Jennifer

Bekend lid
Nieuw lid
 1. Home
 2. /
 3. Orakelkaarten
 4. /
 5. Gaia orakel
 6. /
 7. Oceaan van Eeuwige Liefde

Oceaan van Eeuwige Liefde​


Oceaan van Eeuwige Liefde
Verstuur als E-Card

Uitleg over orakelkaart `Oceaan van Eeuwige Liefde`​


Men zegt altijd: 'Liefde overwint alles'. Dit geldt speciaal voor jou, op dit moment. Er is iets opgelost en geheeld door liefde. Wat eerst onvruchtbaar was wordt nu vruchtbaar. Er is een zaadje gepland, en daar heb jij aan meegewerkt. De voorwaarden zijn uitstekend, de tijd is rijp, je kunt iets nieuws creëren. De geboorte van iets nieuws brengt altijd blijdschap en enthousiasme met zich mee. De altijd wisselende seizoenen van de eeuwigheid draaien aan het onzichtbare wiel van het leven en er begint een nieuwe cyclus. Een nieuw denkbeeld is geboren.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. Ga eens wat vaker naar buiten

Ga eens wat vaker naar buiten​


Ga eens wat vaker naar buiten


Uitleg over orakelkaart `Ga eens wat vaker naar buiten`​


Aartsengel Michaël stuurt je een boodschap, met de vraag of je wat vaker naar buiten wilt gaan om contact met de natuur te hebben. De frisse lucht zal je helpen de stem van het goddelijke beter en duidelijker te horen en de natuurlijke omgeving zal je lichaam en geest ontspannen en rustiger maken. Al deze factoren zullen je stress en je zorgen verminderen, waardoor je hogere werelden kunt aantrekken en manifesteren. Denk aan het naar buiten gaan als een investering die op alle manieren zijn grote waarde aan je terugbetaalt!
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. Ik zie mijzelf genieten van volmaakt welbevinden

Ik zie mijzelf genieten van volmaakt welbevinden​


Ik zie mijzelf genieten van volmaakt welbevinden


Uitleg over orakelkaart `Ik zie mijzelf genieten van volmaakt welbevinden`​


Ik zie mezelf in perfecte gezondheid, omringd door voorspoed, en geïnspireerd. Ik waardeer dit fysieke, zintuiglijke leven, waarvoor ik heb gekozen toen ik besloot dat ik een fysiek wezen wilde zijn. Het is prachtig om hier te zijn, keuzes te maken met mijn eigen fysieke verstand, maar tegelijkertijd toegang te hebben tot de macht van het Universum door de kracht van de Wet van Aantrekking.