd en verjongd, is ze nu klaar om volledig in haar kracht te staan, vrij van alle emotionele ballast die ze eerder met zich mee droeg.
 

Jennifer

Bekend lid
Nieuw lid
1663938642574.jpeg


Uitleg over orakelkaart `Jijzelf en je dierbaren worden beschermd`​


Aartsengel Michaël en de andere engelen beschermen jou en je dierbaren ... en ook je familieleden en vrienden in de hemel. Deze kaart is een teken dat je jezelf kunt ontspannen, in de wetenschap dat de aartsengel voor de details zorgt en jou en je dierbaren op allerlei manieren bescherming biedt.

 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Cherubijn engelenkaarten
 4. Vraag de engelen

Vraag de engelen​


Vraag de engelen


Uitleg over orakelkaart `Vraag de engelen`​


Er zijn engelen bij je op dit moment. Je engelen willen je helpen - het enige dat je hoeft te doen is te vragen om hulp. Je kunt zachtjes vragen, of luidruchtig. Je engelen horen je gedachten en gevoelens. Deze kaart herinnert je eraan om om hulp te vragen wanneer je je zorgen maakt.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. Vraag aartsengel Michaël om hulp in deze situatie

Vraag aartsengel Michaël om hulp in deze situatie​


Vraag aartsengel Michaël om hulp in deze situatie


Uitleg over orakelkaart `Vraag aartsengel Michaël om hulp in deze situatie`​


De situatie waar je bezorgd over bent kan verbeterd worden met hulp van Aartsengel Michaël. Deze kaart dient als een geheugensteuntje dat het nooit te laat is om de engelen er bij te betrekken en met hun hulp en steun zal alles onmiddellijk verbeteren ... zoals het schenken van innerlijke vrede, nieuwe ideeën en inzichten. Michaël zal je op ingenieuze en onverwachte manieren helpen, dus sta open voor wonderen die verrassende vormen kunnen aannemen.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Vraag je gidsen orakel
 4. Eenzaamheid - Hogere Zelf

Eenzaamheid - Hogere Zelf​


Eenzaamheid - Hogere Zelf


Uitleg over orakelkaart `Eenzaamheid - Hogere Zelf`​


Jouw huidige behoefte om de eenzaamheid op te zoeken is toepasselijk. Je wordt door je Hogere Zelf aangeraden om je terug te trekken en je ziel te vernieuwen door stille beschouwing. Je zintuigen zijn overladen met input en je kunt simpelweg niet meer aan van de buitenwereld. Neem afstand en geef jezelf de nodige rust en tijd alleen, deze heb je nodig om je systeem opnieuw op te laden. Door dit te doen zul je de stem van je Hogere Zelf gaan merken, voelen en zelfs horen, maar alleen als je je begeeft in meer natuurlijke omgevingen. Verbindt jezelf weer met de natuur, op een manier die voor jou praktisch is. Open je hart volledig voor je Hogere Zelf, zelfs als je bang bent dat dat je niet gaat lukken. Jij maakt contact. Bovendien vraagt je Hogere Zelf om je tijd te nemen terwijl je je omstandigheden beschouwd en je opties naloopt. Verzet je tegen de verleiding om mee te gaan in enige vorm van haast. Er is geen noodzaak. Jouw ware richting zal zich bekend maken als je geduld hebt. Jouw Hogere Zelf wil je er ook op alert maken dat niet per se alle noodzakelijke delen aan informatie bekend zijn om de beste beslissingen te nemen. Je Hogere Zelf raadt je in wijsheid aan dat soms het meest krachtige is om te doen, niets doen is. De boodschap: "Wees stil en wacht".